04 / 05 / 2024

kuyumcukent Duygu Boztepeli

kuyumcukent Duygu Boztepeli

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın Muhasebe Müdürü ve Yatırımcı İlişkileri üyesi olarak görev yapmakta olan Duygu Boztepeli görevinden ayrıldı.

Duygu Boztepeli, Kuyumcukent Gayrimenkul'den ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın Muhasebe Müdürü ve Yatırımcı İlişkileri üyesi olarak görev yapmakta olan Duygu Boztepeli görevinden ayrıldı.

Kuyumcukent Gayrimenkul değerleme raporlarını yayınladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuyumcukent Gayrimenkul değerleme raporlarını yayınladı.

Ali Ağaoğlu'nun sevgilisi Duygu Su Gürpınar isyan etti!

Ali Ağaoğlu ile yaşadığı aşkla adını duyuran balerin Duygu Su Gürpınar, sosyal medya hesabında sitem dolu bir yazı kaleme aldı.

Ali Ağaoğlu ve Duygu Su Gülpınar Bebek’te görüntülendi!

İşadamı Ali Ağaoğlu ve sevgilisi Duygu Su Gülpınar Bebek'te objektiflere takıldı. Çift, Bebek Koru Kahve'de baş başa kahvaltı yaptı.

Kuyumcukent Karat 34 adres!

Karat 34 projesinde 470 daire, 123 ofis ve 28 ticari birim yer alıyor. Kuyumcukent Karat 34 adres bilgileri haberimizde bulunuyor.

Kuyumcukent Gayrimenkul, değerleme şirketini seçiyor!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları aktifinde bulunan tüm gayrimenkullerin güncel değerlerinin tespiti amacıyla gayrimenkul değerleme şirketini seçecek.

Kuyumcukent yılbaşında açık mı?

Kuyumcukent, hafta içi her gün saat 09:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Kuyumcukent yılbaşında açık mı? Kuyumcukent yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Kuyumcukent 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Duygu Su Gülpınar’dan Ali Ağaoğlu eleştirilerine yanıt!

Geçtiğimiz yazdan beri Ali Ağaoğlu ile aşk yaşayan Duygu Su Gülpınar’dan aşk eleştirilerine yanıt geldi... ‘Ben Ali Bey’i sizin gibi şaşaalı görmüyorum’ diyen 23 yaşındaki balerin, ekledi: ‘Beni eleştirenler, Ali çağırsa koşa koşa giderler!

Kuyumcukent Karat 34 ev fiyatları!

Doğa Şehircilik ve Baş Yapı Ortaklığı'nın imzasını taşıyan Kuyumcukent Karat 34 projesinde 470 daire, 123 ofis ve 28 ticari birim bulunuyor. Kuyumcukent Karat 34 ev fiyatları...

Ağaoğlu My City'deki spor salonu Duygu Su Gülpınar'a emanet!

Geçtiğimiz haftalarda İzmir'e giden Duygu Su Gülpınar'a, lüks otomobilini ve özel şoförlerinden birini tahsis eden Ali Ağaoğlu, sevgilisine bir jestte daha bulundu.

Kuyumcukent Gayrimenkul 30 milyon TL'yi projeleri için ipotek verdi!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Hatipoğlu ve Akalın projelerinin finansmanı için Burganbank'a 30 milyon TL'yi 1. derece ipotek verdi.

Baki Duran, Kuyumcukent Gayrimenkul'den ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Kamu Aydınlatma Platformu'nda istifayla ilgili açıklama yaptı. Yönetim kurulu üyesiBaki Duran bugün itibariyle görevinden ayrıldı.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Reşat Çalışkan, Salih Sağında, Şükrü Özleyen ve Mehmet Tayran Demir imzasıyla kuruldu.

kuyumcukent Duygu Boztepeli Haberi

kuyumcukent Duygu Boztepeli


Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın Muhasebe Müdürü ve Yatırımcı İlişkileri üyesi olarak görev yapmakta olan Duygu Boztepeli 28 Şubat tarihi itibariyle görevinden ayrıldı.


Açıklama:

Şirketimizde Muhasebe Müdürü ve Yatırımcı İlişkileri üyesi  olarak görev yapmakta olan Duygu BOZTEPELİ,  28.02.2017 tarihinde görevinden ayrılmıştır.

  

İçsel Erişim Listesindeki yükümlülüklerinin devam etmesi sebebiyle, KAP Bildirimi, Mali Tabloların yayınlanması akabinde yapılmıştır.

  

Kamuoyunun bilgilerine arz ederiz.

  

Saygılarımızla,

  

KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI...