29 / 04 / 2024

Kuzey Şehir inşaat son durum

Kuzey Şehir inşaat son durum

Gaziantep'de TOKİ tarafından inşa edilen Kuzey Şehir projesinin yüzde 10'u tamamlandı. 50 bin konuttan oluşacak proje ile 23 ilden daha büyük adeta yeni bir şehir inşa edilecek.

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanifi Koç tarafından kuruldu.

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Kuzey 2 İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey 2 İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Halil Çağan tarafından kuruldu.

Kuzey Limanı İnşaat Ve Danışmanlık Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Limanı İnşaat Ve Danışmanlık Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi Aleksandr Drozdov tarafından kuruldu.

Kayaşehir İnşaat Gayrimenkul Gıda Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kayaşehir İnşaat Gayrimenkul Gıda Ve Turizm Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Özgür Atilla tarafından kuruldu.

Adl Kuzey Yapı İnşaat Mühendislik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adl Kuzey Yapı İnşaat Mühendislik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yılmaz tarafından kuruldu.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7'nci kesiminin inşaatı bitti!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Hasdal-Habipler-Başakşehir etabı olan 7. kesiminde inşaat çalışmaları tamamlandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni kesimin yarın hizmete açılacağını dile getirdi. 

Laleşehir İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Laleşehir İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Latif Şahintekin ve Selahattin Bahşi ortaklığında kuruldu.

Kuzey İnvest İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey İnvest İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Ahmet Tokat tarafından kuruldu.

Kuzey Madenler İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Madenler İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Yanık tarafından kuruldu.

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı başladı!

Girişin ücretsiz olduğu Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı kapılarını açtı. Fuar 16 Kasım'a kadar devam edecek...

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın açılıyor!

Ekonominin lokomotif sektörlerinden olan ve Tüyap tarafından Eskişehir’de bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın kapılarını ilk kez açacak.

İstanbul Şehir İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Şehir İnşaat Limited Şirketi bugün Esenler'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Çelik ve Teyfik Öztürk ortaklığında kuruldu.

Kuzey Şehir inşaat son durum Haberi

Kuzey Şehir inşaat son durum

Gaziantep'te 8,5 milyon metrekare alan üzerine yapılması planlanan 50 bin konutluk "Kuzey Şehir" projesindeki ilk etaplar hızla yükseliyor


Sosyal konut alanında, uygulaması tek seferde geliştirilen “Türkiye’nin en büyük konut projesi" olma özelliğine sahip çalışma neticesinde 23 ilden daha büyük adeta yeni bir şehir inşa edilecek’’


TOKİ Başkanı Turan: - "Yalnız Türkiye değil Avrupa ölçeğinde de büyük bir proje. Yaklaşık 250-300 bin kişinin ikamet edeceği bir yaşam alanı oluşturulacak. Türkiye’de 23 il nüfusunun 300 binin altında olduğunu hatırladığımızda, bu projenin önemi ve büyüklüğü daha iyi anlaşılır"


Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin: "İlk konutlar 1,5 yıla kadar sahiplerine teslim edilecek"


Sosyal konut alanında uygulaması tek seferde gerçekleştirilen Türkiye'nin en büyük konut projesi olan Gaziantep'teki "Kuzey Şehir “de inşaatlar hızla yükselirken, projenin yaklaşık yüzde 10'u tamamlandı.


Gaziantep'te...