29 / 04 / 2024

kütahya toki kentsel dönüşüm

kütahya toki kentsel dönüşüm

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Kütahya projesi için beklenen tarih belli oldu. Merakla beklenen projenin ihalesi 6 Eylül 2022 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Kütahya Sultanbağı'nda kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Kütahya'da 300 kişinin yaşadığı Sultanbağı Mahallesinde kentsel dönüşüm başlıyor. Belediye Başkanı hem müjdeyi verdi hem dönüşüm ile ilgili detayları tek tek anlattı... 

Kütahya TOKİ projesinde son dakika! 448 konut ve 36 dükkanlık yeni proje geliyor!

Dar gelirlileri konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kütahya'da 448 konut ve 36 dükkan inşa edecek. İşte TOKİ Kütahya projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Kütahya Bölcek'e 495 yeni konut!

TOKİ Kütahya Bölcek Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek. Bölcek Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 495 adet konut ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak. 

Kütahya'da yürütülen kentsel dönüşüm uygulamaları TBMM'de!

Kütahya'da yürütülen kentsel dönüşüm uygulamaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kütahya Vefa Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı! 

Vefa Mahallesinde gerçekleştirilecek olan yerinde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Kütahya Belediyesi ekipleri, hak sahiplerinden teslim aldığı konutların yıkım çalışmalarına başladı...

Kütahya'da kentsel dönüşüm kararı!

Kütahya İli, Merkez İlçesi, Enne, İnköy ve Parmakören Mahalleleri sınırları içerisinde yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi...

Kütahya TOKİ başvuru tarihleri 2019!

Kütahya TOKİ başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon dairelere yer veriliyor.

Kütahya TOKİ kura sonuçları kazananları 29 Kasım 2017!

Kütahya TOKİ kura sonuçları kazananları 29 Kasım 2017 henüz belli olmadı. Kütahya TOKİ kura sonuçları kazananları 29 Kasım 2017 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Kütahya TOKİ İnköy başvuruları bugün sona eriyor!

306 adet konuttan meydana gelen TOKİ Kütahya İnköy projesinin başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Kütahya Merkez Parmakören'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Kütahya İli, Merkez İlçesi, Parmakören Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanların kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edilmesi kararlaştırıldı.

Kütahya'da kentsel dönüşüm kararı!

Kütahya'nın Merkez İlçesi İnköy Mahallesi'nde bulunan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi. Karar, Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kütahya kentsel dönüşümle yenileniyor!

Kütahya'da Afet Riski Altındaki alanların dönüştürülmesi kanunu kapsamında Bakanlar Kurulu kararı ile 12 mahalle ve 9 dere güzergahı 'Afet Riskli Alan" ilan edildi. Bu kapsamda kentte, kentsel dönüşüm çalışmaları başlatıldı.

Kütahya Pazarlar'da kentsel dönüşüm konuşuldu!

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde kentsel dönüşüm projesiyle ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantı Kütahya Pazarlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce yapıldı.

kütahya toki kentsel dönüşüm Haberi

kütahya toki kentsel dönüşüm

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Kütahya projesi için beklenen gün geldi. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, Kütahya projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek. Söz konusu projede 495 konut ve 1 adet ticaret merkezi yer alacak.

Kütahya İli, Merkez İlçesi, Bölcek Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 495 Adet Konut, 1 Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi ikmal İşi ihalesi 6 Eylül 2022 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

Kütahya Merkez ilçesi'nde yükselecek olan ve merakla beklenen projenin 550 takvim gününde tamamlanması planlanıyor. 
 

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:

İKN    :    2022/742299 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi  ...