10 / 05 / 2024

Kuyumcukent kurul üyeleri

Kuyumcukent kurul üyeleri

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün Mehmet Bora Tütüncüoğlu'nun Yönetim Kurulu Üyeliğinden ve Başkanlığı görevinden ayrılma isteği onaylandı ve yerine Ufuk Başer'in getirilmesine karar verildi.

İsmail Tarman, yeniden Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Atakule GYO Yönetim Kurulu tarafından, kurul üyeleri seçildi. Bu kapsamda İsmail Tarman Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkanı, Murat Tarman ise Yönetim Kurulu Başkan Vekilli oldu. 

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün olağan genel kurulu 19 Eylül'de!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının 13.09.2021 Pazartesi günü, Saat 11:00 de, Yenibosna Köyaltı Mevkii 29 Ekim Cad. Kuyumcukent Sitesi Bahçelievler'de yapılmasına karar verildi. 

Nazım Özdemir, Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 5 Ağustos 2021 tarihli genel kurul toplantısında yönetim kurulu üyesi olarak seçilenler kendi aralarında yaptıkları görev taksimi sonucunda 1 yıl süre ile Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Nazım Özdemir'in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına ve Ceo - Genel Müdür Evren Sarıçice

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün genel kurul toplantısına virüs engeli!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün ertelenen Genel Kurul toplantısı Covid-19 tedbirleri kapsamında, İstanbul'un Yüksek Riskli kategoriden çok yüksek riskli kategoriye çıkması nedeniyle iptal edildi. 

Kuyumcukent Gayrimenkul bağımsız denetim firmasını seçiyor!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün ve bağlı ortaklarının denetlenmesi ile faaliyetlerini yürütmek üzere Akademik Bağımsız Denetim Danışmanlık Ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine ve Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verildi. 

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün ana sözleşme tadili imzalandı!

Kuyumcukent Gayrimenkul, Sermaye Piyasası Kurulu ve Ticaret Bakanlığı'ndan gerekli izinlerin alınmasını takiben ilk genel kurul toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulamasına karar verildi.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün yönetim kurulu komite üyeleri güncellendi!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Kurulu'nun 17 Şubat 2021 tarih ve 3 sayılı toplantısında komite üyeliklerinin güncellenmesine oy birliği ile karar verildi. 

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 2019 olağan genel kurul toplantısı tescillendi!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 25 Haziran 2020 tarihinde gerçekleşen 2019 yılı olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi.

Kuyumcukent Gayrimenkul yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Kuyumcukent Gayrimenkul, Ufuk Başer'in Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmasına, Barış Sakarya ve Zekeriya Aslan'ın Yönetim kurulu üyesi olarak atanmasına ve atamanın 25 Haziran 2020'de yapılacak Genel Kurul'da onaya sunulmasına karar verdi.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları komite üyelerini belirledi!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) komite üyeleri değişikliği hakkında açıklama yaptı.

Kuyumcukent Gayrimenkul 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım'ın 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamındaki diğer faaliyetleri yürütmek üzere, Akademik Bağımsız Denetim Danışmanlık Ve Yeminli Mali Müşavirlik, Genel Kurul'un onayına sunulacak...

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları komite üyelerini belirledi!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) komite üyeleri değişikliği hakkında açıklama yaptı.

Kuyumcukent Gayrimenkul bağımsız denetim kuruluşunu seçiyor!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. 2019 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için Report Bağımsız Denetim A.Ş.'nin seçilmesine ve bu seçimin Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verdi...

Kuyumcukent kurul üyeleri Haberi

Kuyumcukent kurul üyeleri

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) genel müdürün yönetim kurulu başkanı olarak seçilmesi hakkında açıklama yaptı.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün Mehmet Bora Tütüncüoğlu'nun kendi isteğiyle Yönetim Kurulu Üyeliğinden ve Başkanlığı görevinden ayrılma isteği onaylandı ve Yönetim Kurulumuz kararıyla Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Ufuk Başer'in  Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmasına karar verildi.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün KAP açıklaması:
Yönetim Kurulumuz 19/06/2020 tarihinde toplanarak, Sayın Mehmet Bora Tütüncüoğlu'nun kendi isteğiyle Yönetim Kurulu Üyeliğinden ve Başkanlığı görevinden ayrılma isteği onaylanmış olup aynı Yönetim Kurulumuz kararıyla Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdür Sayın Ufuk BAŞER'in Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmasına karar...