03 / 05 / 2024

kuzuluk yolu asfalt

kuzuluk yolu asfalt

Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekiplerince Kuzuluk yolu üzerinde başlatılan yol genişletme ve asfalt yama çalışmaları ara vermeden sürüyor.

Bağcılar imar yolu ön projesine ilişkin imar planı tadilatı askıda!

Bağcılar İlçesi, İnönü Caddesi ile Bağcılar Asfaltı Caddesi arası imar yolu ön projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıda...

Ordu Çevre Yolu projesinde son durum!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Çevre Yolu projesi kapsamında Yeni Sanayi Kavşağı'nda yürütülen sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.

Ataşehir Ercüment Batanay Caddesi'nde çalışmalar başladı!

Ataşehir Belediyesi, Ercüment Batanay Caddesi üzerinde kaldırım, bisiklet yolu, asfalt ve ağaçlandırma işlemlerini tamamlayacak.

Antalya Kepez'deki eski Kandıra yolu asfaltlandı!

Kepez Belediyesi, eski Kındıra yolu olarak bilinen Varsak Kirişçiler Yolu’nun bin 700 metrelik bölümünün alt yapısının ardından, asfaltını da yeniledi.

Ankara Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları tamamlandı!

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Eymir Mahallesi TOKİ Yolu üzerinde asfalt yama çalışmalarını tamamladı.Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt yamalarını tamamlamaya devam ediyor.

Manisa Sazoba – Beyoba Yolu'na sıcak asfalt!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar ilçesi Sazoba - Beyoba Mahallesi arasındaki 8 buçuk kilometrelik yolda sıcak asfalt öncesi temel çalışmasına başladı.

Antalya Gaziler Mahallesi’ne sıcak asfalt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya’yı Isparta karayoluna bağlayan Gaziler Mahallesi Grup Yolu’nda sıcak asfalt çalışması yapıyor.

Ordu Kızılelma-Çayıralan grup yolu asfalta kavuşuyor!

752 kilometre Sıcak Asfalt Yol İhalesi kapsamında Akkuş ilçesine 84 km sıcak asfalt yapacak olan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kızılelma-Çayıralan grup yolu çalışmasına başladı.

Kuzuluk yolu çalışmaları devam ediyor!

Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekiplerince Kuzuluk yolu üzerinde başlatılan yol genişletme ve asfalt yama çalışmaları ara vermeden sürüyor.

Antalya Doğanca’daki asfalt çalışmaları tamamlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa’nın Doğanca Grup Yolu’na dökülecek olan 7 kilometrelik sıcak asfaltın startını verdi. Bu bölümün de asfaltlanmasıyla 29 kilometrelik grup yolundaki çalışmalar tamamlanmış olacak.

Kuzuluk ve Pazarköy'de çalışmalar hızlandı!

İlçe genelinde farklı ekipler halinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri, Kuzuluk fabrikalar yolu üzerinde ve Pazarköy mahallesi üzerinde çalışmalarını hızlandırdı.

Trabzon Yavuz Selim Bulvarı 2 milyon TL'ye mal olacak!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Yavuz Selim Bulvarı’ndaki (Tanjant Yolu) asfalt yenileme çalışmalarına mesai menfumu gözetmeksizin gece gündüz devam ediyor.

Kahramanmaraş Göllü Yolu asfaltlandı!

Sıcak asfalt serim çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Göllü Yolu asfalt çalışmalarını da tamamladı.

kuzuluk yolu asfalt Haberi

kuzuluk yolu asfalt

Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi ekiplerince Kuzuluk yolu üzerinde başlatılan yol genişletme ve asfalt yama çalışmaları ara vermeden sürüyor. Akyazı Belediylen asfalt ile gün geçtikçe daha da güzelleşiyor. Akyazı’nın en çok kullanılan yollarından biri olan ve Termal Turizm, kaplıcalar bakımından önemli bir mahallesi olan Kuzuluk’un yollarında Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu yol genişletme, asfalt yama, sıcak asfalt serim çalışmaları ile bu yolu kullanan yaya ve araçların bozuk ve çökmüş yol derdi tamamen ortadan kalkıyor. Çalışmalarını ara vermeden sürdüren ekipleri Kuzuluk yolunda hızlı bir ilerleme kaydederek kısa bir süre içerisinde buradaki çalışmaları bitirmeyi...