30 / 04 / 2024

Kütahya Seramik 201. mağazasını Fethiye'de açtı!

Kütahya Seramik 201. mağazasını Fethiye'de açtı!

Kütahya Seramik Fethiye’de 201. mağazasını açarken, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı açılışta yaptığı konuşma Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral'ı duygulandırdı.




Kütahya Seramik Fethiye’de 201. mağazasını açarken, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı açılışta yaptığı konuşmayla uzun süre alkışlandı. Açılış töreninde sunuculuğu Meclis TV'den Gaye Berna Kaya gerçekleştirirken açılışta konuşan mağaza sahibi Ali Kaşlı, 2007 yılında 1. mağaza ile bu sektöre katıldıklarım 2011 yılında mağazayı yenilediklerini şimdi de NG Kütahya Seramik Fethiye yapıyı bin 100 metrekarelik alanda Fethiye halkının hizmetine sunduklarını söyledi.


Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral da Ali Kaşlı ve Şuayip Muslu'yu kürsüye yanına alarak ne yapıyorsak en iyisini ve ilkleri yaptıklarını belirtip, Fethiye bölgesinde yapılanmayı giderek arttırıp ülkemize katma değer yaratmak için çaba sarf etmenin çok güzel olduğunu söyledi.


Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ise Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral'ı duygulandırdı. Saatcı Erkan Güral'ın anne ve babasının resmini gösterip, “başarının temeli ileri görüşlülükte yatıyor" dedi. Saatcı, “Bir tarafta Suriye krizi, bir tarafta Suriyelilerin ifadesiyle ‘Akdeniz'deki balıkların Suriye etine doyduğu bir coğrafya...’ Türkiye'nin en güvensiz ilinin 13 ilçesinden bir tanesi olarak gösterilen Fethiye'de böyle keyifli bir ortam... Gönül arzu ediyor ki, ülkemizin her yeri böyle olsun" diyerek, Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral'ın başarısında ailesinin önemli bir rolü olduğunu anlattı. Erkan Güral'ın anne ve babasına ait fotoğrafı davetlilere göstererek Güral'ın başarısından bahseden Saatcı, Ali Kaşlı ve Şuayip Muslu'ya da başarılar diledi.


 


Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ise, “Yeni bir iş yerinin açılması en başta istihdama katkı, sonra ekonomiye katkı ve Fethiye'nin bir marka kazanması... Ülkemizin savaşan güç kadar üreten güce de ihtiyacı var. Helalinden kazanan, helalinden üreten, helalinden ticaret yapan ticaret erbabına ihtiyacı var” dedi.


 


Fethiye müftüsü Oğuzhan Kadıoğlu'nun duasının ardından açılış kurdelesi Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, NG Kütahya Seramik Genel Müdürü Ali Abacı, KYK Genel Müdür Yardımcısı Uğur Kavukçuer, Kütahya Seramik Bölge Müdürü Kürşat Erdem, Fethiye Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Kaşlı ve Şuayip Muslu açılış kurdelesini kesti.



Fethiye Belediyesi




Geri Dön