02 / 05 / 2024

Kütahya Modern 1.Etap gün sayıyor!

Kütahya Modern 1.Etap gün sayıyor!

İzka İnşaat ve Kütahya Belediyesi işbirliğiyle Kütahya'nın gözde 'kentsel dönüşüm' projelerinden Kütahya Modern 1.Etap, ayrıcalıklı konumu ve 7/24 güvenlikli kapalı site özelliğiyle öne çıkıyor.



Kütahya'nın önemli projelerinden olan Kütahya Modern 1.Etap, ayrıcalıklı konumu, depreme dayanıklılığı ve 7/24 güvenlikli kapalı site olma özelliğiyle Kütahyalıların beğenisini topluyor. 


İZKA İnşaat ve Kütahya Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen proje ve toplam 200 konuttan oluşan 'Kütahya Modern-1 projesinde kısa sürede dairelerin satışı yapıldı. Proje sadece konumu ve güvenilirliğiyle değil aynı zamanda ailelere ve çocuklara hitap eden yeşil alanlara sahip olmasıyla da ilgi çekiyor. Yeşili ve doğayı kucaklayabileceğiniz alanlara fazlasıyla yer veren projenin en dikkat çekici özelliklerinden biri de yapay göletlere ve eşsiz peyzaj alanlarına sahip olması. Ailelerin çocuklarıyla vakit geçirebileceği sosyal yaşam alanları projenin diğer dikkat çeken özellikleri arasında.


GELECEK BURADA ŞEKİLLENİYOR


Kütahya Modern-1 projesinin bölgenin etrafında konumlanacak olan önemli projelerle değerinin gün geçtikçe artacağını belirten İzka Kurumsal İletişim Koordinatörü Mine Taneri, "Potansiyel yaşam alanları arasında gösterilen Kütahya Modem 1 projesinin yer aldığı bölge, üniversiteye olan yakınlığı, ana ulaşım aksları üzerinde yer alan konumu ve Kütahya'da ilkleri yaşatacak olan özel sosyal donatıları ile önemli bir bölge haline gelecektir. 5 yıldızlı termal otel,' Kütahya Modem' ticaret merkezi, emniyet müdürlüğü binası, özel okul, kreş ve kamuya ait okullar ile 600 yatak kapasiteli şehir hastanesi Kütahyalıların gerekse diğer yerleşim yerlerinden geleceklere cevap verecek önemli bir proje." dedi.


Star Ege







Geri Dön