19 / 05 / 2024

Kuyaş kuyumcukent değerlemeleri

Kuyaş kuyumcukent değerlemeleri

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatm Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. Kuyaş arsaları değerleme raporunu yayınladı.

Kuyaş'tan ABD'ye 300 milyon dolarlık Kuyumcukent ve rezidans projesi! Resmen düğmeye basıldı!

Kuyaş Yatırım, ABD'de 300 milyon dolarlık Kuyumcukent ve rezidans projesi için resmenb düğmeye bastı. Söz konusu proje için şirket kuruluyor. İşte ayrıntılar...

Yenibosna Kuyumcukent çevresinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan değişikliği askıda!

Bahçelievler ilçesi, Yenibosna Merkez Mahallesi, Kuyumcukent ve çevresi ile yol, kavşak düzenleme projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Reysaş GYO'nun gayrimenkul portföy büyüklüğü bir yılda yüzde 160 arttı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2022 yıl sonu  gayrimenkul değerlemeleri sonucunda arsa ve binaları ile bağlı ortaklıklarının gayrimenkullerinin değeri resmen belli oldu. İşte Reysaş GYO'nun gayrimenkullerinin değeri...

Reysaş GYO'nun portföy büyüklüğü 5.1 milyar TL'ye ulaştı!

Reysaş GYO'nun 2021 yıl sonu  gayrimenkul değerlemeleri neticesinde; toplam portföy büyüklüğü ise 3 milyar 118 milyon 480 bin TL iken yüzde 63 artışla 5 milyar 82 milyon 925 bin TL'ye ulaştı. 

Kuyaş Yatırım, İstanbul Bahçelievler'deki arsasını sattı!

Kuyaş Yatırım, şirketin devam eden yatırımları finansmanında ve şirket faaliyetlerinde kullanılmak üzere İstanbul Bahçelievler'de Yenibosna Mahallesi 1542 ada 42 parselde yer alan 8 bin 204 metrekare büyüklükteki arsanın satış sözleşmesini imzaladı.

Evren Sarıçiçek, Kuyumcukent Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Genel Müdür  olarak görev yapan Ufuk Başer'in yönetim kurulu 16 Ağustos 2021 tarihli kararı ile görevden azline, Evren Sarıçiçek'in  Ceo - Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi. 

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün olağan genel kurulu 19 Eylül'de!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının 13.09.2021 Pazartesi günü, Saat 11:00 de, Yenibosna Köyaltı Mevkii 29 Ekim Cad. Kuyumcukent Sitesi Bahçelievler'de yapılmasına karar verildi. 

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün ünvanı Kuyaş Yatırım Anonim Şirketi oldu!

Eski ünvanı Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi olan  Kuyumcukent Gayrimenkul'ün yeni ünvanı Kuyaş Yatırım Anonim Şirketi olarak değişitirildi.

 Yavuz Selim Tetik, Kuyumcukent Gayrimenkul'ün Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Hakan Erdem'in işbu kararımız ile görevden azline, Yavuz Selim Tetik'in Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi.

Kuyumcukent Gayrimenkul esas sözleşmesini yeniledi!

Kuyumcukent Gayrimenkul, "Şirketin Unvanı" başlıklı 2. maddesinin, "Merkez ve Şubeler" başlıklı 3. maddesinin, "Yönetim Kurulu" başlıklı 9-1. maddesinin, "Şirketin Temsili" başlıklı 9-3. maddesinin ekteki şekilde değiştirilmesine karar verildi.

Kuyumcukent Gayrimenkul İstanbul Bahçelievler arsası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın İstanbul Bahçelievler İlçesi Yenibosna Mahallesi 1542 ada 42 no.lu parseldeki 1 adet arsaya ilişkin  2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Reysaş Taşımacılık'ın arazi, arsa ve binalarının değer artışı 300 milyon TL!

Reysaş Taşımacılık ve Lojistik'in Türkiye Finansal Raporlama Standartları (TFRS)'ye göre hazırlanan konsolide finansal tablolarında,  gerçeğe uygun değerleri ile yansıtılmasına ilişkin arazi, arsa ve binaların değerlemeleri sonuçlandı. Değer artışı yaklaşık 300 milyon TL olacak. 

Reysaş GYO'nun portföy büyüklüğü 3.1 milyar TL oldu!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2020 yıl sonu gayrimenkul değerlemeleri neticesinde; toplam portföy büyüklüğü yüzde 25 arttı ve 3 milyar 118 milyon 480 bin TL'ye ulaştı.

Kuyaş kuyumcukent değerlemeleri Haberi

Kuyaş kuyumcukent değerlemeleri

Kuyumcukent tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizce, 1A Grup Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'ye yaptırılan, 


a) Şirketimiz aktifinde kayıtlı olan 1541 Ada 1 Parsel, 1542 Ada 7 Parsel, 10353,10354,10355 ve 10359 parsellere,

b) Kuyumcukent I.Etap yerleşkesinde bulunan ofislere,

c) İstanbul Vizyon Park Ofis Bloklarında ve İstanbul Vizyon Park Merkez Plaza'da bulunan ofis ve atölyelere, 


ilişkin 2014 yıl sonu değerleme raporları ekte yer almaktadır. 


Kamuoyu ve yatırımcılarımıza saygı ile duyurulur.


Dosya için