02 / 05 / 2024

kuzu grup yaşlı projeleri

kuzu grup yaşlı projeleri

Türkiye nüfusu yaşlanıyor ancak yeni yaşam tarzlarına uygun projeler henüz pek ortada yok. İnşaattan hizmete yeni modellere ihtiyaç duyuluyor...

Yaşlılar, kentsel dönüşümde en kırılgan grup!

Kentsel Dönüşüm ve Metropolde Yaşlanmak: İstanbul Örneği araştırmasının bulguları açıklandı. İÜ Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Doç. Şentürk, araştırmanın sonucunda, yaşlıların kentsel dönüşümde en kırılgan grup olduğunun tespit edildiğini söyledi...

By Ma Grup Yaşam Alanları İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Gıda Arge Proje Yatırımları Sanayi A.Ş. kuruldu!

By Ma Grup Yaşam Alanları İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Gıda Arge Proje Yatırımları Sanayi A.Ş. bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu. 

Kuzu Grup 2017 yılında da Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde!

Ataköy'de hayata geçirdiği Sea Pearl projesiyle dikkat çeken Kuzu Grup, 2017 yılında da Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde yer almayı başardı.

Kuzu Grup dünyanın en büyük müteahhitleri arasında!

Kuzu Grup, Engineering News Record dergisinin 2016 yılına ilişkin "Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi" listesinde 11 basamak atlayarak 130. sırada yer aldı.

Kuzu Grup Sea Pearl Evleri ödemeler!

Kuzu Grup imzasıyla İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen Sea Pearl Evleri'nde konut ve lüks otele yer veriliyor. Projede 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Kuzu Grup, yabancıya konut satışını 50 milyar dolara çıkaracak!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, 2023’te yabancıya ev satışını yıllık 50 milyar dolara çıkarmanın Türkiye için zor olmadığını belirterek, “Ayrıca yabancıya konut satışı ihracat olarak değerlendirilmeli” dedi.

Kuzu Grup Sea Pearl teslimleri!

20 katlı 4 blokta 631 üniteden oluşan Kuzu Grup Sea Pearl projesi İstanbul Bakırköy'e bağlı Ataköy'de inşa ediliyor. Kuzu Grup Sea Pearl teslimleri 2 etapta gerçekleşecek.

Kuzu Grup, 2017'de yeni ülkeleri radarına aldı!

Kuzu Grup, İstanbul ve Ankara’daki projelerine devam ederken, İran ve Cezayir’de de hedef büyüttü. Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu,“Yabancıya 15 milyar dolarlık satış hedefi için vatandaşlık ve oturum hakkı önemli” dedi

Kuzu Grup global hedefler doğrultusunda ilerliyor!

Geçtiğimiz yıl İstanbul'da SeaPearl Ataköy, Ankara'da Kuzu Efîect ve Kumru projelerine start veren Kuzu Grup, bir yandan global hedefler doğrultusunda hızla ilerliyor.

Kuzu Grup Kumru Ankara'da teslimler 2017'de!

Kuzu Grup imzasıyla yükselen Kumru Ankara'da 1+1 ile 5+1 arasında farklılık göstren daireler yer alıyor. Kumru Ankara projesi 10 bin 609 metrekare alan üzerinde yayılıyor.

Kuzu Grup Kumru Ankara'da metrekaresi maksimum 8 bin TL!

Daire büyüklüklerinin 66 metrekare ile 297 metrekare arasında farklılık gösterdiği projede toplamda 164 daire yer alıyor. Kuzu Grup imzasıyla yükselen Kumru Ankara'da fiyatlar metrekare bazında hesaplanıyor.

Kuzu Grup Kuzu Effect satılık!

Kuzu Grup Kuzu Effect satılık ev fiyatları 750 bin TL'den başlıyor. 8 bin 200 metrekaresi peyzaj alanından oluşan projede dairelerin alanları 79 ile 408 metrekare arasında değişiyor.

Kuzu Effect Kuzu Grup satılık!

Kuzu Effect Kuzu Grup satılık konutların fiyatları 750 bin liradan başlıyor. Kuzu Effect Evleri Ankara projesinde 203 daire, 44 ofis ve açık çarşı alanı yer alıyor.

kuzu grup yaşlı projeleri Haberi

kuzu grup yaşlı projeleri

Ekonomi Dergisi'nden Volkan Arı Geçtiğimiz günlerde Kuzu Holding Yönetim Kurulu Başkam Selim Kuzu ile sohbet etti. İşte, Volkan Arı'nın yazısı....

Grubun özelliklerinden biri, ulusal-uluslararası trendlere ve ihtiyaçlara göre projeler geliştirmesi. İnşaatın bittiğini gayrimenkul geliştirmenin ön plana çıktığını söyleyen Kuzu’nun dikkat çektiği en önemli trend ise Türkiye’deki yaşlanma ve buna göre değişen ihtiyaçlar.

Selim Kuzu şöyle diyor:
“Türkiye’nin yaşlanmasıyla birlikte problemler yoğunlaşmaya başlıyor. Bunu insülin satışlarından bile görebilirsiniz. Oturma mekanları ile kurulan sitelerin de bu toplulukların yeni yaşam biçimine göre üretilmesi tasarlanması gerekiyor. Biz de buna göre çalışıyoruz. Dünyanın yaşlı nüfusu en yüksek ülkeleri Japonya ve Almanya. Bu konuda geronto-loji dediğimiz alanda en büyük tecrübe Almanya’da.

Almanlar “insan kaynağı” olarak yaşlıları bilgili oldukları için ekonomiden uzaklaştırmıyorlar. Örneğin, 60 yaşındaki bir makine mühendisini en...