15 / 05 / 2024

Kuyumcukent GYO sahibi

Kuyumcukent GYO sahibi

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 01/01/2015,30/06/2015 döneminine ait faaliyet raporunu yayınladı.

Borsadaki GYO halka arzlarındaki tehlike!

Halka arza yatırım yaparak, büyüme potansiyeli olan bir şirketten pay sahibi olabilirsiniz. Ancak bazı durumlar zarar etmenize neden olabiliyor. Doç.Dr. Soner Gökten borsadaki GYO halka arzlarındaki tehlikeyi tek tek yazdı...

THY Emlak Konut GYO 1+1, 2+1, 3+1 kura tarihi açıklandı mı? İstanbul'da 7.500 TL taksitle ev sahibi olma müjdesi!

THY Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri projesinde kura tarihleri merakla araştırılıyor. Peki projede konut fiyatları, aylık taksitler ne kadar? THY Emlak Konut GYO İstanbul kuraları ne zaman çekilecek? İşte detaylar...

Akfen GYO, Fettah Tamince'nin Tersane İstanbul'daki Rixos otelini mi alıyor? 

Hamdi Akın’ın sahibi olduğu Akfen GYO, Tersane İstanbul'daki yeni otel yatırımını resmen açıkladı. Akfen GYO, Fettah Tamince'nin Tersane İstanbul'daki Rixos otelini mi alıyor? İşte detaylar...

Sinpaş Boulevard Sefaköy'de 120 ay vade ve 1.55 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Sinpaş GYO tarafından istanbul Sefaköy'de hayata geçirilen Sinpaş Boulevard'ta 20 ay vade ve 1.55 faizle ev sahibi olma fırsatı başladı. Peki Sinpaş Boulevard Sefaköy konut fiyatları ne kadar? Sinpaş Boulevard Sefaköy fiyat listesi.

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 9. Etap için 6.4 milyar TL'lik teklif! 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 9. Etap için 10 firma teklif verdi. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 9. Etap hangi firmalardan teklif geldi? En yüksek rakamın sahibi hangi firma oldu?

Emlak Konut GYO Nezihpark Bahçekent satışta! 15 yıla varan vade fırsatıyla! 

Az katlı ve yatay mimari anlayışıyla konforu ve güvenliği odağına alan Nezihpark Bahçekent projesinde satışlar başladı. Emlak Konut GYO'dan 15 yıla varan vade fırsatıyla ev sahibi olma fırsatını kaçırmayın...

İş GYO Litus İstanbul'da yüzde 5 indirim fırsatı! 

İş GYO ve Tecim imzasıyla hayata geçirilen Litus İstanbul projesinde yüzde 5 indirim fırsatı sunuluyor. Aynı zamanda 12 taksit imkanı ile de konut sahibi olunabiliyor. İşte ayrıntılar...

TSKB GYO'nun Beyoğlu Tahir Han davası sonuçlandı!

TSKB GYO'nun 53/72 hisse sahibi olduğu İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi 77 Ada, 57 Parsel üzerinde yer alan Tahir Han isimli taşınmaza ilişkin olarak 21 Aralık 2005 arihinde açılan "Ortaklığın Giderilmesi Davası"nda mahkemece "Ortaklığın Satış Yolu ile Giderilmesi" kararı verilmiş olup karar kesinleşti.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle projesinde 120 ay vade fırsatı!

Emlak Konut GYO tarafından inşa edilen Bizim Mahalle projesinde 120 ay vade ve yüzde 0,99 faiz ile ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Özderici Holding, Özderici GYO'nun 127.2 milyon hisse senedini satın alacak!

Özderici Holding A.Ş. Ali Uğur Özderici ve Ahmet Özderici'nin sahibi oldukları Özderici GYO'nun borsada işlem görmeyen hisse senetlerini satın alacak.

Torunlar GYO'dan Kanal İstanbul arazisi açıklaması!

Torunlar GYO, basın yayın organlarında çıkan Aziz Torun'un ve Torunlar GYO'nun Kanal İstanbul güzergahında arazi sahibi olduğu haberlerini yalanladı.

Sinpaş GYO'dan Servet GYO'ya 357.5 milyon liralık satış!

Servet GYO, Sinpaş GYO'nun sahibi olduğu Starium Alışveriş Merkezi, eğitim tesisi arsası, 7 katlı eğitim tesisi arsası ve 13 bin 732 metrekarelik arsayı toplam 357 milyon 580 bin satın aldı. 

Kuyumcukent GYO fon kullanım raporunu yayınladı!

Kuyumcukent GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) elde edilen fonun kullanım raporunu yayınladı.

Kuyumcukent GYO sahibi Haberi

Kuyumcukent GYO sahibi

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketi 1 Ocak 2015 ve 30 Haziran 2015 dönemine ait faaliyet bilgilerini yayınladı.


Kuyumcukent GYO Açıklama:

01/01/2015 - 30/06/2015 döneminine ait faaliyet raporumuz  ilişikte pdf dosya olarak verilmektedir.      


Dosya için tıklayınız