16 / 05 / 2024

Kütahya Seramik Mağaza

Kütahya Seramik Mağaza

Kütahya Seramik Fethiye’de 201. mağazasını açarken, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı açılışta yaptığı konuşma Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral'ı duygulandırdı.

Kütahya Seramik: Evinizi görerek dekore edin!

Kütahya Seramik, satış noktalarında bulunan çizim programları ve danışmanlarıyla müşterilerinin mekanlara uygun, doğru ürünü seçmesine yardımcı oluyor

Bodrum'da kiralık mağaza!

Muğla Kent Hizmetleri İnşaat Turizm Taşımacılık Ticaret İşletmecilik İletişim Sanayi ve Ticaret A.Ş., Bodrum Çarşı'da yer alan mağaza için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu mağaza 181.27 metrekare alana sahip.

ŞOK Marketler’in mağaza sayısı 10 bini geçerken 9 aylık cirosu 40.6 milyar TL'ye ulaştı!

2022 senesinin ilk 9 ayında 894 yeni mağaza açan ŞOK Marketler’in toplam mağaza sayısı 10 bin 141 oldu. ŞOK Marketin 9 aylık cirosu ise 40.6 milyar TL'ye ulaştı.

Kütahya Porselen, İstoç'ta mağaza açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kütahya Porselen, İstanbul İstoç'ta 3 bin metrekarelik mağazasını hizmete açtı.

Kütahya Seramik Antalya'da otel inşa ediyor!

Seramik sektöründe 30 yıllık köklü tecrübesiyle Türkiye’nin en büyük milli sermaye gücünün temsilcilerinden NG Kütahya Seramik, Antalya'da otel inşa ediyor. 

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum Midtown AVM'de mağaza kiraladı!

Kıvanç Tatlıtuğ, Bodrum’a yatırım yapıyor. Mavi ile yaptığı son reklam anlaşmasının ardından 1 milyon euro kazanan oyuncunun, tasarımcı eşi Başak Dizer için Bodrum Midtown Alışveriş Merkezi’nden mağaza kiraladığı iddia ediliyor.

NG Kütahya 350 milyon TL'ye fabrika kuracak!

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, memleketleri olan Kütahya’da, 400 milyon dolar yatırımla sekizinci fabrikalarını açmayı planladıklarını söyledi...

Birson Mağaza Dekorasyon ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birson Mağaza Dekorasyon ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Volkan Birson ve Oğuz Albayrak tarafından kuruldu.

İlk mağaza unutulur mu?

Boyner'den İpekyol'a, Koton'dan Sarar'a, Penti'den Özdilek'e bugün Türkiye'de perakendede büyük marka olarak anılan tüm şirketlerin ilk yola çıkış ve ilk mağaza hikayeleri derlendi.

Alara Koçibey Dubai’de mağaza açacak!

‘Three Moms’ markasıyla hedef büyüten iç mimar Alara Koçibey ile yakın dostları modacı Tuvana Büyükçınar ve Emine Kütük Dubai'de mağaza açmaya hazırlanıyor.

NG Kütahya Seramik 2019’da 35 yeni mağaza açacak!

NG Kütahya Seramik, 2019 yılında hedef büyüttü. NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, yeni yılda 35 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

Kütahya İŞKUR yeni hizmet binasında!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından inşaatına başlanan Kütahya Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü binasının yapımı tamamlandı. İŞKUR, yeni binasında hizmet vermeye başladı.

İstanbul Yeni Havalimanı'na NG Kütahya Seramik imzası!

Tasarımı ve geliştirdiği projeleriyle uluslararası arenda ödüller alan İstanbul Yeni Havalimanı projesinde yerli üretim tercih edildi. NG Kütahya Seramik, İstanbul Yeni Havalimanı’nı seramikleriyle donattı. 

Ordu Merkez Karapınar'da 7,2 milyon TL'ye satılık 3 katlı mağaza!

Ordu Merkez Karapınar'da yer alan 3 katlı Showroom-Mağaza 7 milyon 276 bin 468,44 TL bedelle satışa sunuluyor. T.C. Ordu İcra Dairesi tarafından satılacak taşınmazın tamamı Kayahan Otomotiv Gıda Tarım Ürünleri Pazarlama iç ve Dış Tîc. Ltd. Şti.'ne ait.

Kütahya Seramik Mağaza Haberi

Kütahya Seramik Mağaza


Kütahya Seramik Fethiye’de 201. mağazasını açarken, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı açılışta yaptığı konuşmayla uzun süre alkışlandı. Açılış töreninde sunuculuğu Meclis TV'den Gaye Berna Kaya gerçekleştirirken açılışta konuşan mağaza sahibi Ali Kaşlı, 2007 yılında 1. mağaza ile bu sektöre katıldıklarım 2011 yılında mağazayı yenilediklerini şimdi de NG Kütahya Seramik Fethiye yapıyı bin 100 metrekarelik alanda Fethiye halkının hizmetine sunduklarını söyledi.


Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral da Ali Kaşlı ve Şuayip Muslu'yu kürsüye yanına alarak ne yapıyorsak en iyisini ve ilkleri yaptıklarını belirtip, Fethiye bölgesinde yapılanmayı giderek arttırıp ülkemize katma değer yaratmak için çaba sarf etmenin çok güzel olduğunu söyledi.


Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral'ı duygulandırdı. Saatcı Erkan Güral'ın anne ve babasının...