19 / 05 / 2024

kuveyt bind Chocolate

kuveyt bind Chocolate

1971'den beri Türkiye'nin butik çikolata üreten markası olan Bind Chocolate, yurt dışından gelen talepler üzerine Kuveyt'te butik mağaza açıyor. Bind Chocolate Kuveyt'teki ilk şubesini Alışveriş Merkezi Sanabil Tower'da açılıyor.

Kuveyt Türk konut kredi faiz oranını yüzde 1,59’a düşürdü!

Kuveyt Türk Bankası Konut finansmanı kar payı oranlarında indirime gitti. Kuveyt Türk kar payı oranlarını yüzde 1.59’a kadar düşürdü…

Chocolate Mimarlık Ve Mağazacılık Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Chocolate Mimarlık Ve Mağazacılık Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arzu   Özkaymak tarafından kuruldu. 

Kuveyt'ten Irak'ın yeniden imarı için 85 milyon dolar!

Kuveyt Kalkınma Fonu yaptığı açıklamada Irak'ın yeniden imarı için bu ülkeye 85 milyon dolar yardım yapıldığını açıkladı.

Kuveyt Türk konut finansmanı kar payı oranını indirdi!

Kuveyt Türk Bankası konut finansmanı kar payı oranlarında indirim uyguladı. Kuveyt Türk güncel olarak yüzde 1.79’dan başlayan faiz oranları uyguluyor...

Kuveyt Türk altına dayalı kira sertifikasına aracılık edecek!

Kuveyt Türk, yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması ve bireysel yatırımcıların tasarruflarının kazanca dönüştürülmesi amacıyla Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından başlatılan altına dayalı kira sertifikasına aracılık edecek...

Kuveyt Türk konut kredi faiz oranı 2019!

Kuveyt Türk Bankası konut finansmanı seçenekleri ile anlaşmalı konutlarda yüzde 0.98 faiz oranı kullandırırken anlaşma olmayan konut projeleri için ise yüzde 1.89’dan başlayan faiz oranları ile konut kredisi kullandırıyor...

Kuveyt Türk konut kredi faizini yüzde 0,98'e indirdi!

Türkiye’nin öncü katılım bankası Kuveyt Türk, yüzde 0,98 kâr oranı ve 120 aya varan vade ile 500 bin TL’ye kadar konut finansmanı sağlayacağını açıkladı.

Kuveyt Türk konut finansmanı kar payı oranları!

Kuveyt Türk Bankası konut finansmanı kapsamında sunduğu yüzde 1.89 kar payı oranı ile bankalar arasında en düşük konut kredisi faiz oranını kullandırıyor...

Kuveyt Türk ikinci kez konut kredisi faiz indirimi yaptı!

Kuveyt Türk Bankası Ekim ayı içerisinde ikinci kez konut kredisi faiz indirimi yaptı. Kuveyt Türk Bankası masraflar hariç en düşük konut kredisi kullandıran özel banka oldu.

Kuveyt Türk'ün kira sertifikalarına 640 milyon TL'lik talep!

Kuveyt Türk Hazine ve Uluslararası Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Albayrak, "4 Temmuz 2018’de ihracı gerçekleşen 450 milyon TL tutarındaki kira sertifikamızı gelen 640 milyon TL’lik talebe istinaden, itfa tarihi olan 12 Ekim 2018’de 600 milyon TL olarak yeniledik" dedi...

Kuveyt Türk Bankası konut kredi faizlerini indirdi!

Kuveyt Türk Bankası bugün itibari ile konut kredisi faiz oranlarında indirim yaptı. Kuveyt Türk Bankasının güncel konut kredisi faiz oranlarını ne oldu?

Kuveyt Türk 120 aylık konut kredisine yüzde 2.34 faiz uyguluyor!

Kuveyt Türk Bankası 120 ay vadede yüzde 2.34 faiz oranı sunuyor. Kuveyt Türk Bankası’nın konut kredisi detayları ve konut kredisine ek uygulanan masraflar nelerdir?

Kuveyt Türk Bankası konut kredi faizlerini artırdı!

Kuveyt Türk Bankası konut finansmanlarına uyguladığı konut kredisi faiz oranlarını arttırdı. Kredi Pazarı, Kuveyt Türk Bankası’nın konut kredisi faiz oranlarını ve ödeme planlarını araştırdı.

kuveyt bind Chocolate Haberi

kuveyt bind Chocolate

Bind Chocolate Kuveyt'in en büyük ve en prestijli Alışveriş Merkezi Sanabil Tower'da açılıyor. Modern ve farklı tarzdaki mimarisi ile şehrin en işlek merkezinde yer alan AVM'de, Bind Chocolate birbirinden farklı lezzetteki zengin ürün çeşidi ile en özel spesiyal çikolata koleksiyonlarını sunuyor. 1971'den beri Türkiye'nin butik çikolata üreten markası olan Bind Chocolate, yurt dışından gelen talepler üzerine Kuveyt'te butik mağaza açmanın tatlı heyecanım yaşıyor. 

Batının modem etkileri ile Doğunun mistik tarzını da mağazalarında yansıtacak. 


Yeni...