17 / 05 / 2024

kuyumcukent hisseleri

kuyumcukent hisseleri

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın nominal değerli hisse senetlerinin beyaz ciro ile devrine karar verildi.

Kuyumcukent Kuyaş arsaları değerleme raporunu yayınladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatm Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. Kuyaş arsaları değerleme raporunu yayınladı.

Kuyumcukent Kuyaş Ofis değerleme raporunu yayınladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatm Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. Kuyaş ofisleri değerleme raporunu yayınladı.

Kuyumcukent Gayrimenkul Kuyaş AVM değerleme raporunu yayınladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatm Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. Kuyaş AVM değerleme raporunu yayınladı.

Kuyumcukent GYO'dan hizmet alım sözleşmesi

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., SMM Bilişim ve Finansal Hizmetler A.Ş. ile Hizmet Alım Sözleşmesi imzaladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin yaptığı açıklama...

Kuyumcukent GYO, değerleme şirketini seçti!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirket aktifindeki gayrimenkullerin değerlemesi için 1A Grup Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştıklarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Kuyumcukent Gayrimenkul yönetim kurulu üyeleri!

Kuyumcukent Gayrimenkul yatırımları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuyumcukent Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini yayınladı.İşte Kuyumcukent Gayrimenkul yönetim kurulu üyeleri...

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nda yeni yapılanma!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Riskin Erken Saptanması Komitesinin Ayrı Bir Komite Olarak Ayrışması ve Tüm Komitelerimizin Güncellenen Görev ve Çalışma Esaslarını KAP 'a bildirdi.

Kuyumcukent Gayrimenkul söz sahibi olan personelini yayınladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. yönetimde söz sahibi olan personelini yayınladı.

Kuyaş Gayrimenkul Kuyumcukent ile Yenibosna'yı altın merkezi yaptı!

Kuyumcukent, İstanbul Vizyon Park gibi projelerle gayrimenkul sektörüne güçlü bir giriş yapan, Kapalıçarşı’yı Kuyumcukent’te toplayan Kuyaş Gayrimenkul, şimdi de Yenibosna’da altın merkezi yaparak Türkiye’de bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

THY ve Pegasus hisseleri uçuşa geçti!

OPEC üretimde değişikliğe gitmemesinin ardından petrol fiyatları sert şekilde gerilerken, jet yakıtının en büyük maliyet kalemi olduğu havayolu şirketlerinin hisseleri, kârlılığa ilişkin olumlu beklentilerle kazanımlarını güçlendirdi.

Kuyumcukent Gayrimenkul'den, Emlak Konut ihalesi açıklaması!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Emlak Konut GYO A.Ş.'ye ait İstanbul Bahçelievler Yenibosna Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi İhalesi ile ilgili, KAP aracılığıyla bilgilendirme yaptı.

Kuyumcukent Gayrimenkul'den Emlak Konut ihale açıklaması!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı dün yapılan Yenibosna ihalesi hakkında bilgi verdi.

Metro Turizm'in hisseleri çakıldı!

Yargıtay'ın iş adamı Galip Öztürk'e verilen müebbet hapis cezasını onamasının ardından Borsa İstanbul'da Öztürk'ün ortaklığı olan Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding hisseleri sert bir şekilde düştü

kuyumcukent hisseleri Haberi

kuyumcukent hisseleri

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.'nin 500 bin liralık nominal değerli nama yazılı hisse senetlerinin beyaz ciro ile devredilmesine karar...