06 / 05 / 2024

Kütahya projeler

Kütahya projeler

Kütahya Belediyesinin 120 ayrı noktada başlattığı çalışmalar son hızı ile devam ediyor. Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu'nun seçim beyannamesinde yer alan projeler tek tek hayata geçiyor.

Kütahya 2.OSB bütçesi 8,95 milyon TL!

Kütahya 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısı, Vali Şerif Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 2016 yılı bütçesi 8 milyon 950 bin TL olarak kabul edildi.

Kütahya Modern 1.Etap gün sayıyor!

İzka İnşaat ve Kütahya Belediyesi işbirliğiyle Kütahya'nın gözde 'kentsel dönüşüm' projelerinden Kütahya Modern 1.Etap, ayrıcalıklı konumu ve 7/24 güvenlikli kapalı site özelliğiyle öne çıkıyor.

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt 495 konut ihalesi bugün!

Yeni projeler için start veren TOKİ, Kütahya Merkez projesindeki 495 konutun ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kütahya'da hazırlanan ulaşım projeleri mecliste!

Kütahya ili ve ilçelerine yönelik olarak hazırlanan projeler meclis gündemine taşındı..

Kütahya termal turizmi alanında yeni projeler üretecek!

Çini diyarı Kütahya, ses getirecek yeni nesil yatırımlara hazırlanıyor. Ulaşım sorunlarını çözen şehir yakın zamanda tamamlayacağı projelerle termal turizmi alanında birçok ülkeden ziyaretçi çekecek.

Kütahya şantiye alanına döndü!

Kütahya Belediyesinin 120 ayrı noktada başlattığı çalışmalar son hızı ile devam ediyor. Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu'nun seçim beyannamesinde yer alan projeler tek tek hayata geçiyor.

Kütahya Atıksu Arıtma Tesisi yenileniyor!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Şehre dev projeler kazandırmak adına Ankara'da bir dizi temaslarda bulunduğunu bildirdi.

Kütahya'da 9 ayda 20 proje yapıldı!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu yaptığı basın toplantısında 9 aylık kısa bir süreçte hayata geçirdiği 20'ye yakın projeyi anlattı. Projeler arasında sosyal, kentsel dönüşüm ve inşaat projeleri yer alıyor.

TOKİ Denizli ve Kütahya'da ilköğretim okulları inşaatı ihalesi!

TOKİ Denizli ve Kütahya'da 16 derslikli ilköğretim okulu inşaatı ihalesini 13 Aralık 2012 tarihinde yapacak...

NG Kütahya Seramik, Çorlu'da yeni showhouse'nu açtı!

NG Kütahya Seramik’in Çorlu’daki iş ortağı Kırcalı Yapı’nın yeni showhouse’u dün görkemli bir törenle açıldı. Açılışa katılanlar, NG Kütahya Seramik’in son trend tasarımlarını, yenilikleri ve göz alıcı ürünlerini inceleme şansı yakaladı...

Kütahya Belediyesi'nden satılık işyeri, daire ve arsa!

Kütahya Belediyesi'ne ait 7 adet işyeri, 6 adet daire ve 1 adet arsa açık teklif usulü ile satılıyor...

TOKİ Kütahya Altıntaş'ta kura çekilişi 17 Kasım'da yapılıyor!

TOKİ Kütahya Altıntaş Konutları'nın kura çekilişi yarın saat 10.00'da Belediye Kültür Sarayı'nda yapılıyor...

TOKİ Kütahya'da 96 afet konutunun ihalesi bugün 14.30'da!

TOKİ Kütahya Simav ve Hisarcık'taki toplam 96 adet afet konutunun ihalesini bugün saat 14.30'da yapıyor...

TOKİ Kütahya'da 96 adet afet konutunun ihalesi 12 Kasım'da!

TOKİ Kütahya Simav'da 51 adet, Hisarcık'ta 45 adet bulunan afet konutlarının ihalesini 12 Kasım günü yapıyor...

TOKİ Kütahya'da spor salonu ve eğitim binalarının ihalesi bugün!

TOKİ Kütahya Simav ve Çavdarhisar'da yer alan lise eğitim binaları ve spor salonu ihalesini bugün saat 14.30'da yapıyor...

Kütahya projeler Haberi

Kütahya projeler

Seçim beyannamesinde yer alan 40 projenin yansı ilk yılda tamamlanırken başta vizyon projeler olmak üzere diğer projelerde de hummalı bir çalışma yürütülüyor. 


Kütahya'nın yaşanabilir bir şehir olması adına başlatılan projelerin tamamlanması ile Kütahya daha yaşabilir bir kent haline dönüşerek gelişi ve değişim yönünde büyük bir adımı geride bırakacak. 


Şehir merkezindeki trafiği rahatlatacak battı çıktı projesi, kadınlara özel Hayme Ana Kadınlar Lokali, çocuk parkları ve yeni oyun grupları, çiçeklendirme çalışmaları, süs havuzlan, güneş enerjisi ile çalışan şarj istasyonlan, Sevgi Yolu, Adnan Menderes Bulvan, Atatürk Bulvan, Abdurrahman Karaa Bulvarı ışıklandırma çalışmalan, Gökçimen Parkı, Atakent Mahallesi soyso kültürel merkezi, su ve kanalizasyon hattı çalışmaları, yağmur suyu hattı projesi, Zafer Meydanı 1. Etap projesi, Ağaçköy Cennet bahçesi enerji tesisi ve Rekreasyon Alanı Projesi gibi projelerin...