02 / 05 / 2024

kutup yıldızı mağazaları

kutup yıldızı mağazaları

60 yıldır, perakende sektöründe hizmet veren sektörün öncü firması Kutup, 23.mağazasını Cepa Alışveriş Merkezi'nde Ankara Ticaret Odası Başkam Sayın Salih Bezci'nin katılımlanyla hizmete açtı.

Beşiktaş’ın eski yıldızı Dusco Tosic eşine 19 milyon liralık ev aldı!

Beşiktaş’ın eski yıldız ismi Dusco Tosic eşi Jelena Karleusa ile arasındaki buzları eritmek için kesenin ağzını açtı. Sırp futbolcu, eşine barışma hediyesi olarak Sırbistan’da 2 buçuk milyon euro’luk bir villa satın aldı.

Yıldız Holding'in UCZ hisselerini almasına Rekabet Kurumu'ndan onay!

Yıldız Holding'in UCZ Mağazacılık hisselerinin belli oranını devralmasına Rekabet Kurumu'ndan onay çıktı. Kurum kararını resmi internet sayfasından açıkladı.

Yıldız Holding, UCZ Mağazacılık'ı devralmak için başvuru yaptı!

Rekabet Kuruluna, UCZ Mağazacılık AŞ'nin bir kısım hisselerinin Yıldız Holding tarafından devralınmasına ilişkin başvuru yapıldı.

Trabzon Yıldız Life Hotel hizmete açıldı!

Trabzon'un sevilen ve tanınan iş adamlarından biri olan Adnan Yıldız, Trabzon'da bir önemli yatırıma daha imza attı. Adnan Yıldız, Trabzon Yıldız Life Hotel'i muhteşem bir törenle açtı.

Kutup Yıldızı Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kutup Yıldızı Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi, Ömer Çebi, Emre Saral, Murat Saral, Nurullah Saral ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Haramidere Caddesinde kuruldu.

Yıldız Holding 2016'da mağaza açılışlarıyla büyüyecek!

United Biscuits’i Kasım 2014′te satın alarak dünyanın en büyük üçüncü bisküvi şirketi haline gelen Yıldız Holding, atıştırmalık alanında pound bazında her yıl yüzde 17 büyümeyi planlarken, kapasite artırmak için yatırımlarını sürdürecek.

Çankaya Yıldız Yaya Bölgesi yenileniyor!

Çankaya Belediyesi, başlattığı çalışma ile vatandaşın keyifle vakit geçirebileceği Yıldız Yaya Bölgesini yeniliyor. Alanda görselliğin yanı sıra vatandaşın otopark ve park ihtiyacı bir arada karşılanacak.

Taner Yıldız: Doğalgazda indirim tüketiciye yansıyacak!

Gazprom şirketiyle indirim üzerinde anlaşma sağlandığını ve imzaların arkadan geleceğini belirten Enerji Bakanı Yıldız, 1 milyar dolarlık indirimin tüketicilere yansıtılacağını ve bu yansımanın ileriki tarihte gerçekleşeceğini söyledi.

Yıldız Dağı cazibe merkezi olacak!

Sivas'ta, bu kış açılan Yıldız Dağı hakkında konuşma yapan Vali Barut: "Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nin bölgenin cazibe merkezi olması için uğraşıyoruz." dedi.

Yıldız Entegre 4 ülkede 2 milyar TL'ye tesis kuracak!

Yıldız Entegre, Romanya, Bulgaristan, Hırvatistan ve Rusya ’da eş zamanlı tesis kuracak, dünyada ilk 6 'ya girecek. Yıldız Entegre 4 dış yatırıma birden başlıyor.

Taner Yıldız Ermenek'teki maden ocağında çalışmaları denetliyor!

Taner Yıldız, Çalışma ve Faruk Çelik ile Lütfi Elvan, Ermenek'teki maden ocağında mahsur kalan işçilerin kurtarılması için yapılan çalışmaları incelemek üzere sık aralıklarla tünelden ocağa girerek çalışmaları denetliyor.

Taner Yıldız: Eylül'de doğalgaza zam yok!

Yıldız, partisinin il teşkilatı tarafından Melikgazi Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısı öncesinde basın mensuplarının sorularını cevapladı. Yıldız "Eylül'de doğalgaza zam yok" dedi.

Hasan Yıldız vefat etti!

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri çalışanlarından Hasan Yıldız vefat etti. Eczacıbaşı Yapı Gereçleri firması, çalışma arkadaşları Hasan Yıldız için gazeteye baş sağlığı ilanı verdi. Eczacıbaşı Yapı Gereçleri'nin ilanı...

kutup yıldızı mağazaları Haberi

kutup yıldızı mağazaları

60 yıldır, perakende sektöründe hizmet veren sektörün öncü firması Kutup, 23.mağazasını Cepa Alışveriş Merkezi'nde Ankara Ticaret Odası Başkam Sayın Salih Bezci'nin katılımlanyla hizmete açtı. Seçkin davetlilerin katıldığı açılış töreni samimi ve eğlenceli bir ortamda gerçekleşti. Ankara Ticaret Odası Başkam Sayın Salih Bezci ve Kutup Şirketler Grubu Kurucusu, Yönetim Kurulu Başkam Sayın Erhan Kızılmeşe'nin açılış kurdelesini kesmesiyle başlayan tören, iş ve siyaset dünyasını bir araya getirdi. Ankara'nın önemli işadamlarından Erhan Kızılmeşe, halen Samsung, LC, Bosch gibi firmaların satışında Türkiye birinciliklerini elinde tutan firmasının istikrarlı yükselişinin süreceğini ve 2014 yılında mağaza adetlerinin 30'a ulaşacağım belirtti. Ankara'nın Denizaler Caddesinde mütevazı bir tamir atölyesinde başlayan ve bugün 150 kişinin istihdam edildiği, 23 mağazalı dev bir imparatorluğa dönüştüren Kızılmeşe, başan hikâyesinin yazılmasında aktif rol...