17 / 05 / 2024

kuzuluk turizmi

kuzuluk turizmi

Sakarya'nın Kuzuluk Belediyesi tarafından yaptırılan futbol sahasına ek olarak yapılacak olan mini futbol sahası, soyunma odaları, çocuk oyun alanı ve jimnastik spor sahasının yapım protokolü imzalandı...

Classic Gayrimenkul Pazarlama Sağlık Turizmi Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Classic Gayrimenkul Pazarlama Sağlık Turizmi Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Türker, Mehmet Ağaoğlu ve Mustafa Ağaoğlu ortaklığında kuruldu.

Ameşler Denizcilik Yat Turizmi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ameşler Denizcilik Yat Turizmi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Bayrakcı tarafından kuruldu.

Karavan turizmi pandemide patladı!

Dünya genelinde karavan turizmi, pandemi dönemiyle beraber arttı. Tatil beldelerinin kapanması, sokağa çıkma yasakları ve izole tatil arayışı insanları karavana yönlendirdi. 

Santelina Sağlık Hizmetleri Ve Turizmi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Santelina Sağlık Hizmetleri Ve Turizmi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Abiddin Acar, Alper Boz ve Nalan Vardar Koşun ortaklığında kuruldu.

Turizmi Teşvik Kanunu'nda değişiklik teklifi komisyon tarafından kabul edildi! 

Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu tarafından kabul edildi.

Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Koci Lazion Müteahhitlik İnşaat Malzemeleri Ve Sağlık Turizmi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koci Lazion Müteahhitlik İnşaat Malzemeleri Ve Sağlık Turizmi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırkyö'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Metin Yenilmez ve Yusuf Yenilmez ortaklığında kuruldu.

Doğa Turizmi Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğa Turizmi Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Saran Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Phi Sağlık Turizmi Ve İnşaat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Phi Sağlık Turizmi Ve İnşaat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Likoğlu tarafından kuruldu.

Deluxe Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Deluxe Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Limited Şirketi Üsküdar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Şahin, Ceyhun Güney ve Şenol Sevinç ortaklığında kuruldu.

Clınıc Wıse Sağlık Turizmi Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Clınıc Wıse Sağlık Turizmi Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Murat Buharalı tarafından kuruldu.

Tgh Sağlık Turizmi Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tgh Sağlık Turizmi Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tahir Gökhan Haytoğlu tarafından kuruldu.

Yabancılara konut satışında sağlık turizmi önemli bir kanal!

JLL Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, sağlık turizmi için gelen yabancılara konut satışının büyük bir avantaj olduğunu belirtti...

kuzuluk turizmi Haberi

kuzuluk turizmi


Sakarya'nın Kuzuluk Belediyesi tarafından yaptırılan futbol sahasına ek olarak yapılacak olan mini futbol sahası, soyunma odaları, çocuk oyun alanı ve jimnastik spor sahasının yapım protokolü Sakarya Valisi Mustafa Büyük’ün makamında imzalandı. İmza törenine Kuzuluk Belediye Başkanı Bilal Soykan, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Salih Koşu katıldı.


Kuzuluk Belediye Başkanı Bilal Soykan protokol öncesi yaptığı konuşmasında, “Beldeye yaptığımız hizmetlere bir yenisini daha ekliyoruz. Yapacağımız spor sahaları beldemize hayırlı olsun” dedi.


Vali Mustafa Büyük ise, Akyazı Kuzuluk Beldesine yapılacak olan spor alanlarının hayırlı olmasını dileyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.



Sakarya...