06 / 05 / 2024

kütahya rehabilitasyon hastanesi nerede

kütahya rehabilitasyon hastanesi nerede

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Yerleşkesi'nde 2010 yılında inşaatı tamamlanmış ancak atıl durumda bulunan binanın 3.Basmak Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'ne dönüştürüldüğünü söyledi...

Kütahya Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Kütahya Şehir Hastanesi'nin açılma zamanına ve ilde kapatılması planlanan hastaneler meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kütahya Şehir Hastanesi yapım aşaması meclis gündeminde!

Kütahya Şehir Hastanesi yapım aşaması meclis gündeminde konu oldu. CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap hastanenin mevcut durumunu sordu..

Kütahya Şehir Hastanesi 2020 yılında tamamlanacak!

Sağlık Bakanı Yardımcısı Halil Eldemir, Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğünün kamu-özel iş birliği modeliyle hayata geçirdiği Kütahya Şehir Hastanesi inşaatında incelemeler yaptı. 

Kütahya Şehir Hastanesi'nin inşaatı başladı!

Kütahya protokolü, şehir hastanesinin inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Kütahya'ya 600 yataklı şehir hastanesi müjdesi!

Başbakan Binali Yıldırım, Kütahya'da konuşma yaptı. Yıldırım, Kütahya'ya 600 yataklı bir şehir hastanesi yapıyoruz. 2 bin 200 yeni konut yapılıyor'' diye konuştu.

Kırşehir'e Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi inşa ediliyor!

Kırşehir'de, 150 yatak kapasiteli Ahi Evran Üniversitesi bünyesinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi kuruluyor.

Kütahya'ya yeni hastane açılıyor!

Kütahya’da kapatılan Kent Hastanesi’nin yerine açılacak olan yeni hastanenin tanıtımı yapıldı.

Kütahya Simav Devlet Hastanesi 600 günden önce tamamlanacak!

Simav'da Sağlık Bakanlığı tarafından yapımına başlanan Devlet Hastanesi inşaatında incelemeler sürüyor. 22. Dönem Kütahya Milletvekili Abdullah Erdem Cantimur ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ziyarette bulundu.

TOKİ Kütahya Emet 60 yataklı hastane ihalesi bugün!

TOKİ Kütahya Emet 60 yataklı devlet hastanesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kütahya Emet 60 yataklı hastane ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Kütahya Emet 60 yataklı devlet hastanesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak. İhale Küçükçekmece 'de gerçekleşecek.

TOKİ Kütahya Emet'te 60 yataklı hastane yaptırıyor!

TOKİ Kütahya Emet 60 yataklı devlet hastanesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi ihalesi 9 Mart 2016 tarihinde saat 15:00'te gerçekleşecek.

Kütahya Emet Devlet Hastanesi'nin inşaatı durdu!

AK Parti Kütahya Milletvekili ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Vural Kavuncu Emet'te inşaatı duran devlet hastanesi hakıkında bilgi verdi.

Kütahya Şehir Hastanesi'nin yapımı için 6 firma teklif verdi!

Kütahya İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda konuşan Vali Yılmaz,600 yatak kapasiteli Şehir Hastanesi’nin yapımı için 6 firmanın teklif verdiğini kaydetti.

kütahya rehabilitasyon hastanesi nerede Haberi

kütahya rehabilitasyon hastanesi nerede


AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, atıl vaziyetteki yapının Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'ne dönüştürüldüğünü bildirdi.


Kavuncu, yaptığı yazılı açıklamada, "Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Yerleşkesi'nde 2010 yılında inşaatı tamamlanmış olan 22.623 m2 kapalı alana sahip, 250 odalı, kaplıca havuzlu, atıl durumda bulunan Binanın 3. Basmak Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'ne dönüştürülmesi konusu Bakanlık nezdinde ki girişimlerimiz ile nihayet çözüme kavuştu.Söz konusu bina inşaa amacı doğrultusunda hizmete alınamayınca Üniversite bünyesinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uygulama Hastanesine dönüştürülmek istenmişti. Ruhsat ve izin başvurusu üzerine 2010 yılında Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan inceleme sonucunda binanın mimari özelliklerinin hastane standartlarına uygun olmadığı, binanın hastane olarak hizmete alınması düşünülüyorsa büyük tadilata ihtiyaç olduğu belirtilmişti. Sağlık Bakanlığı yetkilileriyle yaptığımız görüşmelerde ülkemizin ihtiyacı olan projeleri sunarak bu hastanenin...