09 / 05 / 2024

Kuyumcukent GYO KAP

Kuyumcukent GYO KAP

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuyumcukent GYO sorumluluk beyanını yayınladı.

Kuyumcukent GYO ara dönem finansal raporu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 1 Ocak 2016 ara dönemine ait finansal raporlarını yayınladı.

Kuyumcukent GYO fon kullanım raporunu yayınladı!

Kuyumcukent GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) elde edilen fonun kullanım raporunu yayınladı.

Burcu Kırıcı Çiğdem, Kuyumcukent GYO Yatırımcı İlişkileri Uzmanı oldu!

Kuyumcukent GYO Yatırımcı İlişkileri Uzmanı olarak atanmış olan Burcu Kırıcı Çiğdem'in Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak yeniden atanmasını karar verildi. 

Reysaş GYO'dan kapı ve rampa kiralanması için 70 bin TL'lik sözleşme!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi 2079 ada 1 parselde yer alan 1.800 metrekare depolama alanı için 2 adet kapı ve 2 adet rampa kiralanmasına ilişkin 70 bin TL'lik ek sözleşme imzalandı.

Peker GYO'dan 4 milyon TL'lik pay satışı!

Peker GYO'nun 4 milyon TL'lik pay satışı SPK tarafından onaylandı. Peker GYO, KAP'ta açıklama yayınladı. 

Peker GYO'nun 4 milyon TL'lik pay satışı tamamlandı!

Peker GYO'nun 4 milyon TL'lik pay satışı SPK tarafından onaylandı. Peker GYO, KAP'ta açıklama yayınladı. 

Peker GYO'nun 7.1 milyon TL'lik pay satışı tamamlandı!

Peker GYO'nun 7.1 milyon TL'lik pay satışı SPK tarafından onaylandı. Peker GYO, KAP'ta açıklama yayınladı. 

Kuyumcukent GYO'nun 3. dönem Geçici Vergi Beyannamesi yayınlandı!

Kuyumcukent GYO'nun 1 Ocak 2020 ile 30 Eylül 2020 hesap dönemine ilişkin Gelir Tablosu, Geçici Vergi Beyannamesi ekinde Vergi Dairesi'ne sunuldu. 

Kuyumcukent GYO'nun 2020 yılı 3. çeyrek faaliyet raporu!

Kuyumcukent GYO'nun 1 Ocak 2020 - 30 Eylül 2020 ara dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Kuyumcukent GYO'nun çıkarılmış sermayesi 100 bin TL'ye artırıldı!

Kuyumcukent GYO'nun yeni pay alma haklarına karşılık gelen payların toplam nominal değeri 316 bin 974 995 TL olup, kalan payları satıldı ve sermaye artırımı tamamlandı.

Kuyumcukent GYO sermayesini 100 milyon TL'ye çıkarıyor!

Kuyumcukent GYO'nun 54 milyon 437 bin 596 TL olan çıkarılmış sermayesinin, 45 milyon 562 bin 403 TL nakit karşılığı, olmak üzere 54 milyon 437 bin 596 TL'den 100 milyon TL'ye çıkarılmasına onay verildi.

Akfen GYO'nun 19 oteli kapılarını yeniden açtı!

Akfen GYO'nun Corona Virüs (COVID-19) salgınının seyahat ve konaklama sektöründe sebep olduğu büyük gerilemeye paralel olarak Mart Ayı'ndan kapılarını kapatan  19 oteli faaliyete başladı. 

Akfen GYO Mayıs 2020 yatırıcı raporu!

Akfen GYO, KAP'ta 2020 yılı Mayıs ayı dönemine ait yatırıcı raporunu yayınladı. 

Kuyumcukent GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Kuyumcukent GYO, Kurumsal Yönetim Tebliği kapsamında Yönetim Kurulu bünyesinde yer alan Kurumsal Yönetim Komitesi değişikliği hakkında açıklama yaptı...

Kuyumcukent GYO KAP Haberi

Kuyumcukent GYO KAP


Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuyumcukent GYO sorumluluk beyanını yayınladı.


a) Şirketimizin, 01.01.2016 - 30.09.2016 Hesap Dönemine ait, Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) Seri: II-14.1 nolu ''Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği'' hükümleri kapsamında Türkiye Muhasebe Standartları/Türkiye Finansal Raporlama Standartları (''TMS/TFRS'') ve SPK tarafından belirlenen formatlarla uyumlu olarak dipnotlarıyla birlikte hazırlanan ve 31.10.2016 tarih ve 48 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile onaylanan, Bağımsız Denetimden Geçmemiş, Konsolide Olmayan Finansal Durum Raporu, Kapsamlı Gelir Tablosu, Nakit Akış Tablosu, Özkaynak Değişim Tablosu ve Faaliyet Raporunun tarafımızca incelendiğini,


b) Şirketimizdeki görev ve sorumluluk alanında sahip olduğumuz bilgiler çerçevesinde, Finansal Tablo ve Faaliyet raporunun önemli konularda gerçeğe aykırı bir açıklama yada açıklamanın yapıldığı tarih itibariyle yanıltıcı...