05 / 05 / 2024

kuyumcukent kuzu 2. etap

kuyumcukent kuzu 2. etap

Yaklaşık 200 milyon doları bulacak inşaat için anlaşmayı, Kuyumcukent Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan Özgür ile Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gökçen Kuzu imzaladı. Alanında dünyanın en büyük projesi olan Kuyumcukent'in ikinci etabının inşaatını Tü

Antalya Hali'nde lahana ve kuzu kulağı 1,5 lira, marul 5 lira, limon 8 lira! İşte 2 Aralık 2022 fiyat listesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 2 Aralık 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki, Halde sebze meyve çeşitlerinin fiyatı ne kadar? İşte 2 Aralık 2022 fiyat listesi...

Emlak Konut Kuzu İnşaat ile 740 milyon liralık sözleşme imzaladı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesinin 1'inci etabının 2'inci Kısmı için Kuzu İnşaat ile 740 milyon liralık sözleşmesinin imzalarının atıldığını açıkladı,

Üreticilere müjde! Dana karkas ve kuzu alım fiyatı arttı!

Dana karkas ve kuzu karkas alım fiyatı artırıldı. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, dana karkas ve kuzu karkas alım fiyatını, kilogram başına 2 TL artırdıklarını bildirdi.

Kuzu Effect'ten Cem Bölükbaşına büyük destek!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Vefa Kuzu'dan Milli sporcu Cem Bölükbaşı'na büyük destek geldi. Yapmış olduğu son basın toplantısında Vefa Kuzu,Formula 2'de mücadele vereceğini söyledi. 

Kuyumcukent Gayrimenkul esas sözleşmesini yeniledi!

Kuyumcukent Gayrimenkul, "Şirketin Unvanı" başlıklı 2. maddesinin, "Merkez ve Şubeler" başlıklı 3. maddesinin, "Yönetim Kurulu" başlıklı 9-1. maddesinin, "Şirketin Temsili" başlıklı 9-3. maddesinin ekteki şekilde değiştirilmesine karar verildi.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün kalan payları Borsa'da satılacak!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün yeni pay alma haklarının kullandırılmasından sonra  kalan paylar; 2 iş günü süreyle nominal değerden düşük olmamak üzere Borsa  Birincil Piyasa'da oluşacak fiyattan Borsa'da satılacak.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 2. dönem Geçici Vergi Beyannamesi!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 1 Ocak 2020- 30 Haziran 2020 hesap dönemine ilişkin Gelir Tablosu, Geçici Vergi Beyannamesi ekinde Vergi Dairesi'ne sunuldu. 

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın esas sözleşme tadili onaylandı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın esas sözleşmesi tadil tasarısı SPK'nın 2 Mart 2020 tarih ve 29833736-110.03.03 - E.2530 sayılı yazısı ile uygun bulunarak onaylandı...

Oran Kuzu Effect telefon numarası!

Ankara Çankaya Oran'da inşa edilen Oran Kuzu Effect telefon numarası haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konutlar bulunuyor.

Kuzu Kumru Ankara teslimat!

Kuzu Kumru Ankara teslimat detayları haberimizde yer alıyor. Ankara Çankaya'ya bağlı Yıldızevler'de hayata geçirilen projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor. 

Kuzu Grup Sea Pearl telefon!

Kuzu Grup Sea Pearl telefon numarası haberimizde yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 daire tiplerine yer verilen proje Ataköy No:1'de hayata geçiriliyor. 

Kuzu Holding'ten İzmir'e yatırım atağı!

Büyük inşaat gruplarından biri olan Kuzu Holding, rotasını İzmir'e çevirdi. Kuzu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kuzu, "İzmir'e 2 milyar TL'lik yatırım planımız var" diye açıklama yaptı.

Kuyumcukent Luxera Yenibosna fiyat!

Kuyumcukent Luxera Yenibosna fiyat listesi ilk 30 daire için 379 bin TL'den başlıyor. Lansmana özel avantajların sunulduğu projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı...

kuyumcukent kuzu 2. etap Haberi

kuyumcukent kuzu 2. etap

Kuyumculuk sektörünü bir arada toplamayı hedefleyen Kuyumcukent ikinci etabının inşasına başladı. Kuyumcukent'in 2. etab inşaatını ise Türkiye'nin önde gelen gruplarından biri olan Kuzu Grup üstlendi. Konuyla ilgili düzenlenen törende anlaşmayı Kuyumcukent Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan Özgür ile Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gökçen Kuzu imzaladı. Geçtiğimiz yıllarda tamamlanan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılan 1. etabın ardından sektörün talepleri doğrultusunda ikinci etabın yapılacağını söyleyen Mustafa Ercan Özgür, "500 bin metrekarelik bir alanda gerçekleştirilecek inşaatın 14 ayda tamamlanması planlanıyor. Toplam yatırım maliyeti 150-200 milyon dolar arasında olacak. Kuyumcukent ikinci etab inşaatı oldukça önemli ve Kuzu Grup'la birlikte çalışmaktan dolayı memnunuz" dedi.

Yüzde...