05 / 05 / 2024

Kuyaş Ek Grup İnşaa

Kuyaş Ek Grup İnşaa

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağlı ortaklığının hisse devri hakkında açıklama yaptı.

Rings Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Rings Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Ayşe Şimşek tarafından Kuruldu.

Gerçek Grup Yapı Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Gerçek Grup Yapı Enerji Anonim Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Üstün, Nafi Ergül, Faruk Bilal Şener ve Mustafa Yağcı ortaklığında kuruldu. 

Şimşek Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şimşek Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aziz Şimşek ve Secaattin Şimşek ortaklığında kuruldu.

Erd Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erd Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Erdal Çiçek ve Kamil Murat Birgören ortaklığında kuruldu.

Şimşek Grup Yapı Kimyasalları İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şimşek Grup Yapı Kimyasalları İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Muttalip Şimşek tarafından kuruldu.

CYM Grup Tekstil Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

CYM Grup Tekstil Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Avcılar'da 1 milyon Tl sermaye bedeli ile Sadettin Çiçek tarafından açıldı. 

İKY Grup İnşaat Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

İKY Grup İnşaat Ticaret Sanayi Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kağan Şimşek ve Ogün Çağlı ortaklığında kuruldu. 

Rings Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rings Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adil    Şimşek tarafından kuruldu. 

Sehendes Grup Mühendislik Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sehendes Grup Mühendislik Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 150 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Gökçek, Mazhar Osman Başak ve Yusuf Şimşek ortaklığında kuruldu. 

İkiel Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

İkiel Grup Yapı Anonim Şirketi İsmail Ekşi, Tahsin Yıldırım ve Mahir Cebeci ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Aydıner Grup İnşaat Peyzaj Otomobil Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydıner Grup İnşaat Peyzaj Otomobil Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Ali Şimşek ve Hakkı Ersin Aytür imzasıyla kuruldu.

Merter Grup Yapı Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merter Grup Yapı Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdülkadir Şimşek tarafından 50 bin TL sermaye ile 25 Nisan'da Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi, Eski Çirpıcı Yolu Sokak'ta kuruldu.

Onbir Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onbir Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Ayas ve Eyüp Şimşek ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Bakırköy, Osmaniye Mahallesi, Aralık Başı Sokak'ta kuruldu.

Kuyaş Ek Grup İnşaa Haberi

Kuyaş Ek Grup İnşaa

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın bağlı ortaklığı Kuyaş Ek Grup İnşaat ve Yatırım A.Ş'ndeki yüzde 54 oranındaki hissesinin tamamının şirket ortakları Ek Group İnşaat A.Ş. ve Burker Tekstil İnş. Paz. San. Ve Tic. Ltd. Şti.'ne satılmasına dair hisse devir sözleşmesi 2 Ağustos 2019 tarihinde imzalandı.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın KAP açıklaması: 
Bağlı ortaklığımız Kuyaş Ek Grup İnşaat ve Yatırım A.Ş'ndeki %54 oranındaki hissemizin tamamının şirket ortaklarımız Ek Group İnşaat A.Ş. ve Burker Tekstil İnş. Paz. San. Ve Tic. Ltd. Şti.'ne satılmasına dair Hisse Devir Sözleşmesi 02.08.2019 tarihinde imza edilmiştir.

Paydaşlarımızın ve kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla....