28 / 04 / 2024

Kütahya Valiliği yeni hizmet binası

Kütahya Valiliği yeni hizmet binası

Anadolu'daki kamu binaları, bir dönemin akımı Sovyet tarzı hantal beton blok görünümünden kurtularak, ülke tarihinin izlerini taşıyan yapılara dönüşecek. Kütahya ise Osmanlı mimarisi tarzında ve taş kullanılarak valilik binası yapılacak illerden biri.

TOKİ Kütahya 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 448 yeni konut fırsatını kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kütahya 2023 projesi için beklenen tarih geldi. 448 yeni konut fırsatını kaçırmayın...

TOKİ Kütahya projesi için tarih resmen belli oldu! 448 konutluk yeni proje fırsatını sakın kaçırmayın!

TOKİ Kütahya projesi için tarih resmen belli oldu! 448 konutluk yeni proje fırsatını sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Kütahya projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Kütahya projesiyle sadece o ilçeye 333 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kütahya projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Söz konusu projede 333 adet yeni konut yer alacak.

Kütahya Porselen’de büyük sonbahar indirimi başladı! İşte 9 Eyll 2022 fiyat listesi

En yeni trendleri, ödüllü tasarımlarla sevdiklerinin sofralarına ve evlerine taşımak isteyenler için Kütahya Porselen’de sonbahar indirimi başladı. İşte cazip tekliflerle 9 Eylül 2022 fiyat listesi

TOKİ Kütahya projesi için düğmeye bastı! O ilçede tam 495 yeni konut inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Kütahya projesi için beklenen tarih belli oldu. Merakla beklenen projenin ihalesi 6 Eylül 2022 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Kütahya'da 495 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri düşük konut bedelleriyle ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kütahya Böcek Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Kütahya'ya 495 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kütahya Merkez'de 495 yeni konut ve 10 dükkan inşa edecek.

TOKİ Kütahya'da iki yeni okul inşa ediyor! İhalesi bugün!

Dar ve orta gelirli aileler için Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar hayata geçiren TOKİ eğitim yatırımlarını da sürdürüyor. TOKİ bu kapsamda Kütahya'da da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ, Kütahya'da 2 yeni okul inşa edecek!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kütahya'da iki yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ Kütahya'da 2 yeni okul inşa edecek!

Kütahya İli, Merkez İlçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi (Atatürk MTAL) 24 Derslikli Eğitim Binası, Tavşanlı İlçesi Ulucami Mahallesi (Tavşanlı Anadolu Lisesi) 24 Derslikli Eğitim Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Mayıs 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Kütahya'ya 3 yeni okul! İhalesi bugün!

Kütahya İli, Gediz İlçesi, Dayınlar Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Yapısı; Merkez İlçesi, Servi Mahallesi 16 Derslikli Eğitim Yapısı ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kütahya'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Kütahya İli, Gediz İlçesi, Dayınlar Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Yapısı; Merkez İlçesi, Servi Mahallesi 16 Derslikli Eğitim Yapısı ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi 24 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Vakıf GYO Kütahya Merkez iş merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, Kütahya ili Merkez ilçesinde konumlu İş Merkezine ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Kütahya Valiliği yeni hizmet binası Haberi

Kütahya Valiliği yeni hizmet binası

Anadolu'daki kamu binaları, bir dönemin mimari akımı Sovyet tarzı hantal beton blok görünümünden kurtularak, ülke tarihinin izlerini taşıyan yapılara dönüşecek. Kütahya ise Osmanlı mimarisi tarzında ve taş kullanılarak valilik binası yapılacak ilk illerden biri.


Türkiye'de Anadolu'daki beton blok görünümlü kamu binalarının yerini tarih kokan Osmanlı mimari stilinde yapılar alacak. İlk olarak Kütahya'ya yapılması planlanan yeni hükümet konağı İçişleri Bakanlığı'nın bu yılki yatırım programına alındı. Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, mevcut hükümet konağının yetersiz ve yıpranmış olması nedeniyle yeni binanın şehirdeki eski Atatürk İlköğretim Okulu'nun bulunduğu alana yapılmasının planlandığını ve 2016 yılı İçişleri Bakanlığı yatırım programına alındığını kaydetti.


9 BİN 398 METREKARELİK TAŞ BİNA


İnşa edilecek hizmet binasının taş bina olacağını ve eski Osmanlı mimarisindeki hükümet konaklarına benzeyeceğini belirten Vali Yılmaz, “Kütahya Valiliği yeni...