27 / 04 / 2024

kuzey yıldızı ankarada nerede

kuzey yıldızı ankarada nerede

Kuzey Yıldızı projesi kapsamında neler var? Kuzey Yıldızı'nda neler var? Ankara Kuzey Yıldızı projesinde neler bulunuyor? Ankara Kuzey Yıldızı nerede? Kuzey Yıldızı ne zaman açılacak? Kuzey Yıldızı projesinde neler var? İşte cevaplar...

Kuzey Yıldızı projesi nerede?

Kuzey Yıldızı Ankara nerede? Ankara Kuzey Yıldızı projesi nerede? Kuzey Yıldızı Rekreasyon Alanı nerede? Ankara'daki Kuzey Yıldızı'na nasıl gidilir? TOKİ Ankara Kuzey Yıldızı projesi nerede? İşte cevaplar...

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Gülbahar Yıldız tarafından kuruldu.

Kuzey Yıldızı Camii açıldı!

Kuzey Yıldızı Camii'nin açılışını yapan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, açılış konuşmasında  "İslam toplumlarında camiler hayatın merkezi olmuşlardır. Nasıl ki kalp ayakta tutan ana organsa mabetler de ilim, hikmet ve fazilet merkezi olarak toplumu ayakta tutar" dedi.

Ankara Kuzey Yıldızı Külliyesi 2017'de tamam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı hızla sürdürülen Kuzey Yıldızı Külliyesi’nde inşaatın yüzde 70'i tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Cumhuriyet tarihinin en görkemli inanç ve kültür merkezlerinden birini inşa ediyoruz" dedi.

Ankara Kuzey Yıldızı Külliyesi'nin yüzde 70'i tamam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Kuzey Yıldızı Külliyesi'nde inşaatın yüzde 70'i tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Cumhuriyet tarihinin en görkemli inanç ve kültür merkezini inşa ediyoruz" dedi.

Ankara Kuzey Yıldızı Külliyesi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı hızla sürdürülen Kuzey Yıldızı Külliyesi’nde inşaatın yüzde 70'i tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Cumhuriyet tarihinin en görkemli inanç ve kültür merkezini inşa ediyoruz" dedi.

Samsun Kuzey Yıldızı projesinde son durum!

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Karadeniz’in en büyük kentsel dönüşüm projesi Kuzey Yıldızı projesinin Yeni Mahalle’de gerçekleşecek 2. etap çalışmalarını yakından takip ediyor.

Kuzey Yıldızı Otel Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Yıldızı Otel Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Biyik tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de Esenyurt, Turgut Özal Mahallesi 'nde kuruldu.

Samsun Kuzey Yıldızı Projesi’nin 3. etabı başladı!

Samsun’un Canik İlçe Belediye Başkanı Osman Genç, Kuzey Yıldızı Projesi’nin 3. etabını başlatmak için çocukluğunun ve anılarının geçtiği baba evini iş makinesi ile yıkarak öncü oldu.

Kuzey Yıldızı Gayrimenkul Geliştirme İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Yıldızı Gayrimenkul Geliştirme İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi, Mert Kurt tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Ocak'ta Beşiktaş, Gayrettepe Mahallesi'nde kuruldu.

Kuzey Yıldızı Rekreasyon Alanı peyzaj mimarisinin en iyileri arasına girdi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Kuzey Yıldızı Rekreasyon Alanı, Plant Dergisi’nin “peyzaj mimarisinin en iyileri” arasına girerek, kamusal uygulamalar dalında ödüle layık görüldü.

Canik Belediyesi, Kuzey Yıldızı projesinin 3. etabı için çalışmalara başladı!

Kuzey Yıldızı ile gerçekleştiren Canik Belediyesi, şimdi de projenin 3. etabı için çalışmalara başladı. Genç, vatandaşlarla işbirliği içerisinde yürütülen Soğuksu kentsel dönüşüm çalışmasının bölgenin değerini artıracağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Gül, Kuzey Yıldızı Rekreasyon Alanı'nı gezdi!

Kuzey Yıldızı Rekreasyon Alanı 'nı gezen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, “Buraların eski halini bilen bir insan olarak gördüklerimden çok memnun oldum. Eskiden maalesef çok kötüydü" dedi

Kuzey Yıldızı projesi ulaşım detayları!

Kuzey Yıldızı projesi ulaşım detayları haberimizin içinde yer alıyor. 700 bin metrekare alan üzerinde yayılan Kuzey Yıldızı Rekreasyon alanı Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi içinde yer alıyor.

kuzey yıldızı ankarada nerede Haberi

kuzey yıldızı ankarada nerede

Kuzey Yıldızı projesinde neler var?


Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Ankara'nın 9. rekreasyon alanı Kuzey Yıldızı, 11 Haziran 2014 Çarşamba günü açılıyor. 


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de katılacağı açılış töreni, 19:00'da başlayacak.


Kuzey Yıldızı nerede? Öğrenmek için tıklayın!


Kuzey Yıldızı'nda neler var? 


Kuzey Yıldızı, 700 bin metrekare alan üzerinde 400 bin metrekare yeşil alan ve 300 bin metrekare sosyal donatı alanlarından meydana geliyor.

TOKİ ve Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kuzey Yıldızı Rekreasyon Alanı, Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirildi. 


Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi ile hak sahiplerine verilecek 8 bin 100 konut tamamlandı; proje kapsamında toplam 18 bin konut inşa edilecek. 


Kuzey Yıldızı'nda yapılan voleybol, basketbol sahaları, spor aletleri, koşu parkuru, süs havuzu, çocuk...