07 / 05 / 2024

Kütahya Seramik Milli Takımlar Ana Sponsoru oldu

Kütahya Seramik Milli Takımlar Ana Sponsoru oldu

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral’ın katılımıyla gerçekleşecek olan sponsorluk imza töreni 1 Eylül Pazartesi günü düzenlenecek...

Antalya'da milli park alanına beş yıldızlı otel yapma talebi! Bakanlığa resmen başvuru yapıldı!

Erkan Güral’ın şirketi NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Anonim Şirketi,  Antalya’da “milli park alanı”nda beş yıldızlı otel işletmek için Bakanlığa başvuruda bulundu.

Kütahya'da 8 taksitle 3 arsa satılıyor! 16 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Kütahya ili Domaniç Milli Emlak Şefliği, Kütahya ili, Domaniç ilçesi, Sarıot ve Küçük Köy'de yer alan 3 arsayı 8 taksitle satıyor. İşte merak edilen ayrıntılar...

Kütahya'da 38 bin TL'ye imarlı arsa satılıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kütahya ili, Emet ilçesi Kapaklıca Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği arsa satış ihalesi 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 09:55'te yapılacak.

Kütahya Milli Emlak'tan 9.1 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Kütahya Milli Emlak Müdürlüğü, Kütahya ili, Merkez ilçesi, Hacıazizler, Parmakören ve Kirazpınar mahallelerinde bulunan Hazine'ye ait 3 gayrimenkulü 9 milyon 121 bin 484 TL'ye satıyor...

Kütahya Milli Emlak'tan satılık 73 gayrimenkul!

Kütahya Milli Emlak Müdürlüğü, Kütahya ilinde yer alan 73 gayrimenkulü satıyor...

Kütahya Milli Emlak'tan satılık 82 gayrimenkul!

Kütahya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü (Milli Emlak Müdürlüğü), Kütahya ili, Merkez ilçesinde yer alan 82 gayrimenkulü satıyor...

Kütahya Seramik Antalya'da otel inşa ediyor!

Seramik sektöründe 30 yıllık köklü tecrübesiyle Türkiye’nin en büyük milli sermaye gücünün temsilcilerinden NG Kütahya Seramik, Antalya'da otel inşa ediyor. 

Kütahya'da 124 kamu konutu satışa çıkarıldı!

Kütahya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, toplam 124 adet kamu konutunu satışa çıkardı. Satış ihaleleri 17 - 21 Ağustos 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Kütahya'da 5.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kütahya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Kütahya Merkez'de yer alan gayrimenkulü 5 milyon 552 bin 896 TL bedelle satışa çıkardı.

Kütahya Merkez'de 5.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Kütahya Merkez Yenibosna Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Kütahya'da 5.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Kütahya Merkez Yenibosna Mahallesi'nde yer alan arsayı 5 milyon 552 bin 896 TL bedelle satışa çıkardı.

Kütahya'da 5.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kütahya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Kütahya'da yer alan gayrimenkulü 5 milyon 552 bin 896 TL bedelle satışa çıkardı.

NG Kütahya 350 milyon TL'ye fabrika kuracak!

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, memleketleri olan Kütahya’da, 400 milyon dolar yatırımla sekizinci fabrikalarını açmayı planladıklarını söyledi...

Kütahya Seramik Milli Takımlar Ana Sponsoru oldu Haberi

Kütahya Seramik Milli Takımlar Ana Sponsoru oldu

Türkiye Futbol Federasyonu ile gerçekleştirilen anlaşmayla NG Kütahya Seramik, Milli Takımlar Ana Sponsorluğu’nu üstlendi.


Gerçekleştirilen bu anlaşmayla birlikte Türkiye’de ilk defa bir seramik markası Milli Takımlar Ana Sponsorları arasında yer alıyor. 


Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral’ın katılımıyla gerçekleşecek olan sponsorluk imza töreni 1 Eylül Pazartesi günü...