04 / 05 / 2024

Kuzey Beton ürünleri

Kuzey Beton ürünleri

Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan Kuzey Beton, sektöründe marka olma yolunda. Merkezi Ladik'te bulunan Tutanoğlu Çimento'ya bağlı olarak çalışan Kuzey Beton Limitet şirketi yaklaşık bir yıl önce girdiği sektörde istikrarlı bir büyüme sürdürüyor...

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu gençlerle buluştu!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin desteği ile Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi iş birliğinde gerçekleşen “Beton ve Beton Bileşenleri Semineri”, sektörün öncü isimlerini buluşturdu.

Suat Çalbıyık, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu'nun başkanı oldu!

Oyak Çimento, Beton, Kağıt Grup Başkanı olan Suat Çalbıyık, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu'nun yeni başkanı oldu...

Betonca Mimari Beton Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betonca Mimari Beton Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 40 bin TL sermaye bedeli ile Yiğital Yapı Sistemleri tarafından kuruldu. 

Kılıç Deniz Ürünleri, Dominik’te levrek tesisi aldı!

ABD pazarına göz diken Kılıç Deniz Ürünleri, Dominik Cumhuriyeti’nde levrek tesisi aldı. Tesise ilk yavruları koyan Kılıç, buradan Kuzey ve Güney Amerika’ya ihracat yapmayı planlıyor.

Kuzey İnşaatçılık ve Tarım Ürünleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kuzey İnşaatçılık ve Tarım Ürünleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kuzey İnşaatçılık Ve Tarım Ürünleri Üretim Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey İnşaatçılık Ve Tarım Ürünleri Üretim Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Enver Karaaslan tarafından 50 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu öğrenciler için seminer düzenledi!

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu ( YÜF ) , Tunceli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Öğrencileri için “Beton ve Betonu Oluşturan Bileşenler” konulu seminer düzenledi.

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Datça İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Çiftçi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de Ümraniye, Yukarı Dudullu'da kuruldu.

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DİR İnşaat Elektrik Turizm Oto Yedek Parça ve Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemile Yontaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de kuruldu.

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Balcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de kuruldu.

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İzzet Akkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Otomotiv Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Habib Arı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Melihşah İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melihşah İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Merhali Kurt tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Eylül'de kuruldu.

Kuzey Beton ürünleri Haberi

Kuzey Beton ürünleri

Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan Kuzey Beton, sektöründe marka olma yolunda Merkezi Ladik'te bulunan Tutanoğlu Çimento'ya bağlı olarak çalışan Kuzey Beton Limitet şirketi yaklaşık bir yıl önce girdiği sektörde istikrarlı bir büyüme sürdürüyor. 


Kuzey Beton'un hedefi sektörde marka olmak Samsun'da 5,6 dönüm alan üzerine kurulu modern tesislerinde inşaat sektörüne yönelik hazır beton üretimi gerçekleştiren Kuzey Beton Limitet Şirketi Müdürü Yılmaz Koca, sahibi oldukları şirketin aylık üretim kapasitesinin yaklaşık 25 bin metreküp olduğunu belirtti. Üretimini yaptıkları TSE belgeli hazır betonların bünyelerinde bulunan beton mikser araçlarla alıcısına ulaştırıldığını söyleyen Koca. sektöre yönelik yatırımlarının bundan sonra da devam edeceğini belirtti. 


SEKTÖRDE KURUMSALLAŞMAK


Bir yıl önce faaliyete geçen Kuzey Beton'un hizmet kalitesiyle sektörde kısa sürede iyi bir konuma ulaştığını anlatan Yılmaz Koca, bundan sonraki hedeflerinse içinde bulundukları...