29 / 04 / 2024

Kuzu İnşaat Sea Pearl Ataköy fiyat

Kuzu İnşaat Sea Pearl Ataköy fiyat

Kuzu İnşaat Sea Pearl Ataköy fiyat listesi dairelerin metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. İlk etabında 631 adet dairenin satışa sunulduğu proje Ataköy sahilde hayata geçiriliyor.

Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu tarafından kuruldu.

Sea Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sea Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bbugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sevgi Seval Acar tarafından kuruldu.

Sea Property Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sea Property Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Anıl tarafından kuruldu.

Ap Sea Gate projesinde yüzde 15 indirim fırsatını kaçırmayın! Yaşam başladı!

Şani İnşaat Taah San Tic. A.Ş güvecesiyle Bodrum'da yükselen Ap Sea Gate projesinin tüm detayları belli oldu. Ap Sea Gate yüzde 15 indirim fırsatını kaçırmayın. Peki, Ap Sea Gate ne kadar kaç TL? İşte detaylar...

Emlak Konut Kuzu İnşaat ile 740 milyon liralık sözleşme imzaladı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesinin 1'inci etabının 2'inci Kısmı için Kuzu İnşaat ile 740 milyon liralık sözleşmesinin imzalarının atıldığını açıkladı,

Ap Sea Gate Bodrum 10 soruda bütün detaylarıyla!

Şani İnşaat imzalı Ap Se Gate Bodrum projesinin tüm detayları belli oldu.  Peki, Ap Sea Gate Bodrum'da villaların fiyatları ne kadar? Ne zaman satışa çıktı? İşte 10 soruda tüm detaylarıyla Ap Sea Gate Bodrum!

Sea City İnşaat Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sea City İnşaat Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Bülent Al tarafından kuruldu.

Kuzu Alüminyum İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Kuzu Alüminyum İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Şişli'de 416 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Cem Elibol tarafından kuruldu.

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sayın Yatırım İnşaat Ticaret Ve Sanayi  Anonim Şirketi  Sarıyer’de  50 milyon TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu Ve Onur Soysal tarafından kuruldu.

Kuzu Toplu Konut İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Teknopark Şubesi açıldı!

Kuzu Toplu Konut İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Teknopark Şubesi bugün Kadıköy'de 200 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emre Baştopçu tarafından açıldı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Black Sea Construction İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Black Sea Construction İnşaat Anonim Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Kuzu İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Kuzu İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bakırköy’de 4 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Kuzu İnşaat Sea Pearl Ataköy fiyat Haberi

Kuzu İnşaat Sea Pearl Ataköy fiyat

Daire teslimlerinin 2017 yılı Temmuz ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Sea Pearl Ataköy Evleri 127 bin 600 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Proje Kuzu İnşaat imzası taşıyor.


Sea Pearl Ataköy 'de daire tipleri 1+1, 1,5+1, 2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 olarak tasarlandı. Denize sıfır konumda olan proje 2,7 milyar dolar yatırım bedeline sahip.


Kuzu İnşaat Sea Pearl Ataköy fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 1.381 adet daireden oluşan projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.


Bakırköy Sea Pearl Konutları FSM Köprüsü’ne 25 kilometre, Ataköy Yat Limanı’na 1 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 17 kilometre, Atatürk Havaalanı’na 2 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


Kuzu İnşaat Sea Pearl Ataköy fiyat!

Sea Pearl Ataköy 'da dairelerin metrekare birim fiyatı 7 bin 200 dolardan başlıyor, 9 bin 300...