11 / 05 / 2024

Kuzu Limanı nerede

Kuzu Limanı nerede

Kuzu Limanı'na sintine depolama ve arıtma tesisinin yapılmasıyla ilgili Haziran sonu haberler çıkmıştı. Ancak başlatılan imza kampanyasıyla Çanakkale Valiliği de devreye girdi ve konuyu Bakanlığa iletti...

Özelleştirmeler 2024'te de tam gaz: Gökçeada'daki Kuzu Limanı satışa çıkacak!

Meclis’e sunulan 2024 bütçesinde yer alan özelleştirmeler ile ilgili detaylar tek tek belli oldu. İşte 2024 yılı için planlanan özelleştirmeler ve detayları...

Kuzu Effect AVM nerede? Kuzu Effect AVM'ye nasıl gidilir, ulaşım bilgisi!

Kuzu Effect AVM nerede? Kuzu Effect AVM'ye nasıl gidilir, ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje Ankara Oran'da yer alıyor.

Gökçeada Kuzu Limanı 36 yıllığına özelleştiriliyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Gökçeada Kuzu Limanı'nın 36 yıl süreyle "İşletme Hakkının Verilmesi" yöntemiyle bir bütün halinde özelleştiriyor...

Hava Kent Yapı Kooperatifi Akpınar nerede?

Mimari proje çalışmaları devam eden Hava Kent Yapı Kooperatifi Akpınar projesi Karadeniz'de yapılacak yeni yat limanına komşu konumda yer alacak. Peki Hava Kent Yapı Kooperatifi Akpınar nerede?

Çankaya Kuzu Effect nerede?

Kuzu Effect Rezidans'ta daire fiyatları 750 bin TL'den başlıyor. 4 blok halinde yükselen projede ofis, çarşı alanı ve konutlar bulunuyor. Peki Çankaya Kuzu Effect nerede?

Çankaya Kuzu Effect Rezidans nerede?

Ev alanlarının 79 metrekareden başladığı proje toplam 203 adet konut, 44 adet ofis ve açık çarşıdan oluşuyor. Projede fiyatlar 750 bin TL'den başlıyor. Peki Çankaya Kuzu Effect Rezidans nerede?

Kuzu Grup Kumru Ankara nerede?

Kumru Ankara Residence'de dairelerin büyüklükleri 60 metrekareden başlıyor. Proje 150 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Peki Kuzu Grup Kumru Ankara nerede?

Kuzu Kumru Ankara nerede?

Kumru Ankara Evleri 33 katlı tek bloktan oluşuyor. 150 milyon dolar yatırım bedeline sahip proje 18 Kasım 2015 Çarşamba günü basına tanıtılacak. Peki Kuzu Kumru Ankara nerede?

Kumru Ankara Evleri nerede?

Kumru Ankara'da yer alan daireler 1+1'den 6+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. Kuzu Grup imzası taşıyan proje 150 milyon dolar yatırımla hayata geçirilecek. Peki Kumru Ankara Evleri nerede?

Kuzu Grup Mesken Meher projesini nerede inşa ediyor?

İran pazarına göz kırpan Türk şirketleri hazırlıklarına hız verirken yıllar önce İran konut piyasasına giren Kuzu Grup, 4 yılda 2 milyar dolarlık bir değerin oluşmasına vesile oldu.

Ankara Kuzu Effect nerede?

13 katlı loft, 32, 39 ve 46 katlı residence kulelerinden oluşan Ankara Kuzu Effect projesi toplam 30 bin 730 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Peki Ankara Kuzu Effect nerede?

Kuzu Effect nerede?

Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen Kuzu Grup Kuzu Effect projesi Ankara Oran ’da 30 bin 730 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Kuzu Effect nerede?

Sea Pearl Ataköy Rezidans nerede?

Kuzu Grup imzası taşıyan Sea Pearl Ataköy 'de toplam 1.381 adet konut yer alıyor. İlk etabı satışa sunulan projede yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Peki Sea Pearl Ataköy Rezidans nerede?

Kuzu Limanı nerede Haberi

Kuzu Limanı nerede

Gökçeada’nın giriş noktası Kuzu Limanı’na, sintine depolama ve arıtma tesisi yapılacağı Haziran sonu ortaya çıkmıştı. Özel İdare’nin mülkiyetinde olan alan üzerinde yapılması planlanan sintine depolama ve arıtma tesisi için Marinpak şirketiyle daha önceden anlaşılmıştı. Ancak sonrasında mahkeme kararıyla mülkiyet Türkiye Denizcilik İşletmeleri’ne geçmişti. Mülkiyet değişikliğiyle eski sözleşmeler iptal olurken süreç yeni bir boyut kazanmış ve tesis yapımına izin verilmişti. 


Bu izinle birlikte 'Gökçeada’nın girişindeki Kuzu Limanı’na, sintine depolama ve arıtma tesisi kurulmasın!' diye bir imza kampanyası başlatıldı. Çanakkale Valiliği de konuyla ilgili "Gökçeada Kuzu Limanı’na Sintine Depolama ve Arıtma Tesisi Kurulması” Valiliğimizce de uygun görülmemekte olup konu ilgili Bakanlığa da iletilmiştir. Ayrıca tesis ile ilgili çalışmalar Gökçeada Belediyesi tarafından yürütülmektedir. Bilginize…" açıklaması geldi. 


Haziran sonunda alınan kararın haberi için tıklayınız 



İşte...