19 / 05 / 2024

Kutlu Bal kimdir

Kutlu Bal kimdir

Kutlu Bal, Rusya'da St Petersburg'daki AVM projelerinde mimar olarak görev aldı. Kutlu Bal, 2010 yılında İkikerebir Mimarlık firmasının kurucularından oldu. Peki Kutlu Bal kimdir? İşte biyografisi...

Ahmet Bal Kimdir? Ahmet Bal nerelerde görev almıştır?

Ahmet Bal kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ahmet Bal ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ahmet Bal kaç yaşında, nereli, kimdir?

Ülker Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bal kaç yaşında? Ahmet Bal nereli? Türkiye'nin iş dünyasındaki etkili isimlerinden biri olan Ahmet Bal kimdir? İşte ayrıntılar... 

Rıza Kutlu Işık Kimdir?

Rıza Kutlu Işık kimdir? Rıza Kutlu Işık’ın mesleği nedir? Rıza Kutlu Işık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Naci Ağbal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Naci Ağbal kimdir? Naci Ağbal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Naci Ağbal Ne iş yapar? Naci Ağbal Nereli?  İşte Naci Ağbal'ın hayatına dair merak edilenler.

Ali Sami Kutlu kimdir?

Ali Sami Kutlu, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Ali Sami Kutlu kimdir? Ali Sami Kutlu hangi işlere imza attı?

Yücel Yılmaz kimdir?

Yücel Yılmaz, Ak Parti'den Balıkesir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Yücel Yılmaz kimdir? Yücel Yılmaz, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Mert Kutlu kimdir?

Lens Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Kutlu kimdir? Mert Kutlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Kutlu Sevinç Kayıhan kimdir?

Halen Gebze Teknik Üniversitesi’nde 2013 yılından beri doçent olarak çalışmalarını sürdürmekte olan Kutlu Sevinç Kayıhan kimdir? Kutlu Sevinç Kayıhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Kutlu Sevinç Kayıhan..

Mehmet Burak Kutluğ kimdir?

Ağaoğlu İcra Kurulu üyesi ve Ağaoğlu İş Geliştirme Başkanı Mehmet Burak Kutluğ kimdir? Mehmet Burak Kutluğ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Burak Kutluğ, ne zamandan beri Ağaoğlu bünyesinde çalışmalarına devam ediyor?

İsmail Baha Torun kimdir?

Balıkesir İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Baha Torun kimdir?İsmail Baha Torun, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İsmail Baha Torun, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte İsmail Baha Torun..

Alper Gündoğan kimdir?

Balıkesir İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Alper Gündoğan kimdir? Alper Gündoğan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Alper Gündoğan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Alper Gündoğan..

Burak Sezginsoy kimdir?

Balıkesir İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Burak Sezginsoy kimdir? Burak Sezginsoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Burak Sezginsoy bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Burak Sezginsoy..

Abdullah Yenigün kimdir?

Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdullah Yenigün kimdir? Abdullah Yenigün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Abdullah Yenigün, ne zamandan beri Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Kutlu Bal kimdir Haberi

Kutlu Bal kimdir

Kutlu Bal kimdir?


Kutlu Bal, Samsun'da 1979 yılında doğdu. 2002 yılında Gazi Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu. 


Bal, Ankara'da çeşitli mimari ve iç tasarım şirketlerinde çalıştı. 2004 yılında, Rusya'da St Petersburg'daki AVM projelerinde mimar olarak görev aldı. 2005 ve 2007 yılları arasında Kuzey Kıbrıs'ta çeşitli projeler tamamlandı. Kutlu Bal bu dönemde Girne Amerikan Üniversitesi'nde Mimari Projeler dersi verdi. 


Mimar Kutlu Bal, 2007 ve 2009 yılları arasında Moskova'da Uluslararası Havaalanı Projesi'nde çalıştı. Bu projeyi tamamlayarak, 2010 yılında Ankara'ya geri geldi ve "ikikerebir" kurucularından biri oldu ...

Kutlu Bal'ın ulusal mimarlık yarışmalarında 2010 yılına kadar bir çok ödülü bulunuyor. Bal TSMD üyesi ve aynı zamanda hala yarı-zamanlı öğretim görevlisi olarak Gazi Üniversitesi'nde çalışıyor.



Kutlu Bal ve İkikerebir Mimarlık'ın ödülleri!

- UŞAK ŞEHİRLERARASI OTOBÜS TERMİNALİ KOMPLEKSİ...