20 / 05 / 2024

kuveyt fuarı onur ülke

kuveyt fuarı onur ülke

Eylül 2013'te yapılması planlanan ancak Kuveyt Ekonomi Bakanlığı tarafından ertelenen gayrimenkul fuarı, 16-18 Aralık 2013 tarihlerinde 18 Türk müteahhit firmanın katılımıyla gerçekleştirilecek. Fuar ilk defa Onur Ülke Türkiye teması ile gerçekleşecek.

Akay Fuar Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akay Fuar Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Onur Aydın ve Sertaç Aksoy tarafından kuruldu. 

Newjoy, Köln Uluslararası IMM Mobilya Fuarı'ndan yeni pazarlarla döndü!

Newjoy, 4. kez katıldığı Köln Uluslararası IMM Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’ndan Kuveyt, Almanya, Latin Amerika, Benelux, Fransa, Ukrayna, Moğolistan ve İngiltere gibi ülkelerle yeni iş bağlantıları gerçekleştirerek döndü.

Onur Park Life İstanbul, Azerbaycan’da görücüye çıktı!

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleşen 2. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda, Onur İnşaat A.Ş, Onur Park Life İstanbul projesiyle yer alıyor.

CNR Emlak Fuarı’nı 6 bin 840 yabancı ziyaret etti!

Rusya, İran, Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Fas, Ortadoğu ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere pek çok ülkeden gelen profesyonel ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği CNR Emlak Fuarı’nı 6 bin 840’ı yabancı olmak üzere toplam 22 bin 884 kişi ziyaret etti.

Onur Park Life İstanbul, Kuveyt Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

Onur İnşaat A.Ş. ve Onur Çimento Yapı A.Ş., Kuveyt Uluslararası Gayrimenkul Fuarında Onur Park Life İstanbul projesiyle görücüye çıktı.

Alea Global, CNR Emlak Fuarı’na geliyor!

Kuveyt merkezli ve dünya çapında yatırımları bulunan Alea Global’in kurucuları ünlü Al Duaij ailesinin son kuşak temsilcisi CEO Mr. Al Duaij, Türkiye’deki yatırım fırsatlarını değerlendirmek üzere CNR Emlak Fuarı’na geliyor.

59 ülkeden 1.500 yatırımcı Cityscape Turkey Fuarı'na geliyor!

Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Avustralya, Kanada, Çin ve Hindistan'ın da aralarında bulunduğu 59 ülkeden bin 500 yatırımcı, "Cityscape Turkey" fuarında tanıtımı yapılacak gayrimenkul yatırım fırsatlarını değerlendirmek için Türkiye'ye geliyor

Alpiş Group Kuveyt'ten yeni anlaşmalarla döndü!

Örnek konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, Kuveyt'te düzenlenen 'Cityscape Kuwait Fuarı'ndan yeni anlaşmalarla döndü...

Ulak Group lansman ve fuar turunu tamamladı!

Uluslararası gayrimenkul sektöründe hizmet veren Türkiye’nin lider şirketlerinden Ulak Group Gayrimenkul Şirketler Topluluğu, Kasım ve Aralık tarihleri arasında Katar başta olmak üzere Rusya, Kuveyt, Azerbaycan’da lansman ve fuar turunu tamamladı.

Ulak Group Gayrimenkul lansman ve fuar turunu tamamladı!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Ulak Group Gayrimenkul Şirketler Topluluğu, Kasım ve Aralık tarihleri arasında Katar başta olmak üzere Rusya, Kuveyt, Azerbaycan’da lansman ve fuar turunu tamamladı.

Alpiş Group Cityscape Kuwait Fuarı'na katıldı!

Seçkin konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, 9-11 Aralık 2015 tarihleri arasında Kuveyt'de düzenlenen Cityscape Kuwait Fuarı'na katıldı.

Kentleşmeyi anlatan Onur Çizeri kitabı 14 Kasım'da YEM kitabevinde olacak!

7-15 Kasım 2015 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek olan ‘‘34. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’’ “Onur Çizeri” Tan Oral, 14 Kasım tarihinde YEM kitabevinin standında okurlarıyla buluşacak.

İMSİAD, KIPS Gayrimenkul Fuarı'nda incelemelerde bulundu!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD), geçtiğimiz haftalardaki Dubai Gayrimenkul Fuarı'ndan sonra bu kez de Kuveyt International PropertyShow (KIPS) Gayrimenkul Fuarı'nda inceleme ve temaslarda bulundu.

kuveyt fuarı onur ülke Haberi

kuveyt fuarı onur ülke

Eylül 2013'te yapılması planlanan ancak Kuveyt Ekonomi Bakanlığı tarafından ertelenen gayrimenkul fuan, 16-18 Aralık 2013 tarihlerinde 18 Türk müteahhit firmanın katılımıyla gerçekleştirilecek. Kuveyt Ekonomi Bakanlığı, "son dönemde Kuveytli yatırımcıların ülke dışında çok sayıda gayrimenkul yatırımı yaptıklannı belirterek, bu süreçte yetkin olmayan firmalar tarafından gerçekleştirilen satışlar ve ödenen avanslar sebebiyle çok sayıda mağduriyetin yaşandığı" iddiasıyla fuarı ertelemişti. 


Yaşanan sıkıntıların kendileriyle bir ilgisinin olmadığını belirten Kuveyt'teki fuarın Türkiye organizatörü Inrema firması Genel Koordinatörü Gökhan İlgar, Kuveyt tarafının birkaç problemli durum yüzünden daha sıkı bir prosedür uygulamaya başladığını, bu yüzden de fuarın gecikmeli olarak gerçekleşeceğini söyledi. Fuarın bu yıl ilk defa " Onur Ülke Türkiye" teması ile gerçekleştirileceğini kaydeden İlgar, "Onbirincisi düzenlenen fuara Türkiye'den de 18 gayrimenkul firması katılacak. Kuveyt Türk Büyükelçiliği'nin himayesinde...