15 / 05 / 2024

Kuzuların Sessizliğinin çekildiği ev

Kuzuların Sessizliğinin çekildiği ev

Kuzuların Sessizliği'nin çekildiği ev satılıyor. Sinema tarihine geçmiş bir gerilim filminin içinde yaşamak ister misiniz? Eğer cevabınız "evet" ise bunun için bir şansınız var.

Kısa çalışma ödeneğinde gün sayısı değişecek...

Asgari ücret desteğinin 700 lira olarak uygulanması ile birlikte kısa çalışma ödeneği için asgari prim ödeme gün sayısının 450'ye indirilmesini içeren kanun teklifi TBMM Başkanlığına sunulduğu açıklandı. İşte haberin detayları...

Milyonlarca çiftçinin beklediği Mayıs 2023 müjdesi geldi! Herkes bir an önce hesaplarını banka hesaplarını kontrol etsin

Milyonlarca çiftçinin beklediği Mayıs 2023 müjdesi geldi... Herkes bir an önce hesaplarını banka hesaplarını kontrol etsin...

Çok az kişinin bildiği bu ödemeleri sakın kaçırmayın! Devlet 2.500 TL verecek! Kimse başvurmadan hemen siz başvurun!

Devlet, peş peşe gelen doğalgaz zamlarından sonra faturasını ödemekte zorlanan vatandaşlara 900 ile 2500 TL arasında ödeme vereceğini açıkladı. Çok az kişinin bildiği bu ödemeleri sakın kaçırmayın! Devlet 2.500 TL verecek! Kimse başvurmadan hemen siz başvurun...

Çiftçinin beklediği haberi Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Taban fiyatı belli oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrası alınan bazı önemli kararları açıkladı. O kararların içinde çiftçinin beklediği haberler de yer alıyor. İşte detaylar!

Sabrina’nın çekildiği o eşsiz malikane satışa çıktı: Değeri 11 milyon dolar

1954 senesinde Audrey Hepburn'ün başrolünde yer aldığı Sabrina filminin çekildiği New York’taki malikane 11 milyon dolara yeni alıcısını arıyor.

Yeni asgari ücretin maaşlara yansıtılmasını sağlayacak değişiklik yapıldı

Asgari ücrete ek zam konusunda yapılan çalışmalarda sona gelindi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu belirlenen rakamı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletti. NATO toplantısından dönen Erdoğan, milyonlarca işçinin beklediği haberi bugün duyuracak.

Milyonlarca çiftçinin beklediği haber geldi! 2022 buğday taban fiyatı resmen açıklandı!

Milyonlarca çiftçinin beklediği haberi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi. Erdoğan buğday ve arpa alım fiyatlarını resmen açıkladı. İşte 2022 buğday taban fiyatı...

The Godfather 3'ün çekildiği malikane satılıyor!

Francis Ford Coppola'nın Thr Godfather üçleme serisi, bugüne kadarki en ikonik eserlerden olarak dikkat çekiyor. Hayranlarının çok iyi bildiği 3. filmdeki İtalyan kalesi satışa sunuldu.

700 bin işçinin beklediği haber geldi! İkramiyeler hesaplara yatacak!

700 bine yakın işçinin beklediği 26 günlük ikramiyenin ikinci ödemesi 11 Mayıs 2021 tarihinde hesaplara geçecek.

Türkiye'deki konut miktarı ve konutların niteliğinin belirlenmesi için önerge verildi!

Türkiye'deki konut miktarı ve konutların niteliği konusunda yaşanan sorunların tespit edilmesi için meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

The Godfather'ın çekildiği Hearst Estate malikanesi satışa sunuldu!

Sinema dünyasının kült filmlerinden biri olan The Godfather (Baba) filminin çekildiği malikane 89 milyon dolara satışa çıkarıldı.

Altın Kızlar dizisinin çekildiği ev satıldı!

Golden Girls (Altın Kızlar) adlı dizisinin çekildiği ev satıldı. ABD'nin Los Angeles kentinin gözde bölgeleri arasında yer alan Brentwood'daki evin yeni sahibi 4 milyon 620 bin dolar veren kişi oldu.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün mobilya-döşeme işlerini hükümlüler yapacak!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün mobilya-döşeme işleri hükümlüler tarafından yapılacak. Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Zeki Adlı, bu iş birliğinin, hükümlülerin gelişimine de katkı sağlayacağını aktardı.

Kuzuların Sessizliğinin çekildiği ev Haberi

Kuzuların Sessizliğinin çekildiği ev

Jonathan Demme'in yönetmenliğini üstlendiği 1991 yapımı Kuzuların Sessizliği (The Silence of the Lambs) adlı filmde Ted Levine'in canlandırdığı Buffalo Bill karakterinin yaşadığı ve kurbanlarını işkenceyle öldürdüğü "dehşet evi" yeni sahibini bekliyor.


ABD'nin Pittsburgh kenti yakınlarındaki evin sahipleri Scott ve Barbara Lloyd evi 300 bin dolara satışa çıkardı.


1977 yılında nikahlarını da bu evde kıyan ve her ikisi de 63 yaşında olan Lloyd çifti buradan ayrılacakları için biraz hüzünlü. Barbara Lloyd "Bu evde evlendik, oğlumuzu bu evde büyüttük. Ama şimdi taşınmaya hazırız" diyerek hissettiklerini anlattı. Kuzuların Sessizliği'nin bazı sahnelerinin çekildiği ev üç katlı. Bahçesinde bir yüzme havuzu bulunan ev, 1910 yılında inşa edildi. Viktoryan tarzdaki evin dört yatak odası bulunuyor.


Evdeki mobilya ve döşemelerin çoğu filmin çekildiği dönemdekiyle aynı. Tek ayrıntı, filmde bu...