05 / 05 / 2024

kuzey ırak ihaleleri

kuzey ırak ihaleleri

Turyapı Kuzey Irak'ta altyapı ihalesine girecek. Şirket bir yandan İstanbul'da üçüncü büyük proje için hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da Kuzey Irak'ta iki altyapı ihalesi için kolları sıvadı...

Limak'tan Kuzey Irak'a 141 milyon dolarlık tünel!

Limak, DEAŞ’ın saldırılarına rağmen yapımını üstlendiği 3.6 kilometrelik Gali Zakho Tüneli’ni açtı.

Kuzey Irak Erbil Gayrimenkul Fuarı 26-29 Ekim'de!

Kuzey Irak Erbil'de bu yıl 2.si gerçekleşecek olan ERBIL REAL EXPO Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 26-29 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Nevita gözünü Kuzey Irak’a çevirdi!

Fuzul Grup bünyesinde faaliyet gösteren Nevita, Orta Doğu ve Körfez ülkesi yatırımcılarını Türkiye’ye çekiyor. Bugüne kadar 90 milyon TL değerinde yatırımı Türkiye’ye getiren Nevita, gözünü K. Irak’a çevirdi.

Türkiye Kuzey Irak doğalgazını ithal etmeye hazırlanıyor!

Rusya’nın doğalgazı kesmesi ihtimaline karşılık Katar ve Azerbaycan’la mutabakat imzalayan Türkiye şimdi de Kuzey Irak doğalgazını ithal etmeye hazırlanıyor. Bu amaçla inşa edilecek Şırnak Boru Hattı’nın ihalesi yılbaşına kadar yapılacak.

Kuzey Marmara Otoyol ihaleleri ertelendi!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Kurtköy-Akyazı kesimi yapım ihalesi 31 Ağustos'a, Kınalı-Odayeri kesimi yapım ihalesi de 7 Eylül'e ertelendi.

Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları ihaleleri 3. kez ertelendi!

3.Boğaz Köprüsü kapsamında Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları ihaleleri 7 Temmuz ve 30 Haziran olarak açıklanmıştı.Kurktköy-Akyazı bağlantı yolu kesim ihalesi 31 Ağustos'a, Kınalı-Odayeri bağlantı yolu kesimi 7 Eylül 2015 tarihine ertelendi.

Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları ihaleleri ertelendi!

Genel Müdürlüğü'nün Resmi Gazete'de yayınlanan ilanıyla, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Kurtköy-Akyazı Kesimi işine ait ihale tarihi de 30 Haziran 2015'e kaydırıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları ihaleleri yine ertelendi!

3.Boğaz Köprüsü kapsamında Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları ihaleleri 6 Mayıs 2015 olarak açıklanmıştı. Kuzey Marmara Otoyolu Kınalı-Odayeri kesimi ihalesi 7 Temmuz 2015, Kurtköy-Akyazı bağlantı kesimi 30 Haziran 2015 tarihine ertelendi.

Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları ihalesi 6 Mayıs'ta!

Sakarya'dan da geçmesi planlanan Kuzey Marmara Otoyolu Projesi bağlantı yolları ihaleleri, 6 Mayıs ta yapılacak. Mart ayı içerisinde yapılması planlanan Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamındaki bağlantı yolları ihaleleri 6 Mayısta gerçekleşecek..

Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları ihaleleri ertelendi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları yapımı için daha önce 6 Mart 2015 olan ihale tarihleri 6 Mayıs'a ertelendi.

3. köprü bağlantı yolları ihaleleri ertelendi!

 Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamındaki bağlantı yolları ihaleleri ertelendi. İhalelerin tarihi, daha önce 6 Mart 2015 olarak açıklanmıştı. Peki ihale ne zaman yapılacak?

NMR İnşaat Kuzey Irak yatırımlarına devam ediyor!

Lojistik, inşaat ve dış ticaret sektörlerinde faaliyet gösteren Anç Grup, Irak'taki yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Anç Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Anç, NMR İnşaat adı altında Kuzey Irak'taki yatırımlarına devam ettiklerini söyledi..

YHT Kuzey Irak'a gidecek!

YHT Kuzey Irak'a gidecek. Yeni yılda 5 milyar lira yatırım planlayan TCDD, YHT seferlerini komşu ülkelere kadar götürecek. 2015 programı kapsamında Kuzey Irak hattı gündeme gelecek.

kuzey ırak ihaleleri Haberi

kuzey ırak ihaleleri

Ataşehir'de Emlak Konut GYO'nun resmi kurum projesi ihalesini kazanan Turyapı, yeni projelere hazırlanıyor. Şirket bir yandan İstanbul'da üçüncü büyük proje için hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da Kuzey Irak'ta iki altyapı ihalesi için kolları sıvadı. Yönetim Kurulu Üyesi Atakan Turpcu, aldıkları ihalelerle dikkatleri çektiklerini belirterek şöyle konuştu: "Hem özel hem resmi kurumlardan davetler almaya başladık. 

Önümüzdeki dönemde İstanbul'da üçüncü bir taahhüt işi için çalışmalarımızı yürütüyoruz'...