12 / 05 / 2024

Kuzu Limanı arsa

Kuzu Limanı arsa

Kuzu Limanı'na sintine depolama ve arıtma tesisinin yapılmasıyla ilgili Haziran sonu haberler çıkmıştı. Ancak başlatılan imza kampanyasıyla Çanakkale Valiliği de devreye girdi ve konuyu Bakanlığa iletti...

Özelleştirmeler 2024'te de tam gaz: Gökçeada'daki Kuzu Limanı satışa çıkacak!

Meclis’e sunulan 2024 bütçesinde yer alan özelleştirmeler ile ilgili detaylar tek tek belli oldu. İşte 2024 yılı için planlanan özelleştirmeler ve detayları...

Gökçeada Kuzu Limanı 36 yıllığına özelleştiriliyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Gökçeada Kuzu Limanı'nın 36 yıl süreyle "İşletme Hakkının Verilmesi" yöntemiyle bir bütün halinde özelleştiriyor...

Kuzu Grup Kuzu Effect fiyatları!

Kuzu Grup Kuzu Effect fiyatları 750 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 30 bin 729 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 2+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Ankara Kuzu Effect ne zaman teslim?

Toplam arsa alanı 30 bin 739 metrekare olarak belirlenen Kuzu Effect Ankara'da 203 tane daire, 44 tane ofis ve açık çarşı bulunuyor. Peki Ankara Kuzu Effect ne zaman teslim edilecek?

Kuzu Effect Oran satış fiyatları!

Kuzu Effect Oran satış fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Arsa alanı 30 bin 739 metrekare olarak belirlenen proje Kuzu Grup imzası ile inşa ediliyor.

Kuzu Effect teslimleri ne zaman?

Ankara Çankaya - Oran 'da inşa edilen Kuzu Effect projesi toplam 30 bin 730 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. Peki Kuzu Effect teslimleri ne zaman?

Kuzu Effect ne zaman teslim?

Kuzu Effect Ankara'da 2+1'den 5+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. Kuzu Grup imzası ile yükselen proje 30 bin 730 metrekare arsa alanına sahip. Peki Kuzu Effect ne zaman teslim edilecek?

Batıçim Batı Anadolu Çimento Aliağa'da arsa aldı!

Batıçim Batı Anadolu Çimento Sanayii A.Ş., liman işletmesinin karasal alanda geri hizmet sahası olarak değerlendirilmesi amacıyla İzmir Aliağa'da 64 dönümlük arsa alındığını KAP'a bildirdi.

Kuzu Grup Kuzu Effect projesi!

Ankara Oran'da inşa edilen Kuzu Grup Kuzu Effect projesi 30 bin 730 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Çeşitli sosyal alanlara yer verilen projede 426 adet bağımsız birim bulunuyor.

Kuzu Grup Kuzu Effect ulaşım!

Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen Kuzu Effect projesi Ankara Oran’da 30 bin 730 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Kuzu Grup Kuzu Effect ulaşım bilgilerine göre proje Panora AVM'nin yanında yer alıyor.

Kuzu Effect nerede?

Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen Kuzu Grup Kuzu Effect projesi Ankara Oran ’da 30 bin 730 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Kuzu Effect nerede?

Kuzu Grup Sea Pearl satılık daire!

Kuzu Grup Sea Pearl satılık daire fiyatları metrekare bazında 7 bin 200 dolardan başlıyor. Ataköy'de Kuzu Grup tarafından inşa edilen Sea Pearl projesi 127 bin 60 metrekare arsa alanına sahip.

Kuzu Grup Sea Pearl ödeme seçenekleri!

Kuzu Grup Sea Pearl ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 10 peşinatta geri kalan kısım faizsiz ödeniyor. İlk etabında 631 adet konutun yer alığı proje toplam 127 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Kuzu Limanı arsa Haberi

Kuzu Limanı arsa

Gökçeada’nın giriş noktası Kuzu Limanı’na, sintine depolama ve arıtma tesisi yapılacağı Haziran sonu ortaya çıkmıştı. Özel İdare’nin mülkiyetinde olan alan üzerinde yapılması planlanan sintine depolama ve arıtma tesisi için Marinpak şirketiyle daha önceden anlaşılmıştı. Ancak sonrasında mahkeme kararıyla mülkiyet Türkiye Denizcilik İşletmeleri’ne geçmişti. Mülkiyet değişikliğiyle eski sözleşmeler iptal olurken süreç yeni bir boyut kazanmış ve tesis yapımına izin verilmişti. 


Bu izinle birlikte 'Gökçeada’nın girişindeki Kuzu Limanı’na, sintine depolama ve arıtma tesisi kurulmasın!' diye bir imza kampanyası başlatıldı. Çanakkale Valiliği de konuyla ilgili "Gökçeada Kuzu Limanı’na Sintine Depolama ve Arıtma Tesisi Kurulması” Valiliğimizce de uygun görülmemekte olup konu ilgili Bakanlığa da iletilmiştir. Ayrıca tesis ile ilgili çalışmalar Gökçeada Belediyesi tarafından yürütülmektedir. Bilginize…" açıklaması geldi. 


Haziran sonunda alınan kararın haberi için tıklayınız 



İşte...