06 / 05 / 2024

Kütahya Modern evleri son durum

Kütahya Modern evleri son durum

Kütahya Belediyesi ve izka inşaat işbirliği ile Kütahya'nın gözde kentsel dönüşüm projeleri haline gelen Kütahya Modern-1 ve Kütahya Modern-2, yanı basında konumlanacak ve bölgeye hareket kazandıracak yeni projelere imza atıyor.

TOKİ Kütahya Simav Beyce Evleri başvuruları!

TOKİ Kütahya Simav Beyce Evleri başvuruları 5 Eylül'de başladı. Projede 6 adet daire satışta.

İşte Kütahya'nın tarihi konakları!

19 yüzyıl sivil mimarlık örneklerinden olan ve konut mimarisi bakımından Anadolu’nun ahşap mimari özelliklerini taşıyan Kütahya evleri, aslına uygun olarak hala yaşıyor. İşte o tarihi Kütahya konakları...

Kütahya Modern birinci etapta yaşam başladı!

İzka İnşaat ve Kütahya Belediyesi işbirliğiyle yapılan ve Kütahya’nın son dönem gözde ‘kentsel dönüşüm’ projelerinden ilki olan Kütahya Modern birinci etapta yaşam başladı.

Kütahya Simav Çitgöl TOKİ Evleri başvurusu!

Peşin ödemelerin 6 bin liradan başladığı projede ev fiyatları 112 bin 630 TL'den başlıyor. Kütahya Simav Çitgöl TOKİ Evleri başvurusu 1 Haziran 2016 tarihinde başlayacak.

Kütahya Saz Köyü'ne modern düğün salonu inşa edildi!

KÜTAHYA'nın Gediz ilçesine bağlı Saz Köyü'nde, Kütahya İl Özel İdaresi, Köylere Hizmet Götürme Birliği ve köy halkının yardımlarıyla yapılan modern düğün salonu törenle hizmete açıldı.

Kütahya Modern, MIPIM Fuarı'nda yoğun ilgi gördü!

İnşaat tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleri Uşak ve Kütahya Modern Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM Fuarına damgasını vurdu.

Kütahya İnköy TOKİ Emekli Evleri kura çekimi!

Kütahya İnköy TOKİ Emekli Evleri kura çekimi bugün gerçekleşiyor. Dairelerin 80 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldığı projede 240 ay vade uygulanıyor.

Emekli TOKİ Kütahya İnköy Evleri kura!

Emekli TOKİ Kütahya İnköy Evleri kura satışları 300 adet konut için gerçekleşecek. Dairelerin 2+1 olarak dizayn edildiği projede yüzde 12 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

2016 TOKİ Kütahya İnköy Emekli Evleri kura çekimi!

2016 TOKİ Kütahya İnköy Emekli Evleri kura çekimi kapsamında 2+1 daireler satışa çıkarılıyor. Projede yüzde 12 peşinatta kalan tutar için 180 ay vade uygulanıyor.

TOKİ Kütahya İnköy Emekli Evleri kuralı satışları!

TOKİ Kütahya İnköy Konutları 2+1 olarak tasarlandı. Projede 270 TL taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. Peki TOKİ Kütahya İnköy Emekli Evleri kuralı satışları ne zaman?

TOKİ Kütahya İnköy emekli kura çekimi 2016!

TOKİ Kütahya İnköy Evleri başvuruları tamamlandı. Projede konutlar 80 bin 900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor. İşte TOKİ Kütahya İnköy emekli kura çekimi 2016 detayları...

Kütahya İnköy TOKİ Emekli Evleri kura çekilişi!

Kütahya İnköy TOKİ Emekli Evleri kura çekilişi 28 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek. 9 bin 208 TL peşinatla ödeme yapılabilen projede 180 veya 240 ay vade fırsatı sunuluyor.

TOKİ Kütahya İnköy Emekli Evleri fiyatları!

TOKİ Kütahya İnköy'de yüzde 12 peşinde kalan bedel 180 ay taksitlendiriliyor. Projede 2+1 dairelerden oluşuyor. Peki TOKİ Kütahya İnköy Emekli Evleri fiyatları ne kadar?

Kütahya Modern evleri son durum Haberi

Kütahya Modern evleri son durum

Kütahya Belediyesi ve izka inşaat işbirliği ile Kütahya'nın gözde kentsel dönüşüm projeleri haline gelen Kütahya Modern-1 ve Kütahya Modern-2, yanı basında konumlanacak ve bölgeye hareket kazandıracak yeni projelere imza atıyor. 


KÜTAHYA Modern projelerinin yanı başında konumlanacak olan , şu anda yapımı devam eden ve 1 Ağustosta teslim edilecek ilk proje, 2500 kişilik kapalı spor salonu inşaatı. Kütahya'nın stratejik bir konumunda yapılan ve 7950m2'lik alana sahip olan kapalı spor salonu içerisinde oyun sahaları, antrenman salonları ve soyunma odaları yer alıyor. Kütahya'yı kalkındıracak ve bölge ihtiyaçlanna cevap verecek olan bir diğer proje ise Eylül sonu itibariyle temeli atılacak olan 'Kütahya Şehir Hastanesi'. Toplamda 600 yatak kapasiteli olarak inşa edüecek olan hastane, tüm tıbbi donanımları ve en ileri teknolojüeri içerisinde banndırıyor. 500 yataklı...