05 / 05 / 2024

Kuyumcukent Gayrimenkulden Borsa İstanbul açıklaması

Kuyumcukent Gayrimenkulden Borsa İstanbul açıklaması

Borsa İstanbul II.Ulusal Pazar'da işlem gören Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları AŞ., Ulusal Pazar'da işlem görme talebinde bulunduğunu ancak süreç içinde bu talebin işlemden kaldırıldığını bildirdi.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün kalan payları Borsa'da satılacak!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün yeni pay alma haklarının kullandırılmasından sonra  kalan paylar; 2 iş günü süreyle nominal değerden düşük olmamak üzere Borsa  Birincil Piyasa'da oluşacak fiyattan Borsa'da satılacak.

Gayrimenkulden para kazanmak zor mu?

Türkiye’de paradan para kazanılırdı, faiz, borsa, gayrimenkul yüksek kazanç kapılarıydı. Peki, gayrimenkulden para kazanmak zor mu?

Kuyumcukent Gayrimenkul Bahçelievler'deki binası için tapusunu aldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası binasının tapusunu aldığı açıkladı.

Borsa Kule için Boen İnşaat ile anlaştı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Borsa Kule binasının betonarme üst yapı, alt yapı ve çeşitli çelik konstrüksiyon işlerinin tamamlanması amacıyla Boen İnşaat ile 5 milyon 750 bin TL+KDV bedelle sözleşme imzalandı...

Borsa Kule'de satışlar başladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın projesi olan Borsa Kule'de lansman öncesinde satışlar başladı. Projede 60 ay vade imkanı sunuluyor...

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 1,4 milyon TL'lik payı satıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları ortaklarının kullanmadığı yeni pay alma haklarına ilişkin toplam 1 milyon 391 bin 249 TL nominal değerli payların tamamı Borsa İstanbul'da satıldı.

Kuyumcukent altın saklama merkezi açılıyor!

Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, "Halihazırdaki kapasiteyi 10'a katlayacak, bin 600 tona varan altın ve gümüş saklama kapasiteli binamız Kuyumcukent taraflarında yakın zamanda devreye girecek"

Kuyumcukent, Borsa İstanbul binası geçici kabul tutanağını tebliğ etti!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Borsa İstanbul A.Ş. Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası Binası'na ait geçici kabul tutanağını tebliğ etti.

Kuyumcukent Gayrimenkul pay geri alımında fiyat aralığını değiştirdi!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları AŞ., pay geri alım programı çerçevesinde asgari ve azami düzeltilmiş fiyat aralığını 0,39 TL-2,73 TL olarak yeniden belirlediğini KAP'a bildirdi.

Kuyumcukent Gayrimenkul sermaye artırımı tecil işlemlerine başlıyor!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Sermaye Piyasası Kanunu'nun 18'inci maddesinin yedinci fıkrası uyarınca tescil ve ilanı için gerekli işlemlerin başlatılmasına karar verdi.

Kuyumcukent Gayrimenkul'den sermaye artırımı açıklaması!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. sermaye artırımının tamamlanması hakkındaki süreçle ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) açıklamada bulundu. Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı detaylı açıklama şöyle...

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün pay satışı tamamlandı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın Borsa İstanbul A.Ş.Birincil Piyasa Halka Arz işlemleri kapsamında, kullanılmayan payların satışı bugün itibariyle tamamlandı.

Çuhadaroğlu, Borsa İstanbul merkez bina cephesini örüyor!

İstanbul’un Sarıyer ilçesinde 23.976 metrekare alan üzerine inşa edilen Borsa İstanbul Merkez Bina cephesi, Çuhadaroğlu MN 50 Mikro Kondens kanallı giydirme cephe sistemi ile yapılıyor.3

Kuyumcukent Gayrimenkulden Borsa İstanbul açıklaması Haberi

Kuyumcukent Gayrimenkulden Borsa İstanbul açıklaması

Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama şöyle:


"Şirketimiz payları Borsa İstanbul A.Ş. II. Ulusal Pazarında İşlem görmektedir.

05.08.2015 tarihinde  Borsa İstanbul A.Ş.  Kotasyon Müdürlüğü'ne başvurularak paylarımızın Ulusal Pazar'da işlem görmesi için gerekli inceleme ve değerlendirilmelerin gerçekleştirilmesi talebinde bulunulmuştur. Ancak  sehven KAP'da ilanı gerçekleşmemiştir.


Şirketimiz sermayesinin 9.072.932 TL'den 27.218.798 TL'na artırılmasına dair hazırlanan ve KAP da 17.08.2015 tarihinde ilan edilen izahname taslağında şirketimiz paylarının Borsa İstanbul A.Ş. Ulusal Pazarında işlem görmesi hakkında 05.08.2015 tarihli başvuru ve değerlendirme ve inceleme talebimiz Kamuoyuna açıklanmıştır.

Borsa İstanbul A.Ş. Kotasyon Yönetmeliğinde yapılan değişiklikler nedeniyle, Borsa İstanbul A.Ş. bünyesinde kurulu Pazarların birleştirme çalışmalarından dolayı Borsa İstanbul A.Ş. Kotasyon Müdürlüğü'nün şifahi talimatı ile Ulusal Pazar'a geçiş hakkında dilekçemizin işlemden çekilmesi konusunda bildirimde bulunulduğundan 15.09.2015 tarihli yazımız ile Ulusal Pazar'a geçiş...