24 / 07 / 2024

kütük evler ne kadar

kütük evler ne kadar

TÜRKİYE sıkıntılı dönemi atlattıktan sonra hemen her sektörde büyümeye başladı. İnşaat sektörünün lüks gereksinimleri arasında yer alan ahşap sektörü de gelişmeden payını aldı.

Kıbrıs'ta kiralık evler büyük talep görüyor! İşte Kıbrıs'taki güncel kiralık ev fiyatları!

Kıbrıs'taki kiralık evler, hem yerel halk hem de yabancı öğrenciler ve çalışanlar tarafından büyük ilgi görüyor. Peki Kıbrıs'taki kiralık ev fiyatları ne kadar? İşte Kıbrıs 2024 kiralık ev fiyatları...

Bankalardan peş peşe değişiklik! 1 milyon TL'nin 32 günlük faizi ne kadar oldu? 

Mevduat faiz oranları yeniden yükselişe geçerken pek çok kişi de mevduat faizleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 1 milyon TL'nin 32 günlük faizi ne kadar?

Düğün hazırlıkları başladı! Lotus pırlanta yüzük fiyatı ne kadar? Laris Pırlanta fiyat listesi

Yaz aylarının gelmesiyle düğün sezonu da açıldı. Evlilik tekliflerinin gözdesi lotus yüzükler binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Peki lotus yüzük fiyatları ne kadar? Laris Pırlanta yüzük fiyat listesi.

3 milyon TL konut kredisinin aylık ödemesi ne kadar?

Ev almak isteyenler en ucuz faiz oranlarını araştırıyorlar. Vatandaşlar, 3 milyon TL'ye hangi banka ne kadar faiz veriyor merak ediyor. Buna göre, 3 milyon TL'lik kredinin 10 senelik ödemesi aylık olarak ne kadar? 

400 bin TL taşıt kredisinin banka banka aylık taksiti ne kadar? İşte son dakika taşıt kredisi hesaplama tablosu!

Taşıt kredilerinde son 22 yılın zirvesi yaşanırken yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler de bankaların faiz oranlarını merak ediyor. Peki 400 bin TL taşıt kredisi 36 ay vadeli olarak çekilirse aylık taksiti ne kadar? 

1 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? Garanti, Akbank ve Yapı Kredi hesaplama tablosu!

Hayalindeki eve kavuşmak isteyenler bankaların konut kredilerinin aylık taksitleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 1 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte son dakika hesaplama tablosu...

120 ay vadeli konut kredisi hesaplama tablosu! 850 bin TL'nin aylık taksitleri ne kadar? Yapı Kredi, Akbank, Garanti...

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenler tarafından merak edilen ve araştırılan konut kredisi faiz oranları güncellendi. Peki 850 bin TL'nin aylık taksitleri ne kadar?

Kiralık ev arayanlar dikkatli olun! 'Kiralık evler' hesabı üzerinden ev arayanları tuzağa düşürdü!

Vatandaşlar kiralık ev bulabilmek için çeşitli ilan sitelerinin kiralık evlerini araştırıyor. Bazı dolandırıcılar ise bunu fırsat bilerek kiracıları ağlarına düşürmeye çalışıyor. Sosyal medya hesabından 'Kiralık evler' adı altında açılan sahte ilanlar 6 kişiyi mağdur etti. İşte ayrıntılar...

0.69 faizli konut kredisi hesaplama tablosu Nisan 2024! 500 bin,1 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar?

0.69 faizli konut kredisinin resmen açıklanmasından sonra pek çok kişi de aylık taksitler ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı. Peki 500 bin,1 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar?

1 milyon TL konut kredisinin aylık taksiti ne kadar? Konut kredisi hesapla: İş Bankası konut kredisi hesaplama!

İlk evim konut kampanyası Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz tarafından açıklanmıştı ancak detayları henüz belli olmadı, şimdi gözler güncel faizlerde. Peki 1 milyon TL konut kredisinin aylık taksiti ne kadar? İş Bankası konut kredisi hesaplama Nisan 2024!

1 milyon TL'lik mevduatın aylık kazancı ne kadar? 1 milyon ne kadar faiz getiriyor? Mevduat faizleri resmen fırladı!

Merkez Bankası'nın son faiz artışının ardından mevduat faizleri yükselmeye devam ediyor. Bu durum mevduat faizlerine talebi artırırken vatandaşlar ''1 milyon TL'lik mevduatın aylık kazancı ne kadar?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. 

0.69 faizli konut kredisi hesaplama tablosu Mart 2024! 750 bin, 1 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar?

Milyonlarca kişinin merakla beklediği 0.69 faizli konut kredisi müjdesinin resmen açıklanmasından sonra pek çok kişi de aylık taksit ödemeleri ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı. Peki 750 bin, 1 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar?

Bankalar peş peşe duyurdu! 2 milyon TL'nin aylık getirisi ne kadar?

Türk Lirası mevduat faizlerinde güncellemeler sürerken bankalardaki mevduat faizleri de pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki 2 milyon TL'nin aylık getirisi ne kadar? 

kütük evler ne kadar Haberi

kütük evler ne kadar


Konut projelerinin artması ahşap talebini de patlattı. Hem toplu projelerde hem de tek tek yapılan evlerde artık ahşap daha çok kullanılmaya başlandı. Bu nedenle de emprenye kereste sektörü üç yılda yüzde 150 büyüdü. Genellikle ahşabın betona göre dayanıksız olduğu gibi yanlış bir imajın olması ise bu büyümenin daha fazla olmasının önüne geçti. Ahşabın dayanıklılık süresi emprenye tekniğinin bulunmasından sonra ise ortalama olarak 30-40 yıla kadar çıktı.


TÜRKİYE'NİN önde gelen emprenye üreticilerinden olan Ramtaş'ın Satış ve Pazarlama Koordinatörü Alpaslan Tiryaki emprenye ahşab sektörünün son yıllarda önemli oranda geliştiğini belirterek `Konut projelerinde ya da evlerin iç-dış alanlarında emprenye ahşap kullanımı oldukça arttı. Müşteri sağlıklı ve estetik olduğu için tercih etmeye başladı....