02 / 05 / 2024

Kuzey Alanya yeni imar yolu

Kuzey Alanya yeni imar yolu

Alanya Tepe Caddesi ile Bakkallar Sokak arasındaki 15 metrelik imar yolu tamamlanarak hizmete sunuldu.

Kuzey Alanya'ya yeni imar yolu!

Göreve geldiğinden buyana Kuzey Alanya’da yıllardır çözülemeyen sorunları çözüme kavuşturarak vatandaşı hizmetle buluşturan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Sugözü Mahallesi’nde 15 metrelik imar yolunun da startını verdi.

TOKİ'den Alanya'ya 250 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Alanya'da 250 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Yeni Zigana Tüneli kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, inşaatı süren Yeni Zigana Tüneli ile ilgili "Ülkemizin en önemli, en büyük projelerinden bir tanesi, o da bölgeye çok büyük katkıda bulunacak. İnşallah kuzey-güney aksındaki önemli bir ulaşım ağı olacak" diye konuştu.

Alanya’nın yeni belediye binası 210 günde tamamlanacak!

Alanya Belediyesi’nde yeni hizmet binası mutluluğu yaşanıyor. 2 yıl önce temeli atılan bina hakkında hukuki süreç tamamlandı.

Rixos, Kuzey Afrika'da 3 yeni otel açacak!

Rixos turizmin gözde pazarlarından Kuzey Afrika'daki portföyünü genişletme kararı aldı. Fettah Tamince'nin turizm şirketi Rixos, 3 yeni otel açmak için çalışma başlattı.

Kuzey Alanya için yeni imar yolu!

Alanya Belediyesi, Kuzey Alanya’yı Büyükhasbahçe ve Mamadı üzerinden Cikcilli çevreyoluna bağlayacak 30 metrelik imar yolu için çalışmalara hız verdi.

Gaziantep Kuzeyşehir'e 750 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Kuzeyşehir'e 750 yeni konut inşa edeceklerini açıkladı.

Alanya'ya yeni aile sağlığı merkezi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Alanya Belediyesi, Cumhuriyet mahallesine yeni bir aile sağlığı merkezi inşa etti.

Kuzey Kıbrıs'ta yatırımın geri dönüş süresi 10 yıl!

Kuzey Kıbrıs'ta Loka Holiday Homes adında yeni bir yatırıma başlayan Akol Group CEO’su Niyazi Şanal, burada yatırımın geri dönüş süresi 10 yıl olduğunu söylüyor..

BİM 730 yeni mağaza açacak!

BİM 2018 yılında yüzde 20 ciro artışı ve 730 yeni mağaza açmayı planlıyor. Şirket Kuzey Afrika ve Ortadoğu'da yeni pazarları inceliyor.

Kuzeyşehir 2. Etap yeni yılda satışta!

Kuzeyşehir projesi Sign of the City Awards 2017’de ‘En İyi Çok Katlı Konut Projesi’ ödülünü aldı.Cem Yücesoy, Kuzeyşehir’in 2’nci etabını yeni yılın ilk günlerinde satışa sunacaklarını ifade etti.

Kuzey Yakası Başakşehir'e değer katacak!

Kuzey Yakası projesi İstanbul'a yeni bir yaka kazandırma mottosuyla yola çıktı. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum "Kuzey Yakası Başakşehir'e değer katacak." diye açıklama yaptı.

İnşaatçılar dümeni Kuzey Afrika’ya kırdı!

İnşaatçılar yabancıya konut satışını canlandırmak adına yeni pazarlara odaklandırlar. CNR Emlak Fuarı’nın hedef pazarı Kuzey Afrika oldu. 

Alanya Güzelbağ'da meydan projesi hayata geçiyor!

Alanya Belediyesi, Güzelbağ Mahallesi’nde meydan düzenlemesi ve yeni yollar yapıyor.

Kuzey Alanya yeni imar yolu Haberi

Kuzey Alanya yeni imar yolu


Alanya’da vatandaşları rahat bir ulaşım ağına kavuşturmak için çalışmalarını sürdüren Alanya Belediyesi, son olarak Tepe ile Sugözü mahalleleri arasındaki 15 metre imar yolunu faaliyete geçirdi.


MAHALLE HALKINDAN BAŞKAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR


Yeni açılan imar yolunun Sugözü, Hacimehmetli, Küçükhasbahçe, Bektaş ve Tepe Mahalleleri’ne ulaşımı sağlayan yollara bağlantısı yapılarak, bölgede ulaşım bütünlüğünün yanında alternatif bir güzergâhta kazandırılmış oldu. İmar yolu güzergâhında bulunan evleri bulunan vatandaşlar, yıllardır evlerinin yolu olmadığı için büyük zorluklar yaşadıklarını ifade ederek, yolun kısa sürede hizmete girmesinden dolayı Başkan Yücel’e teşekkür ettiler.


YÜCEL: “PAŞAKÖY DÂHİL 5 MAHALLE FAYDALANACAK”


Çalışmalarla ilgili bilgi veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kuzey Alanya’yı ulaşım, trafik ve diğer yatırımları bir bütün olarak ele aldıklarını belirterek, 15 metrelik imar yolu ile de bu amacı hedeflediklerini söyledi. Başkan Yücel;...