20 / 05 / 2024

kutsi

kutsi

Kutsi, 8 yıllık eşi Sinem Bayraktutar'la boşanmanın eşiğinden döndü. Ancak, 10 gün sonra doğum yapacak eşiyle ayrı evlerde yaşıyor. Kutsi, Demirciköy'de tuttuğu ayrı bir evde hayatını sürdürüyor.

Varlık Fonu inşaat yerine imalat sanayisini desteklemeli!

Anadolu OSB Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay, mega inşaat projelerini destekleyeceğini açıklayan Türkiye Varlık Fonu'na çağrıda bulundu. Tuncay, ''Elinizdeki büyük kaynaklarla inşaat yerine imalat sanayisini destekleyin'' diye konuştu.

Sinem Bayraktutar Bodrum'a taşındı!

Şarkıcı Kutsi, 2008’de evlendiği Sinem Bayraktutar’ı 2014’te oyuncu Feyza Çıpa ile aldatmıştı.Kutsi’yle Temmuz 2015’te boşanan Sinem Bayraktutar, İstanbul’u terk etti. Çocuklarını yanına alarak Bodrum’a yerleşti.

İMC Mimarlık Mühendislik Turizm ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İMC Mimarlık Mühendislik Turizm ve İnşaat Limited Şirketi, Ahmet Şimşek tarafından 400 bin TL sermaye ile 26 Temmuz'da Maltepe, Küçükyalı Mahallesi, Ahmet Kutsi Tecer Sokak'ta kuruldu.

Hayde Nakliyat Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hayde Nakliyat Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Özgür Ekici Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Güngören, Ahmet Kutsi Tecer Caddesi'nde açıldı.

Şarkıcı Kutsi Demirciköy'de ev tuttu!

Kutsi, 8 yıllık eşi Sinem Bayraktutar'la boşanmanın eşiğinden döndü. Ancak, 10 gün sonra doğum yapacak eşiyle ayrı evlerde yaşıyor. Kutsi, Demirciköy'de tuttuğu ayrı bir evde hayatını sürdürüyor.

Anadolu OSB'de 50 fabrika kuruluyor!

Hüseyin Kutsi Tuncay, Anadolu OSB’de üretime geçen 10 fabrikada yaklaşık 500 kişiye istihdam sağlandığını, üretime geçme hazırlığında olan 50 fabrikanın tamamlaması ile yakın zamanda 2 bin 500 kişiye daha istihdam sağlanacağını söyledi.

Anadolu OSB'de 41 fabrikanın üstyapı inşaatları devam ediyor!

ANADOLU OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay, üretim taaruzunu başlattıklarını söyleyerek, “ İşletme sayısını artıracak seferberlik anlayışıyla geliştirdiğimiz bölgemizde girişimcilere kucak açıyoruz” dedi...

Özveri Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Özveri Yapı Anonim Şirketi, Serdar Özer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Ekim'de Güngören, Ahmet Kutsi Tecer Caddesi, Yeşil Yuva Apartmanı'nda kuruldu.

Bilici Termal Devremülk ve Tatil Köyü'nde fiyatlar 4 bin 990 TL'den başlıyor!

Sivas’ın önde gelen firmalarından Siv Yapı’nın hayata geçirdiği Bilici Termal Devremülk ve Tatil Köyü, 31 Mayıs’ta düzenlenen Kutsi Konseri ve İclal Aydın şiir dinletisi ile tanıtıldı.

Hüseyin Kutsi Tuncay: OSB sanayicisi leasing yolunu açacak kanunu bekliyor!

Organize sanayi bölgelerinde faaliyet gösteren firmaların leasing isyanı sürüyor. Türkiye ’de herkesin faydalanabildiği “sat - kirala -geri al ” leasing uygulamasından sadece OSB sanayicileri yararlanamıyor.

Anadolu OSB 235 milyon dolarlık projeye dönüştü!

Organize Sanayi Bölgeleri Derneği (OSBDER) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay, Anadolu Organize Sanayi Bölgesi (OSB) tamamlandığında, 300 fabrikada 15 bin ile 75 bin kişi arasında istihdam sağlanacağını bildirdi...

Ünlü sanatçılar İstanbul Emlak Fuarı'nı ziyaret etti!

CNR'de dün sona eren Emlak Fuarı'nda yer alan Anka Yapı, Evim Kadıköy projesiyle dikkat çekerken sanatçılardan Kutsi, Berksan, Hande Yener, Alişan ve besteci Altan Çetin, Anka Yapı stantını ziyaret ettiler ve kendilerine ev baktılar...

Şehrizar Konakları'nda "Tasarım Sohbetleri" etkinliği düzenledi!

Şehrizar Konakları'nda düzenlenen "Tasarım Sohbetleri" etkinliğinde seçkin davetliler, stil danışmanı Esra Seziş Kiğılı ve mekan tasarımcısı Şafak Çak ile biraraya geldiler. Etkinliğe, Sinem Öztürk ve Kutsi de katıldı...

kutsi Haberi

kutsi

Kutsi, 8 yıllık eşi Sinem Bayraktutar'la boşanmanın eşiğinden döndü. Ancak, 10 gün sonra doğum yapacak eşiyle ayrı evlerde yaşıyor


ÖZEL HAYATI ÇALKANTILI

Ne seninle, ne sensiz! Kutsi, özel hayatında yaşadığı çalkantılar nedeniyle sekiz yıllık eşi ve kızının annesi Sinem Bayraktutar'la boşanma kararı almıştı. Eşi hamile olduğu için bu kararı askıya alan sanatçı, bir süre önce onunla yeniden barıştı.


DEMİRCİKÖY'DE AYRI EV

Birleşme çiftin dostlarını sevince boğdu ancak garip gerçek bir süre sonra ortaya çıktı. Çift, hâlâ evli olsa da ayrı evlerde yaşıyor. Kutsi, Demirciköy'de tuttuğu ayrı bir evde hayatını sürdürüyor.


Kutsi'nin, şu an ikinci çocuklarına hamile olan Sinem Bayraktutar'dan Ceylin Ada isminde 5 yaşında bir kızı...