07 / 05 / 2024

Kütüphane 24 projesi

Kütüphane 24 projesi

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım'ın, İstanbul'da 22 olan kütüphane sayısının her ilçede yapılacak ve 7 gün 24 saat açık olacak yeni kütüphanelerle 39'a çıkartılacağını açıkladı.

Atilla Yeşilada borsa için kötü haberi verdi! BİST-100 ağır kayıplar yaşayabilir!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 1,24 yükselişle 7.622,69 puandan başlarken Ekonomist Atilla Yeşilada borsa için kötü haberi verdi. 

Yeni nesil şehir kütüphanesi geliyor! Ödüllü kütüphane için çalışmalar son gaz devam ediyor! 

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yeni nesil Şehir Kütüphanesi projesi için çalışmalar son gaz devam ediyor. 

ŞOK’ta Sütaş tam yağlı beyaz peynir 54,95 TL’ye, Altınküp sargılı küp şeker 24,95 TL’ye, pilavlık pirinç 41 TL’ye düştü!

ŞOK’ta 28 Haziran-4 Temmuz arası indirime girecek ürünler belli oldu. Bu doğrultuda, Sütaş tam yağlı beyaz peynir 54,95 TL’ye, Altınküp sargılı küp şeker 24,95 TL’ye, pilavlık pirinç 41 TL’ye düştü. İşte 29 Haziran 2023 Perşembe ŞOK fiyat listesi...

Tarım Kredi yeni ay kataloğunu yayımladı! İndirimler peş peşe geldi! 5 kg Persil 99 TL, 1 kg küp şeker 24 TL'ye düştü!

Tarım Kredi Kooperatifleri Market haftanın indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. İndirimler peş peşe geldi! 5 kg Persil 99 TL, 1 kg küp şeker 24 TL'ye düştü. İşte güncel katalog ve fiyat listesi... 

Altın kolları sıvadı! Bu rakamları görenlerin yüreği küt küt atacak! Çabuk bakın! 24 Aralık 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde yukarı yönlü hareket ediyor. Yatırımcılar güncel Altın fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Altın bugün kolları sıvadı. Bu rakamları görenlerin yüreği küt küt atacak. Hemen bakın işte 24 Aralık 2022 altın fiyatları. 

Mutfak tüpü ne kadar oldu? İşte Aygaz İpragaz Milangaz 12 kg tüp 24 Ekim 2022 fiyat listesi

Mutfak tüpü ne kadar, 12 kg büyük tüp ne kadar? soruları tüp kullanan vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. İşte Aygaz İpragaz Milangaz 12 kg tüp 24 Ekim 2022 fiyat listesi

Renkli ve retro bir marka! Smeg küçük ev aletleri 24 Eylül 2022 fiyat listesi….

Smeg, herkes tarafından renkli tarzıyla çok sevildi. Yumuşak hatları olan küçük ev aletleri, her evde kendine yer buldu. Fiyatıyla herkesi hayrete düşürürken, tarzıyla çok sevildi. Sizin için uygun fiyatlı Smeg ürünleri araştırdık. İşte, Smeg küçük ev aletleri 24 Eylül 2022 fiyat listesi….

Yeni Nesil Peugeot 308 artık Türkiye’de! Peugeot 308 24 Eylül 2022 fiyat listesi

Bazı Avrupa ülkelerine geçtiğimiz dönemlerde giriş yapan yeni Peugeot 308 artık Türkiye'deki alıcılarını da bekliyor. Aracın lansmanı yapıldı, fiyatı belli oldu. İşte yeni Peugeot 308’in fiyatı ve çok merak edilen özellikleri...

Flat 24 projesi 17 soruda tüm detaylarıyla!

24 Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan Flat 24 projesinin tüm detayları belli oldu! Peki, Flat 24 projesi nerede? Flat 24 projesinde ev fiyatları kaç lira? İşte Flat 24 projesi 17 soruda tüm detaylarıyla.

İzmir Atatürk İl Halk Kütüphanesi yapımı projesi mecliste!

İzmir Atatürk İl Halk Kütüphanesi yapımı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hatay'ın kütüphane ihtiyacı meclis gündeminde!

Hatay'ın Defne, Arsuz ve Payas ilçelerinin kütüphane ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP'li Güzelmansur, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Kızılay Meydanı Projesi'nde son durum ne? 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Meydanı Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde eski binaların yıkım işlemleri gerçekleşiyor. 

Kepez'e 'dünya' kütüphanesi inşa edilecek!

Kepez Belediyesi, dört kütüphane projesinin en büyüğünün de yapımına başlıyor. Kütüphane, Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşa edildiği arazinin yanında yer alan 6 bin 500 metrekare büyüklüğüne sahip belediye kültürel tesis alanında yapılacak.

Kütüphane 24 projesi Haberi

Kütüphane 24 projesi

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım'ın, İstanbul'a kazandırılmasını hedeflediği "Kütüphane 24" projesinin detayları belli oldu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Yıldırım'ın megakent için hayata geçireği yüzlerce proje arasında bulunan Kütüphane 24 projesi de bunların içinde en çarpıcı olanlardan biri.

Bu proje sayesinde İstanbul’da 22 olan kütüphane sayısının, her ilçeye yeni yapılacak olan 7/24 açık kütüphanelerle artırılması planlanıyor. 39 ilçenin tamamında hizmete girecek olan bu kütüphaneler, tam zamanlı çalışacak.

- İnternetten erişim

Kütüphane 24'lere internet üzerinden dijital kaynaklara 7 gün 24 saat 365 gün erişim yapılacak. Çocuklar ve gençler için farklı çalışma ortamları sunan merkezler, ayrıca bünyelerinde çeşitli dinlenme ve etkinlik mekanları olacak.

- Rami'ye 75 bin metrekarelik kütüphane

İstanbul’u temsil edecek büyüklükte bir şehir kütüphanesi olmamasından yola çıkan Binali Yıldırım ve ekibi,...