27 / 05 / 2024

Kuyaş Ticari ödemeleri

Kuyaş Ticari ödemeleri

Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan Kuyaş Gayrimenkul işyerleri için peşinat ödemesi yapılmıyor. Projede 60 ay vadeyle banka kredisiz, faizsiz ödeme yapılıyor.

Yapı Kredi'den kira ödemeleri için Opex Kredi Destek Paketi!

Yapı Kredi, KOBİ, ticari ve kurumsal nitelikli işletmelere, maaş ve kira ödemeleri başta olmak üzere sözleşme ya da faturaya bağlı sabit giderlerinin karşılanması için "Opex Kredi Destek Paketi" sunuyor.

İzmir Mahall Bomonti ödemeleri!

470 daire, 572 ofis ve 30 ticari ünitenin bulunduğu İzmir Mahall Bomonti ödemeleri haberimizde yer alıyor.

Türkerler Mahall Bomonti ödemeleri!

Türkerler Mahall Bomonti ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden meydana gelen proje İzmir'de yükseliyor. 

Başkent Emlak Konutları ödemeleri!

Başkent Emlak Konutları ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Ankara'nın Çankaya bölgesinde hayata geçirilen projede konut ve ticari alanlar bulunuyor. 

Validebağ Konakları ödemeleri!

Validebağ Konakları ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. İstanbul Anadolu Yakası Altunizade bölgesinde hayata geçirilen proje 368 daire ve ticari birimden oluşuyor. 

Bizim Evler Güzelce ödemeleri!

Bizim Evler Güzelce ödemeleri hakkında bilgiler haberimizde yer alıyor. 92 bin 293 metrekare arsa alanına sahip projede 709 konut ve 111 ticari ünite bulunuyor. 

Ondörtüç Pendik ödemeleri!

Ondörtüç Pendik ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 242 konut ve 21 ticari birimden meydana gelen projede teslimler Haziran ayında yapılacak. 

3S Firuze Konakları Avcılar ödemeleri!

Daire fiyatlarının 399 bin TL'den başladığı 3S Firuze Konakları Avcılar projesinde 523 konut ve 45 ticari birim yer alıyor. İşte 3S Firuze Konakları Avcılar ödemeleri...

Esentepe AND Pastel Konutları ödemeleri!

Toplam 1.200 konut, ofis ve ticari birimden meydana gelen Esentepe AND Pastel Konutları ödemeleri kapsamında peşin alımlara yüzde 12 + yüzde 3 indirim yapılıyor.

Kordon İstanbul Kağıthane Evleri ödemeleri!

Toplam 559 konut, ofis ve ticari birimlerden oluşan Kordon İstanbul projesi Haziran 2020'da teslim edilmeye hazırlanıyor. İşte Kordon İstanbul Kağıthane Evleri ödemeleri...

DAP Validebağ Konakları ödemeleri!

İstanbul Altunizade-Koşuyolu bölgesinde konumlandırılan Validebağ Konakları 368 daire ve ticari ünitelerden meydana geliyor. İşte DAP Validebağ Konakları ödemeleri...

Sur Yapı Excellence ödemeleri!

Toplam 184 daire ve 27 ticari üniteden meydana gelen Sur Yapı Excellence projesi Sur Yapı tarafından hayata geçiriliyor. İşte Sur Yapı Excellence ödemeleri...

Avrasya GYO Metro Ticari ve Mali Yatırımlar ödemeleri bildirisini yaptı!

Avrasya GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Avrasya GYO Metro Ticari ve Mali Yatırımlar ödemeleri bildirisini yaptı.

Kuyaş Ticari ödemeleri Haberi

Kuyaş Ticari ödemeleri

Kuyaş Ticari hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Gayrimenkul sektöründe öncü bir firma olan ve yeni projelerle de faaliyetlerini sürdüren Kuyaş Gayrimenkul, TEM ile E-5’i birleştiren, modern ve ticari yapılaşmalarıyla İstanbul’un en önemli ticari lokasyonlarından biri haline gelen Basın Ekspres Yolu’na 1 dakikalık mesafede bulunan İstanbul Vizyon Park’taki Ofis ve Dükkanlar, İstanbul Vizyon Park Merkez Plaza’daki Atölyeler ve Kuyumcukent Wedding World AVM’deki sınırlı sayıdaki Mağazalar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. 


Peşinat ve faiz ödemeden, banka kredisi kullanmadan, 60 Ay vade ile hemen teslim işyeri sahibi olma imkânı sağlayan kampanya hakkında bilgi veren Kuyaş Genel Müdürü Salih Sağında,  Kuyaş Gayrimenkul  olarak ürettikleri projelerin kalitesi kadar mantıklı ve ödeme kolaylığı sağlayan kampanyalarıyla da yatırımcıya kazandırdıklarını söyledi. Sağında, Atatürk Havalimanı, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi,...