16 / 06 / 2024

Fuzul GYO Barbaros 48'de yüzde 20 peşinat ve 24 ay vadeyle!

Fuzul GYO Barbaros 48'de yüzde 20 peşinat ve 24 ay vadeyle!

Sınırsız boğaz manzarası sunulan Fuzul GYO Barbaros 48 projesinden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 20 peşinat ödeyerek 24 ay vade imkanından yararlanabiliyor. Projedeki konutların teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 



Sadece 48 seçkin ailenin yaşayacağı Barbaros 48 projesi Emlak Konut GYO güvencesi ve Fuzul GYO imzasıyla İstanbul'un kalbi Barbaros Bulvarı'nda inşa ediliyor. 

Satış sürecinin devam ettiği Barbaros 48 projesi 'Boğazın gerçek hakimi' sloganıyla tanıtılmıştı. İstanbul Beşiktaş Balmumcu'da yükselen projenin Barbaros Bulvarı'na da cephesi de bulunuyor. 

Fuzul GYO Barbaros 48 projesi, daha önce Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü’ne ait olan bir binanın da yer aldığı 3 bin 357 metrekare alanda inşa ediliyor.

Hem boğaz hem de tarihi yarımada manzarası sunan proje yeşil dostu konsepti ve tasarımı ile dikkat çekiyor.

Fuzul GYO Barbaros 48 de yüzde 20 peşinat ve 24 ay vadeyle!

Fuzul GYO Barbaros 48 projesinde yer alan konutlar 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projeden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 20 peşinat ödeyerek 24 ay vade imkanından yararlanabiliyor. Projedeki konutların teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

48 adet konutun dışında 3 adet ticari üniteye de yer verilen Barbaros 48 projesi deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor. 

Barbaros 48 projesinde konutların dışında küçük bir alışveriş merkezi de yer alacak. Projede 3. kattan itibaren boğaz ve Tarihi Yarımada manzarası sunulurken konutların 4.5 metrelik tavan yüksekliği de dikkat çekiyor. 

Sağlıklı yaşam merkezine de yer verilen Barbaros 48 projesinde SPA, fitness salonu gibi alanlar da mevcut.

Karma proje şeklinde inşa edilen Barbaros 48 projesi Ata Koleji, Zincirlikuyu Metrobüs Durağı, Dora Hospital Hastanesi, Acıbadem Fulya Hastanesi, İstanbul Cerrahi Hastanesi'ne yakın konumda yükseliyor. 

Web: https://www.barbaros48.com.tr/

Emlakkulisi.com.tr

Denizkoru Sarıyer'de yüzde 40 peşin 36 ay vade fırsatı!

Villarea Kozbeyli'de teslimler Haziran'da!  İzmir  Foça'ya 8 müstakil villa! 

Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank 1 milyon TL taksit tablosu Mayıs 2024!


Geri Dön