01 / 05 / 2024

kütahya seramik konut projeleri

kütahya seramik konut projeleri

Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Türkiye’deki inşaat sektörünün gelişme sürecinden bahsetti. Güral, markalı konut projesi anlayışının Türkiye'deki inşaat sektörünün gelişmesi sonucu ortaya çıktığını belirtti.

5 soruda TOKİ Kütahya Sosyal Konut Projesi 2022! Kütahya ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Kütahya konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Kütahya ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

TOKİ Kütahya 495 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kütahya Merkez Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Kütahya 454 konut ihalesi bugün!

Kütahya İli, Merkez İlçesi, İnköy Mahallesi 454 Adet Konut , 8 Dükkan, 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kütahya 454 konut ihalesi yarın!

Kütahya İli, Merkez İlçesi, İnköy Mahallesi 454 Adet Konut , 8 Dükkan, 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Kütahya 454 konut ihalesi 19 Nisan'da!

Kütahya İli, Merkez İlçesi, İnköy Mahallesi 454 Adet Konut , 8 Dükkan, 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 19 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Kütahya Seramik Antalya'da otel inşa ediyor!

Seramik sektöründe 30 yıllık köklü tecrübesiyle Türkiye’nin en büyük milli sermaye gücünün temsilcilerinden NG Kütahya Seramik, Antalya'da otel inşa ediyor. 

TOKİ Kütahya 198 konut ihalesi 19 Kasım'da!

Kütahya İli Hisarcık İlçesi 82. Yıl Mahallesi 198 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 19 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kütahya 143 konut ihalesi yarın!

Kütahya İli Çavdarhisar İlçesi 4. etap 143 Adet Konut İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Kütahya 333 konut ihalesi yarın!

Kütahya İli, Tavşanlı İlçesi, Moymul Mahallesi 3.Etap 333 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kütahya 143 konut ihalesi 3 Kasım'da!

Kütahya İli Çavdarhisar İlçesi 4. etap 143 Adet Konut İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 3 Kasım 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

NG Kütahya 350 milyon TL'ye fabrika kuracak!

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, memleketleri olan Kütahya’da, 400 milyon dolar yatırımla sekizinci fabrikalarını açmayı planladıklarını söyledi...

TOKİ Kütahya 198 konut ihalesi yarın!

Kütahya İli Hisarcık İlçesi 82. Yıl Mahallesi 198 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kütahya 500 konut ihalesi yarın!

Kütahya Tavşanlı Moymul Mahallesi 1.Etap 500 Adet Konut , 14 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

kütahya seramik konut projeleri Haberi

kütahya seramik konut projeleri

Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu (TUGİK) Genel Başkanı olan Erkan GÜRAL, Türkiye’de aile şirketlerinin artık kurumsallaşma sürecine girmesi gerektiğini ve markalaşma çalışmalarına hız verilmesinin öneminden bahsetti. 


-  Faizler indirildi, sektörü ve tüketicileri nasıl etkileyecek?


Faizler her zaman için hepimizin ortak derdi,ortak konusu. Bugün, sadece inşaat sektörün için değil, KOBİ’lerin finansman erişimini kolaylaştırmak  açısından faiz önemli bir konu. Yüksek faiz oranlarıyla beklenen istihdam yaratılır mı? Gerçekten çok zor oluyor. İş dünyasının temsilcileri olarak bizler faizlerin düşmesi ve kolay finansman temin edilmesiyle ilgili her zaman bir beklenti içinde oluyoruz. Faizlerin makul seviyeye çekilmesiyle sanayi tesislerinin sayısı artacak, dolayısıyla bu  istihdam demek. Üretim yapılacak, katma değer demek. Bu anlamda sadece bu günün değil, geçmişten gelen sıkıntılarımızın...