30 / 04 / 2024

Hepsi Burada kampanyaya doymuyor! Xiaomi Redmi 9C'ye dev indirim

Hepsi Burada kampanyaya doymuyor! Xiaomi Redmi 9C'ye dev indirim

Hepsi Burada'dan yine büyük kampanya geldi. uygun fiyata sağladığı üçlü arka kamera sistemi ve geniş 6,53 inç HD+ IPS LCD ekranlı Xiaomi Redmi 9C'ye yaptığı indirimle vatandaşı yine cezbetti. Fiyat performans modeli Xiaomi Redmi 9C Türkiye'de büyük bir pazara sahip. 



Bu özellikler, Redmi 9C'yi uygun fiyatlı bir telefon arayanlar için çekici kılar. Ancak, daha yüksek özelliklere sahip telefonlar arayanlar için farklı seçenekleri de değerlendirmek önemlidir.

Xiaomi Redmi 9C, 2020'nin ortalarında piyasaya sürülen ekonomik bir Android akıllı telefon. 6,53 inç HD+ IPS LCD ekrana, MediaTek Helio G35 işlemciye, 2 GB veya 3 GB RAM'e ve microSD kart ile 512 GB'a kadar genişletilebilen 32 GB dahili depolamaya sahiptir. Telefonun arka tarafında ayrıca 13 megapiksel birincil kamera, 2 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik sensöründen oluşan üçlü kamera kurulumunun yanı sıra 5 megapiksel ön kamera bulunuyor.

Hepsi Burada kampanyaya doymuyor! Xiaomi Redmi 9C ye dev indirim

Xiaomi Redmi 9C'nin diğer özellikleri arasında MediaTek Helio G35 işlemci, 2GB veya 3GB RAM, 32GB dahili depolama (microSD kartla genişletilebilir), arkada parmak izi tarayıcısı, MIUI 12 arayüzüne sahip Android 10 işletim sistemi ve 3.5mm kulaklık girişi gibi özellikler yer alır.

Hepsi Burada kampanyaya doymuyor! Xiaomi Redmi 9C'ye dev indirim


Geri Dön