20 / 05 / 2024

kütahya toki devlet hastanesi inşaat yapım işi ihalesi

kütahya toki devlet hastanesi inşaat yapım işi ihalesi

Kütahya İli Emet İlçesi 60 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile bugün saat 14:30'da ihale edilecek.

Kütahya TOKİ projesinde son dakika! 448 konut ve 36 dükkanlık yeni proje geliyor!

Dar gelirlileri konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kütahya'da 448 konut ve 36 dükkan inşa edecek. İşte TOKİ Kütahya projesi ile ilgili detaylar...

Kütahya TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Kütahya TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon dairelere yer veriliyor.

Kütahya TOKİ kura sonuçları kazananları 29 Kasım 2017!

Kütahya TOKİ kura sonuçları kazananları 29 Kasım 2017 henüz belli olmadı. Kütahya TOKİ kura sonuçları kazananları 29 Kasım 2017 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Kütahya TOKİ İnköy başvuruları bugün sona eriyor!

306 adet konuttan meydana gelen TOKİ Kütahya İnköy projesinin başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Kütahya Simav Devlet Hastanesi 600 günden önce tamamlanacak!

Simav'da Sağlık Bakanlığı tarafından yapımına başlanan Devlet Hastanesi inşaatında incelemeler sürüyor. 22. Dönem Kütahya Milletvekili Abdullah Erdem Cantimur ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ziyarette bulundu.

TOKİ Kütahya Emet 60 yataklı hastane ihalesi bugün!

TOKİ Kütahya Emet 60 yataklı devlet hastanesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Kütahya TOKİ Simav Çitgöl fiyatları!

TOKİ'nin Kütahya Simav Çitgöl Toplu Konut Uygulaması projesindeki 15 konut açık satışa çıkıyor. İşte, Kütahya TOKİ Simav Çitgöl fiyatları..

TOKİ Kütahya Emet 60 yataklı hastane ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Kütahya Emet 60 yataklı devlet hastanesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak. İhale Küçükçekmece 'de gerçekleşecek.

TOKİ Kütahya Emet'te 60 yataklı hastane yaptırıyor!

TOKİ Kütahya Emet 60 yataklı devlet hastanesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi ihalesi 9 Mart 2016 tarihinde saat 15:00'te gerçekleşecek.

Kütahya TOKİ İnköy kura çekilişleri emekli!

Kütahya TOKİ İnköy kura çekilişleri emekli kategorisinde gerçekleşecek. Ödeme seçenekleri arasında 240 aya kadar vade fırsatı sağlanan projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Kütahya TOKİ İnköy emekli kura çekilişi!

Kütahya TOKİ İnköy emekli kura çekilişi ile 300 adet konut için hak sahipleri belli olacak. Projede satılık daire fiyatları 80 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor.

Kütahya TOKİ İnköy Emekli Konutları kura çekimi!

Kütahya TOKİ İnköy Emekli Konutları kura çekimi kapsamında 300 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede daire fiyatları 80 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor.

Kütahya Emet Devlet Hastanesi'nin inşaatı durdu!

AK Parti Kütahya Milletvekili ve Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Vural Kavuncu Emet'te inşaatı duran devlet hastanesi hakıkında bilgi verdi.

kütahya toki devlet hastanesi inşaat yapım işi ihalesi Haberi

kütahya toki devlet hastanesi inşaat yapım işi ihalesi

Kütahya İli Emet İlçesi 60 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.



İhalenin yapılacağı yer T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA


Detaylı bilgi için