02 / 05 / 2024

Kuzey Ankara aydınlatma

Kuzey Ankara aydınlatma

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kuzey Ankara rekreasyon alanında yol kenarlarına aydınlatma yapıldı. Özel olarak aydınlatılan Selçuklu motifli kaplamalar, Kuzey Ankara Vadisi alanında yapılacak ışıklandırmanın sadece küçük bir örneği...

Bahar Aydınlatma İstanbul’da mağaza ve ofis açtı!

Ankara'da 33 yıldır faaliyet gösteren Türkiye'nin en büyük entegre dekoratif aydınlatma üreticisi Bahar Aydınlatma, ihracat pazarlarında daha aktif olmak için İstanbul'da mağaza ve design ofis açtı..

TOKİ Kuzey Ankara Girişi'ndeki blokları yenileyecek!

TOKİ Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesinde yer alan 1-2- 3- 4 ve 14 Etaplardaki blokları yenileyecek.

Kuzey Ankara Girişi Karacaören etabı imar planı askıda!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi Karacaören Etabı (plan notu çıkarılmasına ilişkin) 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği, 1 Şubat'ta askıya çıkarılıyor...

LAMP 83’ten 2017 aydınlatma çözümleri!

Aydınlatma sektöründe son teknoloji ve uzun ömürlü ürünleriyle dikkatleri çeken LAMP 83, 2017 aydınlatma trendlerini mekanlara getiriyor…

Alır Elektrik İnşaat Hırdavat Ve Aydınlatma Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alır Elektrik İnşaat Hırdavat Ve Aydınlatma Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ömür Gemicioğlu imzasıyla kuruldu.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3.Bölge ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara İli Kuzey Kent Girişi 3. Bölge'ye 686 Adet konut inşa edecek. TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3.Bölge ihalesi bugün yapılacak.

Nurlu Aydınlatma İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurlu Aydınlatma İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Gazi Öksüz imzasıyla kuruldu.

LED ve Aydınlatma Fuarı 6-9 Ekim'de!

LED alanında dünyanın nadir fuar ve etkinliklerinden, yeni nesil Aydınlatma alanında Türkiye ve bölgedeki en büyük fuarı olan LED ve Aydınlatma Fuarı, global sektörü 12. kez buluşturmaya hazırlanıyor

Kuzey Ankara Girişi Dönüşüm Projesi'nde yıkım Pazartesi başlayacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Özel Projeler ve Dönüşüm Dairesi Başkanlığı, Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında metruk yapıların yıkımına başlayacak.

Kuzey Ankara Girişi 2. etap imar planı askıda!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2.Etap 1/1000 ve 1/5000 ölçekli uygulama ve nazım imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3.Bölge'ye 686 konut yaptıracak!

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3.Bölge 686 adet konut, 4 adet otopark, 1 adet mini market inşaat ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 16 Kasım'da saat 14:30'da yapılacak.

Ergün Turan Kuzey Ankara Projesini inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Kuzey Ankara Girişi kentsel dönüşüm projesi şantiyesini ziyaret etti.

Kuzey Ankara Projesi'nde çalışmalar hız kesmiyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Başkente yeni değerler katacak Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde şantiye alanında incelemelerde bulundu.

Kuzey Ankara aydınlatma Haberi

Kuzey Ankara aydınlatma


Büyükşehir Belediyesi'nin, içerisinde birçok ilki barındıran Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Proje alanı içerisinden geçen yolda yaptığı estetik ışıklandırma büyük ilgi görüyor.

Başkent'te yepyeni ve modern bir yaşam alanı olarak yükselen Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında oluşturulan dev rekreasyon alanındaki hareketlilik, hayranlık uyandırıyor, göz kamaştırıyor.

Daha şimdiden ilk otoyol tüneli, Türkiye'nin en uzun alttan ısıtmalı yolu, en uzun açıklıklı kemer viyadüğü, rengarenk yeşili ve özel aydınlatmalarıyla Ankara'ya ışık saçan Kuzey Ankara, her geçen gün yeniliklerine yenilik katıyor.

TOKİ Konutları'nın hemen altındaki fore kazıklar önünde, led ışıkların aydınlattığı Selçuklu Mimarisi motiflerindeki kaplamalar, hem sürücülere hem ziyaretçilere hem de bölgede yaşayanlara muhteşem bir seyir keyfi sunuyor.

Özel tekniklerle gerçekleştirilen bu estetik görünümün, Kuzey Ankara Vadisi alanı içerisinde yapılacak olan aydınlatmaların küçük bir örneğini oluşturduğunu...