22 / 05 / 2024

kuyumcukent kuyaş a.ş yeni projler

kuyumcukent kuyaş a.ş yeni projler

Kuyumcukent, Wedding World, istanbul Vizyon Park Ofis Blokları ve Merkez Plaza projelerini hayata geçirerek inşaat sektöründe iddialı adımlar atan KUYAŞ A.Ş, yeni projelerle yoluna devam ediyor...

Kuyaş'tan ABD'ye 300 milyon dolarlık Kuyumcukent ve rezidans projesi! Resmen düğmeye basıldı!

Kuyaş Yatırım, ABD'de 300 milyon dolarlık Kuyumcukent ve rezidans projesi için resmenb düğmeye bastı. Söz konusu proje için şirket kuruluyor. İşte ayrıntılar...

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün ünvanı Kuyaş Yatırım Anonim Şirketi oldu!

Eski ünvanı Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi olan  Kuyumcukent Gayrimenkul'ün yeni ünvanı Kuyaş Yatırım Anonim Şirketi olarak değişitirildi.

Kuyaş Gayrimenkul'ün kalan payları satışa sunulacak!

Kuyaş Gayrimenkul'Ün yeni pay alma haklarına karşılık gelen payların toplam nominal değeri 316 milyon 974 TL olup, kalan paylar Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasa'da oluşacak fiyattan satışa sunulacak.

Kuyaş Gayrimenkul'den asılsız haberlere ilişkin açıklama!

Kuyaş Gayrimenkul'ün kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmuyor. Bu nedenle özellikle sosyal medya ve diğer ağlarda hakkımızda çıkan haber ve yorumlara itibar edilmemesi hususunda bilgilendirmede bulundu.

Kuyumcukent GYO'dan esas sözleşme tadili açıklaması!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) esas sözleşme tadili hakkında açıklama yaptı. 

Kuyumcukent Gayrimenkul'den finansal duran varlık satışı açıklaması!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) finansal duran varlık satışı hakkında açıklama yaptı. 

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'ndan pay satışı açıklaması!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, bağlı ortaklığındaki payının satışı hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı...

Kuyumcukent Baharyaka'daki hissesini devretti!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağlı ortaklığının hisse devri hakkında açıklama yaptı.

Kuyumcukent, Kuyaş'taki hisselerini devretti!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağlı ortaklığının hisse devri hakkında açıklama yaptı.

Salih Sağında Kuyumcukent Gayrimenkul'den ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Genel Müdürü Salih Sağında görevinden istifa etti. Kuyumcukent Gayrimenkul KAP'ta açıklama yayınladı...

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün üç yönetim kurulu üyesi istifa etti!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları yönetim kurulu üyesi Mesut Avcı, Ahmet Çağlar ve Cihangir Alparslan Çelik kendi istekleri ile yönetim kurulu üyeliklerinden istifa ettiler... 

Kuyumcukent'te kiralar arttı!

Kuyumcukent işletme A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Sudaş, Dubai kökenli firmaların gelmesiyle kiralarda ve mülk değerlerinde ciddi bir artış olduğunu söyledi.

Kuyaş Büyükartı İnşaat'ın adı Kuyaş Ekgrup İnşaat oldu!

Kuyaş Büyükartı İnşaat Ve Yatırım A.Ş.'nin ünvanı Kuyaş Ekgrup İnşaat Ve Yatırım A.Ş. olarak değişti...

kuyumcukent kuyaş a.ş yeni projler Haberi

kuyumcukent kuyaş a.ş yeni projler

Kuyumcukent, Wedding World, istanbul Vizyon Park Ofis Blokları ve Merkez Plaza projelerini hayata geçirerek inşaat sektöründe iddialı adımlar atan KUYAŞ A.Ş, yeni projelerle yoluna devam ediyor. İstanbul'daki projelerin yanı sıra, uzun vadede Türkiye genelinde ve yurtdışında da proje üretilecek. 2013'te halka arz olan KUYAŞ, 2 bin 700 hissedara sahip.



İnşaat sektöründeki büyüme, tekstilden, bilişime çok farklı sektörlerde faaliyet gösteren şirketlerin ya da işadamlarının inşaat sektörüne yatırım yapmalarına neden oluyor. Kimi yatırımcılar da kendi arazilerini değerlendirmek üzere inşaat şirketi kurmayı tercih ediyorlar. Tıpkı Kuyumcular Kooperatifi'niıı yaptığı gibi... İstanbul Kuyumcu Sanatkarları Toplu işyeri Yapı Kooperatifi olarak yola çıkan ve 1988 yılında Kuyumcukent Kooperatifi'ni oluşturarak yoluna devam eden kuruluş, 2005 yılında gelecek vizyonunu belirlemek için şirketleşme ve gayrimenkul projeleri geliştirmek için Kuyumcukent Gayrimenkul...