28 / 07 / 2024

kütahya Park Bahçe Müdürlüğü

kütahya Park Bahçe Müdürlüğü

Kütahya Belediye Meclisi’nin, ada ve parsel problemi olan camilerin sorunlarını, hibe suretiyle çözüme kavuşturduğu bildirildi. Saraçoğlu, camilere Park Bahçe Müdürlüğü tarafından çiçek verilerek bahçe sulamasının yapıldığını ifade etti.

Beykoz Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

TOKİ'den Kütahya Bölcek'e 495 yeni konut!

TOKİ Kütahya Bölcek Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek. Bölcek Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 495 adet konut ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak. 

Kütahya Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Kütahya Evliya Çelebi Mahallesi'nde millet bahçesi projesinin inşaatına başlandı. Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, proje alanında incelemelerde bulundu.

KİPTAŞ'ın Bahçeşehir'deki İMAR A.Ş'ye sattığı arsalarda son durum ne?

KİPTAŞ  İstanbul Bahçeşehir'de 78 bin 775 metrekarelik arazinin hisselerini 300 milyon TL'ye almıştı. Daha sonra araziyi İmar A.Ş.'ye 315 milyon TL'ye sattı. Peki, İMAR A.Ş'nin almış olduğu bu araziler ne oldu?

TOKİ'den Kütahya İnköy'e 454 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kütahya İnköy'de 454 yeni konut inşa edecek.

Kütahya Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Kütahya İli, Merkez İlçesi, Evliya Çelebi Mahallesi Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Kütahya Millet Bahçesi 6 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Kütahya İli, Merkez İlçesi, Evliya Çelebi Mahallesi Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 6 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Kiler GYO ile KİPTAŞ arasında Referans Bahçeşehir ve Referans Başakşehir anlaşması!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, KİPTAŞ Referans Bahçeşehir (558 ada 8 Parsel) ve KİPTAŞ Referans Başakşehir (1284 ada 2 Parsel) sözleşmesi protokolü hakkında açıklama yaptı...

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

KİPTAŞ Vaditepe Bahçeşehir'e metro geliyor!

Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt Metro Hattı'na ek durak ekleniyor. Ispartakule ile Bahçeşehir durakları arasına eklenecek ek durak ile güzergahta da değişiklik yapılacak. Eklenecek yeni durak, KİPTAŞ Vaditepe Bahçeşehir projesinin bulunduğu bölgeden geçecek...

Vaditepe Bahçeşehir'de 583 bin TL'ye 3+1!

KİPTAŞ’ın Bahçeşehir’de hayata geçirdiği Vaditepe Bahçeşehir projesi, İstanbul’un en prestijli noktalarından olan Bahçeşehir’in merkezinde inşa ediliyor.

KİPTAŞ Lal Bahçe nerede?

Başakşehir'de hayata geçirilen Lal Bahçe projesi HYK Yapı ve Kiptaş işbirliğiyle hayata geçiriliyor. Peki KİPTAŞ Lal Bahçe nerede?

Konut projelerinin artık olmazsa olmazı bahçe katı!

Nazenin Proje Pazarlama Müdürü Duygu Taj, şehir hayatında bahçeli ev özlemini gidermeye çalışan insanların konut projelerinde bahçe katlarına daha çok ilgi göstermeye başladıklarını ifade etti.

kütahya Park Bahçe Müdürlüğü Haberi

kütahya Park Bahçe Müdürlüğü

Başkan Kamil Saraçoğlu, göreve geldikleri günden itibaren camilerin tüm sıkıntı ve sorunları ile ekiplerin ilgilendiğini belirterek, program dahilin de tüm camilerin temizliğinin yapıldığını, cami avlularına bank konularak tente takıldığını kaydetti.

Saraçoğlu, ihtiyacı olan camilere Park Bahçe Müdürlüğü tarafından çiçek verilerek bahçe sulamasının yapıldığını ifade etti.

Alınan kararlara göre, Şelale Camii yanında bulunan ve camii alanında kalan, mülkiyeti Belediyeye ait taşınmazın, Vakıflar Genel Müdürlüğü, Kütahya Bölge Müdürlüğü’nün talebine istinaden bedelsiz devri yapıldı.

Yine mülkiyeti Belediyeye ait olan, Gaybiefendi Mahallesi 2012 ada 19 parsel numaralı cami alanında kalan taşınmazın, Kütahya İl Müftülüğü’nün talebine istinaden tahsis edildi.

Siner Mahallesi 144 ada 1 parsel numaralı cami alanında kalan taşınmazın, Kütahya İl Müftülüğü’nün talebine istinaden tahsis...