28 / 07 / 2024

Kuyumcukent Gayrimenkulden mali tablo açıklaması

Kuyumcukent Gayrimenkulden mali tablo açıklaması

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., yeni proje anlaşmaları nedeniyle mali tabloların 9 aylık ara dönem de dahil olmak üzere sözleşme tarihlerinden itibaren hazırlanacağını KAP'a bildirdi.

Kuyumcukent Gayrimenkul bağımsız denetim firmasını seçiyor!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün ve bağlı ortaklarının denetlenmesi ile faaliyetlerini yürütmek üzere Akademik Bağımsız Denetim Danışmanlık Ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine ve Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi. 

Miryam Maştaoğlu, Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Kurulu'nca Mali ve Finans İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanan Miryam Maştaoğlu'nun bu görevden alınarak Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi olarak atanmasına karar verildi. 

Kuyumcukent Gayrimenkul 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım'ın 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere, Akademik Bağımsız Denetim Danışmanlık Ve Yeminli Mali Müşavirlik, Genel Kurul'un onayına sunulacak...

Miryam Maştaoğlu, Kuyumcukent Finans İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu! 

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın Mali ve Finans İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına Miryam Maştaoğlu atandı. ..

Ali İlhan AK, Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali İlhan AK görevinden ayrıldı...

Şükrü Özleyen, Kuyumcukent Pazarlama Satış Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Şükrü Özleyen eski görevi olan Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcılığı görevinden Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları içi organizasyon değişikliği nedeniyle Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcılığına atandı.

Ali İlhan Ak, Kuyumcukent İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcılığı Görevine 14 Mayıs 2019 tarihinde Ali İlhan Ak atandı...

Kuyumcukent Gayrimenkul finansal mali tablosunu açıkladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda 6 aylık finansal mali tablosunu açıkladı.

Kuyumcukent Gayrimenkul'den mali tablo açıklaması!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., yeni proje anlaşmaları nedeniyle mali tabloların 9 aylık ara dönem de dahil olmak üzere sözleşme tarihlerinden itibaren hazırlanacağını KAP'a bildirdi.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'ndan mali tablo açıklaması!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., ağımsız Denetimden Geçmiş Mali Tabloların Yayınlanmasıyla ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bir açıklama yaptı. Şirketin mali tablolarla ilgili KAP açıklaması şöyle...

Konak Belediyesi'nin 2015 mali yılı bütçesi 233 milyon lira!

Konak Belediyesi’nin Ekim ayı olağan meclis toplantısının ikinci oturumu Başkan Sema Pekdaş yönetiminde gerçekleşti.Performans ve bütçe raporlarının görüşüldüğü oturumda 2015 mali yılı bütçesi meclis üyelerinin oy çokluğu ile kabul edildi.

Kartepe Belediyesi 2015 mali yılı bütçesi 66 milyon 728 bin TL!

Kartepe Belediye Meclisi, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdiği Ekim ayı toplantısının ikinci birleşiminde 2015 Mali Yılı Performans Programı ve 2015 Mali Yılı Bütçesi ile ilgili gündem maddeleri tek tek görüşülerek karara bağlandı.

Kıymetli Taşlar Piyasası Kuyumcukent'e taşınıyor!

İstanbul Karaköy 'de, 1998 yılından beri faaliyet gösteren Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası Bölümü, bugünden itibaren Yenibosna Kuyumcukent 'te hizmet vermeye başlayacak.

Kuyumcukent Gayrimenkulden mali tablo açıklaması Haberi

Kuyumcukent Gayrimenkulden mali tablo açıklaması

Şirketten yapılan açıklama şöyle:


"KAP'da 22.07.2015 ve 29.07.2015 tarihlerinde duyuruları yapılan Hatipoğlu Apartmanı Göztepe İstanbul projesi  ve Akalın Apartmanı Kalamış İstanbul projeleri için Büyük Artı İnşaat Mimarlık ve Dekarasyon Mobilya Sanayi Tic. A.Ş. ile Adi Ortaklık Sözleşmeleri imzalanması nedeniyle Mali Tablolarımız 9 aylık ara dönem de dahil olmak üzere bu tarihten itibaren Konsolide olarak hazırlanacak ve KAP'da ilan...