30 / 04 / 2024

Kuzu Grup ile Marriott International işbiriği

Kuzu Grup ile Marriott International işbiriği

Dünya genelinde kişiye has lüks kelimesiyle anılan marka JW Marriott, Türkiye'deki üçüncü otelini Ataköy SeaPearl'de açacak.

Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu tarafından kuruldu.

Kuzu Grup'tan Emlak Konut'un kampanyasına destek!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, Emlak Konut GYO tarafından başlatılan 26 projede geçerli kampanya ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Kuzu Grup'tan konutta dev kampanyaya destek!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve Üst Yöneticisi (CEO) Özen Kuzu, Kuzu Grup'un, SeaPearl Ataköy ile konutta dev kampanyaya destek olduğunu söyledi. 

Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy ile konutta dev kampanyaya destek oluyor!

Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy ile konutta dev kampanyaya destek oldu. Projede 31 Ekim’e kadar sürecek kampanya kapsamında yüzde 10 indirim avantajı sunulacak..

Kuzu Grup dünyanın en büyük 250 müteahhitti arasında!

Dünya’nın en büyük 250 müteahhitti arasında yer alan Kuzu Grup, inşa ettiği alt ve üst yapı projeleri ile Türkiye’nin kalkınma dinamiklerinin gelişmesinde rol oynamaya devam ediyor.

Kuzu Grup Expo Turkey by Qatar'a katıldı!

Türkiye ve Katar işbirliği ile gerçekleşen Expo Turkey by Qatar Fuarı kapılarını açtı. Kuzu Grup fuara, SeaPearl Ataköy projesiyle katıldı.

Kuzu Grup yeni projeler peşinde!

Jumeirah Group ile İstanbul'da 450 milyon dolarlık SeaPearl yatırımına başlayan Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, ''Yabancı kaçıyor, turizm batıyor denen bir zamanda bu adım önemli. Turizm kentlerinde yeni projeler yapacağız'' diyor.

Kuzu Grup’tan Cityscape Turkey’de 24 milyon dolarlık satış!

Türkiye ekonomisine ve sektöre büyük katkı sağlayacak, yerli ve global yatırımcılarla, gayrimenkul geliştiricilerini bir araya getiren Cityscape Turkey geçtiğimiz gün başladı. Kuzu Grup, fuara SeaPearl Ataköy projesi ile katıldı

Kuzu Grup Sea Pearl Evleri iletişim!

Kuzu Grup Sea Pearl Evleri iletişim için satış ofisi ile 0212 696 53 52 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Boğaziçi Köprüsü’ne 17 kilometre uzaklıkta olan projenin ilk etabı 20 katlı 4 bloktan oluşuyor.

Kuzu Grup Kumru Ankara'da teslimler 2017'de!

Kuzu Grup imzasıyla yükselen Kumru Ankara'da 1+1 ile 5+1 arasında farklılık göstren daireler yer alıyor. Kumru Ankara projesi 10 bin 609 metrekare alan üzerinde yayılıyor.

Kuzu Grup Kumru Ankara'da metrekaresi maksimum 8 bin TL!

Daire büyüklüklerinin 66 metrekare ile 297 metrekare arasında farklılık gösterdiği projede toplamda 164 daire yer alıyor. Kuzu Grup imzasıyla yükselen Kumru Ankara'da fiyatlar metrekare bazında hesaplanıyor.

Kuzu Grup Kuzu Effect satılık!

Kuzu Grup Kuzu Effect satılık ev fiyatları 750 bin TL'den başlıyor. 8 bin 200 metrekaresi peyzaj alanından oluşan projede dairelerin alanları 79 ile 408 metrekare arasında değişiyor.

Kuzu Grup Kumru Ankara satış ofisi!

Kuzu Grup Kumru Ankara satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Kumru Ankara Evleri projesinde metrekare birim fiyatı 6 bin lira ile 8 bin lira arasında değişiyor...

Kuzu Grup ile Marriott International işbiriği Haberi

Kuzu Grup ile Marriott International işbiriği

JW Marriott, Türkiye'deki üçüncü otelini SeaPearl'de açıyor. Kuzu Grup ve Marriott International Sea Pearl JW Marriott için anlaşma imzaladı. İmzalanan anlaşmaya göre, üçüncü otelin Ataköy'de deniz kenarında konumlanan denize sıfır rezidans projesi SeaPearl'de açılması planlanıyor.

Kurulacak otelin 2022 senesinin ilk aylarında açılması planlanıyor. JW Marriott'un şu anda Türkiye'de iki mülkü mevcut. JW Marriott Hotel Ankara ve JW Marriott Istanbul Bosphorus. JW Marriott  Hotel Istanbul Marmara Sea, markanın Türkiye'deki üçüncü oteli olacak. 

Kuzu Grup CEO'su Özen Kuzu imzalanan anlaşma hakkında açıklamalarda bulundu. Kuzu, “Bu seçkin ve lüks projede Marriott International gibi dünyaca ünlü bir konaklama şirketi ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. Marriott International Körfez, Levant ve Türkiye Bölge Başkan Yardımcısı Şafak Güvenç, “Türkiye'de büyüyen otel portföyümüze JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea'yi...