03 / 05 / 2024

Kuzu Grup ve Bursa Büyükşehir Belediyesi tesis

Kuzu Grup ve Bursa Büyükşehir Belediyesi tesis

Bursa Büyükşehir Belediyesi, hem atık çamurun bertaraf edilmesini hemde elektrik el de edilmesini sağlayacak Çamur Yakma Tesisi ile ilgili protokol imzaladı..

Kuzu Grup GYO'nun halka arzına 5.6 kat talep geldi! 29 Ağustos'ta borsada işlem görmeye başlayacak!

Kuzu Grup GYO’nun halka arzı başarıyla gerçekleştirildi ve 5.6 kat talep geldiği açıklandı. İşte ayrıntılar...

Kuzu Grup'tan Emlak Konut'un kampanyasına destek!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, Emlak Konut GYO tarafından başlatılan 26 projede geçerli kampanya ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Kuzu Grup Kumru Ankara fiyat listesi!

Kuzu Grup Kumru Ankara fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede 1+1 ve 1,5+1 dairelere özel kampanya başladı.

Kuzu Grup'tan konutta dev kampanyaya destek!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve Üst Yöneticisi (CEO) Özen Kuzu, Kuzu Grup'un, SeaPearl Ataköy ile konutta dev kampanyaya destek olduğunu söyledi. 

Kuzu Grup Sea Pearl telefon!

Kuzu Grup Sea Pearl telefon numarası haberimizde yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 daire tiplerine yer verilen proje Ataköy No:1'de hayata geçiriliyor. 

Kuzu Grup 75 yılda 500 proje, 100 bin konut üretti!

Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi’ listesinde 130’uncu olan Kuzu Grup, bugüne kadar 500 proje ve 100 binin üzerinde konut üretti. Kuzu Grup CEO’su Kuzu "Dünya listesinde hedefimiz ilk 20’ye girmek" dedi.

Güven Kuzu: KDV ve kredi faizlerinin düşmesi gerekiyor!

Kuzu Grup, dünyanın 3 kıtasında ve Türkiye'nin dört bir yanında faaliyetlerine devam ediyor. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, "Sektörde talebi artırmak için KDV ve kredi faizlerinin düşmesi gerekiyor. Yapılan bu çalışmalar sektöre olumlu bir şekilde yansıyacak" diyor.

Kuzu Grup, İran’da 37 bin konut yapıyor!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, yurt içindeki en büyük pojesi olan SeaPearl Ataköy ve yurt dışındaki projeleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Kuzu Grup dünyanın en büyük 250 müteahhitti arasında!

Dünya’nın en büyük 250 müteahhitti arasında yer alan Kuzu Grup, inşa ettiği alt ve üst yapı projeleri ile Türkiye’nin kalkınma dinamiklerinin gelişmesinde rol oynamaya devam ediyor.

Kuzu Grup Sea Pearl Evleri ödemeler!

Kuzu Grup imzasıyla İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen Sea Pearl Evleri'nde konut ve lüks otele yer veriliyor. Projede 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Kuzu Grup'tan Katar'a yol ve altyapı projesi!

Türkiye ve Katar arasında işbirliği sağlayan Expo Turkey by Qatar Fuarı'na Kuzu Grup SeaPearl Ataköy projesiyle katıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Katar'da yol ve altyapı projeleri yapacaklarını söyledi.

Kuzu Grup Expo Turkey by Qatar'a katıldı!

Türkiye ve Katar işbirliği ile gerçekleşen Expo Turkey by Qatar Fuarı kapılarını açtı. Kuzu Grup fuara, SeaPearl Ataköy projesiyle katıldı.

Kuzu Grup'tan konut seferberliğine destek!

‘Yabancı yatırımcıdan KDV alınmaması’ ve ‘Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istihdam seferberliği’ çağrısıyla ilgili Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu’nun görüşlerini paylaştı.

Kuzu Grup ve Bursa Büyükşehir Belediyesi tesis Haberi

Kuzu Grup ve Bursa Büyükşehir Belediyesi tesis


Bursa Büyükşehir Belediyesi, bir taraftan arıtma tesislerinde biriken atık çamurunun bertaraf edilmesini, diğer taraftan da yakma sırasında açığa çıkacak ısıdan elektrik elde edilmesini sağlayacak olan Akışkan Yataklı Çamur Yakma Tesisi ile ilgili protokolü yüklenici firma ile imzaladı. Başkan Recep Altepe, tesis ile hem arıtma tesislerindeki çamurun ortadan kaldırılacağını hem de yıllık 2,5 megavatlık elektrik üretimi ile yılda 6 milyon TL'lik enerji tasarrufu sağlanacağını söyledi. 


Bursa'nın daha sağlıklı ve yaşanabilir bir kent olması amacıyla çevre yatırımlarına ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi, metan gazından elektrik üretimi, ana içme suyu hattı üzerine kurulan tribünler ile sudan elektrik üretimi ve güneş panellerinden elektrik üretiminin ardından şimdi de arıtma tesislerinde toplanan çamurlardan elektrik üretimi için önemli bir adım attı. 


Kolektör yatırımları ile yıllardır kent merkezindeki derelere akan...