05 / 05 / 2024

Kütahya Modern 1.etapta teslimler Eylül ayında!

Kütahya Modern 1.etapta teslimler Eylül ayında!

Satışları hız kesmeden devam eden İZKA imzası taşıyan Kütahya Modern 1'inci etap projesinin teslimatlarının eylül ayı itibariyle gerçekleştirilmesi planlanıyor.



İZKA'dan rüya gibi proje gün sayıyor izka inşaat ve Kütahya Belediyesi işbirliğiyle yapımına başlanan ve Kütahya'nın son donem gözde 'kentsel dönüşüm' projelerinden ilki olan Kütahya Modern, ayrıcalıklı konumu, depreme dayanıklılığı ve 7/24 güvenlikli kapalı site olma özelliğiyle Kütahyalıların beğenisini topluyor. 


Satışları hız kesmeden devam eden İZKA imzası taşıyan Kütahya Modern 1'inci etap projesinin teslimatlarının eylül ayı itibariyle gerçekleştirilmesi planlanıyor.

 

Proje sadece konumu ve güvenilirliğiyle değü aynı zamanda aüelere ve çocuklara hitap eden yeşil alanlara sahip olmasıyla da ilgi çekiyor. Yeşüi ve doğayı kucaklayabileceğiniz alanlara fazlasıyla yer veren projenin en dikkat çekici özelliklerinden biri de yapay göletlere ve eşsiz peyzaj alanlarına sahip olması. Ailelerin çocuklarıyla sıkılmadan vakit geçirebileceği sosyal yaşam alanları projenin diğer dikkat çeken özellikleri arasında. 


Yürüyüş parkurları ve bisiklet yolları site içerisinde rahatlamak için kullanabileceğiniz aktivite alanları arasında yer alıyor. Kütahya'nın aile konseptine uygun tasarlanan Kütahya Modern 1 'inci etap projesi içerisinde, geniş; 2+1 ,3+1 , 4+1 ve 6+1 daire tipleri de yer alıyor. Projenin devamı niteliğinde olan Kütahya Modem 2'inci etabm çalışmalarında da aynı kalite ve estetik mimari anlayış gözetüerek projedeki binalar 'depreme dayanıklı' şekilde hayata geçirildi. 


Ayrıcalıklı bir konum 

Kütahya Modern -1 ve Kütahya Modem-2 projelerinin bölgenin etrafında konumlanacak olan önemli projelerle değerinin gün geçtikçe artacağını belirten İzka Kurumsal İletişim Koordinatörü Mine Tan eri şunları söyledi: "Potansiyel yaşam alanları arasında gösterilen Kütahya Modern 1 ve devamı niteliğinde olan Kütahya Modem 2 projelerinin yer aldığı bölge, üniversiteye olan yakınlığı, ana ulaşım akslan üzerinde yer alan konumu ve Kütahya'da ilkleri yaşatacak olan özel sosyal donatılan ile önemli bir bölge haline gelecektir. Tamamlanan gençlik spor merkezi ve SCI< binalarının yam sıra henüz inşasına yeni başlanacak olan 5 yıldızlı termal otel, ticaret merkezi, emniyet müdürlüğü, özel okul, kreş , kamu kummlan ve 600 yatak kapasiteli şehir hastanesi de bölgenin öne çıkacak olan ve gerek Kütahyalıların gerekse diğer yerleşim yerlerinden gelecek olanların ihtiyaçlarına cevap verecek önemli projeler.Kütahya Belediyesi ve İzka İnşaat katkılarıyla yapılan bu projeler Kütahya'nın cazibe merkezi haline gelmesinde büyük rol oynayacak" diye konuştu. 


Star Ege


www.kutahyamodern.com


Geri Dön