06 / 05 / 2024

Kuzuluk kamera sistemi

Kuzuluk kamera sistemi

Kuzuluk Belediyesi tarafından beldenin çeşitli yerlerine konulan şehir görüntüleme kameraları sayesinde her yıl binlerce yerli turistin geldiği Kuzuluk beldesi internet üzerinden 24 saat canlı olarak izlenebilecek...

Vivo X90s: Uygun fiyatlı amiral gemisi ile çıkış yapıyor!

Vivo X90s, Çin'de düzenlenen lansmanda resmi olarak duyurulan bir telefon olarak karşımıza çıktı. Telefonun özellikleri arasında üçlü kamera sistemi, Dimensity 9200+ işlemci ve daha birçok özellik yer alıyor. Ayrıca, fiyatı da açıklandı.

Üstün kamera sistemi ile Oppo A98 piyasaya çıktı! 

Oppo, yeni A serisi akıllı telefonunu tanıttı. Oppo A98 5G olarak adlandırılan telefon, şu anda BAE'de satışa sunuldu. İşin güzel yanı, Oppo'nun akıllı telefonu kabaca 300 $ civarında olan 1.099 Dhs karşılığında piyasaya sürdü.

Hepsi Burada kampanyaya doymuyor! Xiaomi Redmi 9C'ye dev indirim

Hepsi Burada'dan yine büyük kampanya geldi. uygun fiyata sağladığı üçlü arka kamera sistemi ve geniş 6,53 inç HD+ IPS LCD ekranlı Xiaomi Redmi 9C'ye yaptığı indirimle vatandaşı yine cezbetti. Fiyat performans modeli Xiaomi Redmi 9C Türkiye'de büyük bir pazara sahip. 

iPhone 13 indirimi bekleyenler müjde! iPhone 13 özellikleri neler? 6 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Güçlü kamera sistemi, güneş ışığında bile net görmeye imkan veren OLED ekranı ile iPhone 13, markanın telefonlarını tercih edenlerin en sevdiği modeller arasında. Yeni modellerin gelişiyle birlikte telefonunu yenilemek isteyen pek çok kişi iPhone 13 fiyatı düştü mü diye merak ediyor. Peki iPhone 13

Salda Gölü’nün korunması için kameralı kayıt sistemi!

Burdur’da bulunan Salda Gölü’nde koruma çalışmalarının takip edilmesi amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kurulan kamera sistemi ile 24 saat canlı yayın yapıldı.

Polatlı Ticaret OSB'de 26.9 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Polatlı Ticaret Odası Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, yol, içmesuyu, atıksu, yağmursuyu ve kamera sistemi inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini 26 milyon 969 bin 500 TL'ye ihale edecek.

Mardin İkinci OSB altyapı ihalesi yapıldı!

Mardin II. Organize Sanayi Bölgesinin yol, içme suyu, atık su, yağmur suyu, gömme depo ve kamera sistemi inşaatlarından müteşekkil Altyapı Yapım İşi İhalesi gerçekleşti.

Şanlıurfa Birecik OSB altyapı ihalesi 14 Mart'ta!

Şanlıurfa Birecik Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, OSB alanına ait yol, atıksu, yağmursuyu, içmesuyu, telekom, kamera sistemi ve menfez inşaatlarından müteşekkil altyapı yapım işini ihale edecek.

Mersin Tarsus'ta binalara kamera şartı getiriliyor!

Mersin'in Tarsus ilçesinde 1 Ocak 2017 tarihinden itibaren yeni yapılacak olan 3 kat ve üzeri binalardan, yeni ruhsat alacak işletmelerden kamera sistemi kurulması istenecek.

Tarihi köprülere LED ve kamera sistemleri yerleştirilecek!

Hırsızların gazabına uğrayan Mimar Sinan’ın, Büyükçekmece, Küçükçekmece ve Silivri’deki köprüleri teknolojik LED sistemiyle yeniden aydınlatılacak. Ayrıca tarihi köprülere kamera sistemi de yerleştirilecek.

İnegöl’de MOBESE Sistemi hizmete girdi!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde Halk Eğitim Merkezi binası ve MOBESE sistemi hizmete açıldı. Vali Karaloğlu, "İnegöl’de 94 kamera ile sokaklar daha güvenli hale gelecek." dedi

Esenler'de 1408 cadde ve sokak kamerayla izlenecek!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler’de 1408 tane cadde ve sokağa kamera sistemi yerleştirerek, ilçenin tüm noktalarını 7 gün 24 saat emniyet birimlerinin anlık olarak izleyebileceğini açıkladı.

Kapadokya'da vadilere kamera sistemi!

Kapadokya Bölgesindeki vadiler ilk planda 7 ayrı noktada oluşturulan 3G'li 22 kamera sistemi sayesinde Jandarma Komutanlığı bünyesinde yer alan Harekat Merkezi'nde 24 saat takip ediliyor.

Kuzuluk kamera sistemi Haberi

Kuzuluk kamera sistemi

Kuzuluk Belediyesi tarafından beldenin çeşitli yerlerine konulan şehir görüntüleme kameraları sayesinde Kuzuluk beldesi 24 saat canlı olarak izlenebilecek. 


Her yıl binlerce yerli turistin geldiği Kuzuluk beldesini artık internet üzerinden izleme imkanı bulunuyor. Kuzuluk Belediye Başkanı Bilal Soykan, "Beldemize kurduğumuz canlı yayın sistemleri ile Kuzuluklu vatandaşlarımız Dünyanın neresinde olursa olsun Kuzuluk'u canlı olarak izleme ayrıcalığı yaşayacak . Ayrıca beldemize ziyarete gelen ve özlemini çeken birçok aile kuzuluk.bel.tr web sitemizden birebir canlı olarak izleyebilecekler" dedi. Kuzuluk Belediyesi Önü kavşak, İhlas Kaplıca Evleri Önü ve Lunapark kavşağı olmak üzere 3 adet canlı yayın www.kuzuluk.bel.tr adresinden izlenebilecek. 


Türkiye...